Rider denim pantalon boya kalitesi

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bir de zamanında Mustang, Fiorucci vardı.

Spidi Dyneema Evo'yu geçen yaz aldım.Spidi alana dek iki tane Rider Denim bir tane de Tech 90 Motosiklet pantolonum olmuştu...Üçünü toplasan bir Spidi etmez.Ama kalın ve ağır olması sebebi ile Temmuz-Ağustos sıcaklarında bu kotu çok önermem.Yazın fileli bir alternatif en güzeli.
Bikerjeans ürünlerini de inceledim bence fiyata göre çok iyi...AAA lisanslı full kevlar içlikli ve içine ayrıca astar var...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.thebikerjeans.com/city-...-blue-korumali-motosiklet-kot-pantolonu-erkek

CE EN17092-2
CLASS AAA

Korumalar Fiyata Dahil Değildir
Tavsiye Edilen Koruma:

Knox Microlock Compact Koruma Seti 1 (Part 454 Level 2 Diz Dirsek Koruması & Part 455 Level 1 Kalça Koruması)

Knox Microlock Koruma Seti 1 (Part 54 Level 1 Diz Dirsek Koruması & Part 219 Level 1 Kalça Koruması)

City Biker COLD Killer Dark Blue
Motosiklet kullanıcıları olarak bizi sürüş esnasında en rahatsız eden faktör şüphesiz ki hava koşullarıdır. Rüzgara, yağmura ya da ikisine de aynı anda maruz kaldığımızda eğer uygun ekipmanları üzerimizde taşımıyorsak, sürüş güvenliği ve keyfi törpülenir. COLD KILLER bu iki faktörden de ödün vermemek; sizi güvenli, sıcak ve kuru tutmak için tasarlandı. Üstelik günlük kot pantolon görünümü ve kesimi sayesinde tarzınızdan ödün vermeyeceksiniz!

Kışlık Motosiklet Kot Pantolonu
Kot konforunu hayatının her alanında isteyenler için...
●CE 17092-2 CLASS AAA Sertifikalı
●Neofabrics® Raw Denim 14,5ons esnek kumaş
●Nefes alabilen Smart Membran teknolojisi sayesinde soğuk (5°C ile 20°C arası) ve yağmurlu hava koşullarında konforlu sürüş
●Full %100 DuPont™ Kevlar ® fiber astar
●File iç astar sayesinde Aramid kumaş teninize değmez
●Diz (yüksekliği ayarlanabilen) ve kalça koruma cepleri
●Yüksek bel kesimi ve arka yüksek kemer çıkıntısı sayesinde belinizi tam sarar ve montun altında kalır; böylece beliniz sürüş sırasında rüzgara karşı korunur
●Hafif boot-cut kesimi sayesinde botunuzla rahatça kullanılır
●Nano Teknoloji kir ve su itici kumaş yüzeyi sayesinde uzun süre yıkanmadan giyilir
●YKK fermuar
●Pantolon yüzeyinde motosikletinizi çizecek hiç bir metal aksesuar kullanılmamıştır.

Son düzenleme:
501 Gerçekten klasik olmuş bir model. 20-25 sene önce aldığım 501'ler hala sağlam ama bacağım içine girmiyor artık :)
afedersiniz şu an g*tümde levis var, 501 sanırsam. 8. ayda bacak arası pert oldu, gittim yama yaptırdım allahtan belli olmuyor pek. 2700 lira para vermiştim geçen sene. soğudum levisten, kumaşı da ince, kalın değil zaten. gittim maviden aldım kalın bol kesim süper kot 2 adet 3300 liraydı, daha çok beğendim. ama yine levis alırım bi ara x)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
afedersiniz şu an g*tümde levis var, 501 sanırsam. 8. ayda bacak arası pert oldu, gittim yama yaptırdım allahtan belli olmuyor pek. 2700 lira para vermiştim geçen sene. soğudum levisten, kumaşı da ince, kalın değil zaten. gittim maviden aldım kalın bol kesim süper kot 2 adet 3300 liraydı, daha çok beğendim. ama yine levis alırım bi ara x)
Geçmiş olsun. Levi's de bize kelek atmaya başlamışsa artık kime güveneceğiz? :)

Şaka bir yana yakın zamanda 501 almadım ama sanırım şu anki 501'ler eski 501'ler gibi değil.

Geçmiş olsun. Levi's de bize kelek atmaya başlamışsa artık kime güveneceğiz? :)

Şaka bir yana yakın zamanda 501 almadım ama sanırım şu anki 501'ler eski 501'ler gibi değil.
valla eskisini bilemiyorum ağabey ya, şu an giydiğim 501miş, ince ve esnek kumaşı. kalıbı falan çok güzel ama. ben 184 80 kiloyum, kilolu falan olsam bişi demicem bu yıpranma olayına.. sağlık olsun.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
valla eskisini bilemiyorum ağabey ya, şu an giydiğim 501miş, ince ve esnek kumaşı. kalıbı falan çok güzel ama. ben 184 80 kiloyum, kilolu falan olsam bişi demicem bu yıpranma olayına.. sağlık olsun.
işte mevzu burada, kot pantalonun kumaşı ince ve esnek olmaz. moda diye ince ve esnek yaptık ayağına aslında içine sentetik karıştırılmış kumaşları kot kumaşı görünümü verip kazıklıyorlar, kot kumaşı kaba pamuklu kumaş olur, zamanında levis madencilere yırtılmayan, eskimeyen pantalon diye çıkarmış bu kot pantalonları.

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Son iki kotumu Defacto'dan 3 kuruş paraya aldım. (700₺ falan.) Gayet sağlam ve rahat çıktılar. Yazık günah Mavi Jeans'e 1.500 - 2.000 (hatta bazı modellerde daha fazla) vermeyin. Ben sildim artık onları; ağ kısmı yırtılması için özel ARGE yaptıklarını düşünüyorum...

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
3 yıldır RiderDenim Hayta modelini kullanıyorum. 3 yılda 50.000 km yi biraz geçkin yol yapmışımdır. Bunun yarısında RiderDenim i giymişimdir. Bir sorunla karşılaşmadım.

Motosikleti
Ben bu son yıllardaki kot kumaşlarının dandikleşmesi yüzünden yeni yazlık motosiklet pantalonu alırken kot pantalonlardan almaktan vazgeçtim. Paraya kıyıp revit gibi orta karar bir markanın yazlık tekstil pantalonlarından alacağım.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ben bu son yıllardaki kot kumaşlarının dandikleşmesi yüzünden yeni yazlık motosiklet pantalonu alırken kot pantalonlardan almaktan vazgeçtim. Paraya kıyıp revit gibi orta karar bir markanın yazlık tekstil pantalonlarından alacağım.
Ben prosevin motosiklet pantalonunu almıştım giyerken robocop gibi oluyorsun çıkarması dert giymesi dert ama bunlarda yıpranma boya akma derdi yok galiba ve günlük kullanım için uygun mu emin olamadım öyle duruyor evde

Motosikleti
Ben prosevin motosiklet pantalonunu almıştım giyerken robocop gibi oluyorsun çıkarması dert giymesi dert ama bunlarda yıpranma boya akma derdi yok galiba ve günlük kullanım için uygun mu emin olamadım öyle duruyor evde
yok, bana o kadar dertli bir şey değil de tam yazlık, yazın çok sıcaklarda püfür püfür fileli olacak am akoruması tam olacak öyle bir şey lazım artık revitse revit, klimse klim, paraya kıyıcam, gerekirse yunanistana geçip oradan alıcam ama iyi bir yazlık pantalon alıcam, nasıl olsa yıllarca dayanıyor, bir çift lastik parası vermeye razıyım.
2017'de aldığım riderdenim hala yeni gibi sapasağlam ama o türünün son kaliteli örneklerindenmiş, kot kumaşı sahiden kot gibi içindeki kevlar katmanı sahiden sağlam, kışın üşütmüyor ama yazın çok sıcaklarda biraz rahatsız etti.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yok, bana o kadar dertli bir şey değil de tam yazlık, yazın çok sıcaklarda püfür püfür fileli olacak am akoruması tam olacak öyle bir şey lazım artık revitse revit, klimse klim, paraya kıyıcam, gerekirse yunanistana geçip oradan alıcam ama iyi bir yazlık pantalon alıcam, nasıl olsa yıllarca dayanıyor, bir çift lastik parası vermeye razıyım.
2017'de aldığım riderdenim hala yeni gibi sapasağlam ama o türünün son kaliteli örneklerindenmiş, kot kumaşı sahiden kot gibi içindeki kevlar katmanı sahiden sağlam, kışın üşütmüyor ama yazın çok sıcaklarda biraz rahatsız etti.
ne akoru ne akoru :oops:

Motosikleti
ne akoru ne akoru :oops:
"püfür püfür fileli olacak am akoruması tam olacak" yazmışım klavyede hep hata yapıyorum bu aralar,
"püfür püfür fileli olacak ama koruması tam olacak" şeklind eolacaktı, boşluk tuşuna erken basmışım anlam karışmış.

Ahh ahh klavyede bir tuş neleri değiştiriyor azizim
bunlar hep zamanında paraya kıyıp thinkpad laptop almak yerine yarı fiyatına işte ne gerek var hem özellikleri daha iyi deyip monster laptop almam yüzünden oldu. iş için verdikleri HP laptop klavyesi daha da beter dandik, bir onda bir ötekinde yazınca klavye alışkanlığım çorba oldu. 2027 yılı bütçeme güzel bir laptop parası ayırmam lazım.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
bunlar hep zamanında paraya kıyıp thinkpad laptop almak yerine yarı fiyatına işte ne gerek var hem özellikleri daha iyi deyip monster laptop almam yüzünden oldu. iş için verdikleri HP laptop klavyesi daha da beter dandik, bir onda bir ötekinde yazınca klavye alışkanlığım çorba oldu. 2027 yılı bütçeme güzel bir laptop parası ayırmam lazım.
Güzel bir docking station ve dış monitör ve klavye...

Motosikleti
Güzel bir docking station ve dış monitör ve klavye...
Docking station'a gerek kalmıyor, klavye kablosuz, mouse ile aynı usb şeyini kullanan logitech klavye var, monitör de hdmi portuna bağlı, laptop zaten evden çalışıyorum diye yerinden pek oynamıyor. işyerinin dandik HP laptop klavyesi aşırı kullanılmaz şekilde yapmışlar ama ara sıra diğer laptopta da bir şeyler yapınca hepten karıştı. bir yıl öncesine kadar thinkpad klavyesi kullanıyordum, çok güzel dolu dolu bir şirket laptopuydu, o proje bitip onu geri verince hp laptopa kaldım her şey karıştı.

Neyse, 2027 yılına bütçe ayırabileceğim gibi görünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar