Rider denim pantalon boya kalitesi

Bu konu başlığında konuşulan markalar motosiklet için üretilmiş zaten.
Motosiklette kullanılabilir giysilerin tamamını inceleyin .Bunlar soft giysilerdir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu pantolon daha sağlam gözüküyor..

Vecton ürünleri full kevlar ama yazın fena yakıyor...

https://www.drdmotorbikes.com/spidi-jdyneema-evo-kot-pantolon tabii fiyat yükseliyor.....

Son düzenleme:
Motosiklette kullanılabilir giysilerin tamamını inceleyin .Bunlar soft giysilerdir.

Bu pantolon daha sağlam gözüküyor..

Vecton ürünleri full kevlar ama yazın fena yakıyor...

https://www.drdmotorbikes.com/spidi-jdyneema-evo-kot-pantolon tabii fiyat yükseliyor.....
Spidi Dyneema Evo'yu geçen yaz aldım.Spidi alana dek iki tane Rider Denim bir tane de Tech 90 Motosiklet pantolonum olmuştu...Üçünü toplasan bir Spidi etmez.Ama kalın ve ağır olması sebebi ile Temmuz-Ağustos sıcaklarında bu kotu çok önermem.Yazın fileli bir alternatif en güzeli.

Motosikleti
startwin thunderstar 1200 tdi
Ben rengine takılmamda bacak arasının yırtılmasından şikayetçiyim.
Haydaa, bu yırtılmalardan ben de çok şikayetçiyim. Geçen ay buna bir çözüm buldum. Kendime tam 12 tane jean aldım ve artık birini en fazla 2 gün maksimum 3 gün giyip sonra yıkamaya atıyorum. Yıkayınca jean kendini toparlıyor, esnemiyor, böylece uzun süre yırtılmadan giyeceğimi düşünüyorum.

Motosikleti
Ns200 15"
Haydaa, bu yırtılmalardan ben de çok şikayetçiyim. Geçen ay buna bir çözüm buldum. Kendime tam 12 tane jean aldım ve artık birini en fazla 2 gün maksimum 3 gün giyip sonra yıkamaya atıyorum. Yıkayınca jean kendini toparlıyor, esnemiyor, böylece uzun süre yırtılmadan giyeceğimi düşünüyorum.
İyi güzelde 30.000 TL pantalona verecek döt yok şuan.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim Rider Denim Efil file mont da babayı yedi. O siyah renk gitti yerine garip bir renk geldi.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Siyah hatta koyu renklerin dayanımı daha azdır. İndigo hem eskirken güzelleşir.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Siyah hatta koyu renklerin dayanımı daha azdır. İndigo hem eskirken güzelleşir.
kot dediğin koyu lacivert olur zaten. Eskidikçe kimi yerleri rengi açılır daha güzelleşir. Ama artık kalmadı öyle kot kumaşları, esnek olsun yumuşak olsun diye kaliteyi bitirdiler.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
kot dediğin koyu lacivert olur zaten. Eskidikçe kimi yerleri rengi açılır daha güzelleşir. Ama artık kalmadı öyle kot kumaşları, esnek olsun yumuşak olsun diye kaliteyi bitirdiler.
Skiny diye bir moda çıkardılar bitti. Neyse döner geri birde recyle (doğru yazdım mı) modası var şimdi. Oda çabuk yıpranıyor, mavi genelde bunu kullanıyor.

Motosikleti
Skiny diye bir moda çıkardılar bitti. Neyse döner geri birde recyle (doğru yazdım mı) modası var şimdi. Oda çabuk yıpranıyor, mavi genelde bunu kullanıyor.
skinny bitmiş galiba, ya da bitmek üzere.
geçen çocuklar kot pantalon almaya gittiler, zibidi gibi dar paça almayın dedim, yok zaten biz de sevmiyoruz öylesini dediler.
Neyse ki rahat kesim kot bulmuşlar, sanırım şimdi de kaykaycı pantalonları gibi bol pantalonlar moda oluyor, ana olsun kısa ve dar paça zibidiliğinden iyidir.

Motosikleti
Hero Dash 125
Piyasada normal kot pantalonlar da dandikleşmiş, eskiden kot pantalon 5-6 sene yırtılmadan giyilirdi, kumaşlar kabaydı ama sağlamdı, en fazla dizleri falan yırtılırdı, ya da sıkılıp da diz üstünden kesip şort yapar yine giyerdik yıllarca. Şimdi tuhaf kumaşları kot diye yutturuyorlar.

ahh nerede o eski yıllarca giydiğimiz kotlar, malesef moda trendine yenik düştüler.
kot pantolon kumaşı sert ve koyu renkli bir kumaştır, hatta çok eski kot pantolonları bıraksan ayakta durur o derece,
ama son 7 8 yılın trendi super strech kumaşlar, bu sebeple çok çabuk deforme olup yırtılıp gidiyor.
kot pantolon ne kadar ince, ne kadar açık renkli ise o kadar yıkamadan (fabrikasyon) geçmiştir ve o kadar yırtılmaya meyillidir.

Eski nesil sağlam kot gibi kot kumaşları hala mevcut ancak biraz fiyatları yüksektir. Levis 501 serisinde hala düz boru paça ve sert kot kumaş olan, kot gibi kotlar mevcut.

Motosikleti
DUKE 250
Eski nesil sağlam kot gibi kot kumaşları hala mevcut ancak biraz fiyatları yüksektir. Levis 501 serisinde hala düz boru paça ve sert kot kumaş olan, kot gibi kotlar mevcut.

mavi jeansde de super strech olmayan kumaş modelleri tercih edilebilir, marcus modelinin bir bölümünde yok bu.
büyük bedenler için hasan fitinin geneli.

Motosikleti
Ns200 15"
skinny bitmiş galiba, ya da bitmek üzere.
geçen çocuklar kot pantalon almaya gittiler, zibidi gibi dar paça almayın dedim, yok zaten biz de sevmiyoruz öylesini dediler.
Neyse ki rahat kesim kot bulmuşlar, sanırım şimdi de kaykaycı pantalonları gibi bol pantalonlar moda oluyor, ana olsun kısa ve dar paça zibidiliğinden iyidir.
Bir arkadaşım skinny diyemediği için bana söyletiyordu mağazada s*k m*k bir şeyler dememesi için. :D

Son düzenleme:
Motosikleti
Levi's 507 ya da sanat eseri olan Levi's Engineered Jeans keşke yeniden üretilse.
92 yılında mı ne o zaman çalıştığım yerdeki müdürüm ABD'ye gitmişti dönüşte bana 501 levis hediye getirmişti bana, o zamanlar orjinal levis kolay bulunmuyordu, havalıydı ama ben işte orjinal levis olduğu çakılırsa arkadaşlar dalga geçer diye etiketini kesmiştim, beyoğlunda terkos pasajında buldum aynı orjinali gibi çakmasını yapmışlar diyordum. 10 seneden fazla giymiştim o kot pantalonu.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
92 yılında mı ne o zaman çalıştığım yerdeki müdürüm ABD'ye gitmişti dönüşte bana 501 levis hediye getirmişti bana, o zamanlar orjinal levis kolay bulunmuyordu, havalıydı ama ben işte orjinal levis olduğu çakılırsa arkadaşlar dalga geçer diye etiketini kesmiştim, beyoğlunda terkos pasajında buldum aynı orjinali gibi çakmasını yapmışlar diyordum. 10 seneden fazla giymiştim o kot pantalonu.
501 Gerçekten klasik olmuş bir model. 20-25 sene önce aldığım 501'ler hala sağlam ama bacağım içine girmiyor artık :)

Motosikleti
501 Gerçekten klasik olmuş bir model. 20-25 sene önce aldığım 501'ler hala sağlam ama bacağım içine girmiyor artık :)
507 de 501'in düğmeli değil fermuarlı olanıydı galiba, çok büyük farkları yoktu gibi başka.
sonradan Türkiyede Trakya'da levis fabrikası açılmıştı, ciks tayfa orjinal amerikadan gelenleri daha havalı buluyordu, ben de bizim metalci arkadaşlar dalga geçmesin ciks falan demesinler diye çakma demiştim soran herkeseç ama çok sağlamdı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar