450.000 Türk lirasına alınabilecek motorlae

puhshdjsa

ya cok komiksiniz başka vstrom yok sanki

sıfır gibi 2024 model vstrom u size aynı fiyata olmadı 20-30 bin pahalıya bulurum hodri meydan.. onu gectim africa bile bulurum. 150.000 km de ilk elden..

bana danışmadan motor almayın. lombardo danışmadı bak ne oldu ?

mutsuz.

puhshdjsa

ya cok komiksiniz başka vstrom yok sanki

sıfır gibi 2024 model vstrom u size aynı fiyata olmadı 20-30 bin pahalıya bulurum hodri meydan.. onu gectim africa bile bulurum. 150.000 km de ilk elden..

bana danışmadan motor almayın. lombardo danışmadı bak ne oldu ?

mutsuz.
Aslında inanılmaz mutluyum. Şu anda kullandığım motosiklet tek marşta Norveç'e gider. Hiç bir problemi olmayan bir motor.aküsünden zincirine her şeyini kendim değiştirdim. Hatta fren hidroliklerini 6 ayda bir sırf sıkıntıdan değiştiriyorum. Binmesi gezmesi çok keyifli.
Sanırım biraz egodan, birazda rahatlık batıyor. Yoksa motorum gerçekten değiştirilecek bir motor değil.
Bu arada 150 bin km de AT almam.

Bunun yanında tabiki başka Vstromlar da va ama Cyan'ın Vstrom'undan Sadece 1 adet var. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İç işleri bakanı.

Motosikleti
Honda SH125
4 silindir değilse bile 3 silindir ve harika bir senfoni dinletir sürerken. Güç ve konfor birarada. 2018 model gen 3 dediğimiz makyajlı kasa. Donanım olarak XRt yani en dolu model, hız sabitleyiciden, elcik ve koltuk ısıtmasına kadar var diğerlerini siz düşünün. Galerici tabiriyle gırtlak dolu bir makina öneriyorum size. Ve henüz 23 bin km.de bebek sayılır. 450 bin lira verip abidik gubidik motorlara binmeyin derim.

Gerçekten muhteşem görünüyor. Böyle bir şey alsak mesela sonrasında parça bulabiliyor muyuz ?

Aslında inanılmaz mutluyum.

biliyorum :d

daha once bununla ilgili baslık bile acmıştım ama bulamadım. beynimizin bize oynadığı bir oyun bu :d

zontes alsan yine havalara ucacaktın mutluluktan :d

sen bi africaya binsen kafayı yersin ama.. bu ne yaa dersin. o yuzden deneme sakın.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Gerçekten muhteşem görünüyor. Böyle bir şey alsak mesela sonrasında parça bulabiliyor muyuz ?
Diğer emsalleri neyse bunda da aynı aslında. Bazı spesifik parçalarda biraz beklersiniz belki onun dışında sıkıntı yok. Hoş zaten piyasada parçası bol, servisi ucuz denilen ve çok alınıp satılan Honda, Yamaha gibi markalarda da bu tarz mororlarda fiyat ve bekleme tarifeleri hemen hemen aynı:) Korlas ile ilgili olumsuz yorumlar görüyoruz ama Korlas'a mahkum değilsiniz. Başka servisler/tamirhaneler var.

Motosikleti
Honda SH125
Diğer emsalleri neyse bunda da aynı aslında. Bazı spesifik parçalarda biraz beklersiniz belki onun dışında sıkıntı yok. Hoş zaten piyasada parçası bol, servisi ucuz denilen ve çok alınıp satılan Honda, Yamaha gibi markalarda da bu tarz mororlarda fiyat ve bekleme tarifeleri hemen hemen aynı:) Korlas ile ilgili olumsuz yorumlar görüyoruz ama Korlas'a mahkum değilsiniz. Başka servisler/tamirhanelerteşekkür
teşekkür ederim. arkadaşımla 2 dio benzinlikte durmuştuk,yanımıza bir triumph yanaşmıştı böyle bir makine olamaz. hayran kaldım.

Ducati multistarada v2 almaya karar vermiştim ama sonradan öğrendim ki desmo bakımı !! E bu evime incir ağacı diker.

Arkadaşlar sanırım 4 silindir hem tipi güzel hem düşük km hem yeni motor bu fiyata yok Japon olarak:) 2015 mt7 satıp 200 bine yakın üstüne para koyup 2017/2018 motor almak da mantıklı gelmedi 4 silindir de olsa.

Sonuç r7 ye doğru gidiyor arkadaşlar..

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
4 silindir değilse bile 3 silindir ve harika bir senfoni dinletir sürerken. Güç ve konfor birarada. 2018 model gen 3 dediğimiz makyajlı kasa. Donanım olarak XRt yani en dolu model, hız sabitleyiciden, elcik ve koltuk ısıtmasına kadar var diğerlerini siz düşünün. Galerici tabiriyle gırtlak dolu bir makina öneriyorum size. Ve henüz 23 bin km.de bebek sayılır. 450 bin lira verip abidik gubidik motorlara binmeyin derim.
bir delilik yapıp sorsam mı vstrom üzerine xmax ile takasa girer mi diye? :eek: 🤔

Motosikleti
Bence kabul eder de ne fark ister o kisim ayri.
şimdi ilana dikkatli baktım, tel jantlı değil bu. :)

Bir de o kadar ağır bakım falan her şeyini yaptım hiç sorunsuz en az 3 yıl ağır bakıma ihtiyaç duymadan bineceğim motoruma yazık olur, hiç boşuna kaşınmayayım. hem 650cc ile 800cc arasında çok büyük güç farkı da olmayacak, değmez.
vstrom konforuna alıştıktan sonra ancak GS alınır.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
şimdi ilana dikkatli baktım, tel jantlı değil bu. :)

Bir de o kadar ağır bakım falan her şeyini yaptım hiç sorunsuz en az 3 yıl ağır bakıma ihtiyaç duymadan bineceğim motoruma yazık olur, hiç boşuna kaşınmayayım. hem 650cc ile 800cc arasında çok büyük güç farkı da olmayacak, değmez.
vstrom konforuna alıştıktan sonra ancak GS alınır.
Sen yine de git bi konus, sansini dene😈

Motosikleti
Sen yine de git bi konus, sansini dene😈
yok yok, şimdi onu alırsam bir çift yeni lastik, ağır bakım falan tonla masrafa girerim. şu anki motorundan çok da büyük farketmeyecek. Hiç gereği yok, şimdiki japon motorumun ağır bakımlarını da yaptırmıştım sezon başı, lastiklerim de yepyeni daha 5bin km oldu, en az iki sene masraf etmeden sorunsuz bineceğim motorum varken kaşınmayayım.

Bugün şehrin kıyısında 1km dışında işim vardı, yaklaşık 3.5km yol, hava güzel diye arabayla gitmek yerine motorla gideyim dedim, xmax ile gittim, özlemişim xmax'ı da. dönüşte yolu uzattım, toplam 10km yol yapmışımdır. şehir içinde 250cc scooter burada gereksiz fazlalık diyordum 125 yeter diyordum ama şehrin içinde trafikte farkettim küçük scooterlara yol vermiyor arabalar görmezden geliyor ama xmax görünce yol veriyorlar, küçücük ilçede neden çok fazla xmax olduğunu anladım gibi.

• Haha
Tepkiler: Ged

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
yok yok, şimdi onu alırsam bir çift yeni lastik, ağır bakım falan tonla masrafa girerim. şu anki motorundan çok da büyük farketmeyecek. Hiç gereği yok, şimdiki japon motorumun ağır bakımlarını da yaptırmıştım sezon başı, lastiklerim de yepyeni daha 5bin km oldu, en az iki sene masraf etmeden sorunsuz bineceğim motorum varken kaşınmayayım.

Bugün şehrin kıyısında 1km dışında işim vardı, yaklaşık 3.5km yol, hava güzel diye arabayla gitmek yerine motorla gideyim dedim, xmax ile gittim, özlemişim xmax'ı da. dönüşte yolu uzattım, toplam 10km yol yapmışımdır. şehir içinde 250cc scooter burada gereksiz fazlalık diyordum 125 yeter diyordum ama şehrin içinde trafikte farkettim küçük scooterlara yol vermiyor arabalar görmezden geliyor ama xmax görünce yol veriyorlar, küçücük ilçede neden çok fazla xmax olduğunu anladım gibi.
Motor bu, kasinani kasir😬
Aslinda zontes yuksek cc getirecekmis, onlari mi beklesen😂😂😂

Motosikleti
Motor bu, kasinani kasir😬
Aslinda zontes yuksek cc getirecekmis, onlari mi beklesen😂😂😂
elektrikli adv motorların yaygınlaşmasını bekliyorum. çinliler GS çakması full elektrikli motor yapacaklarmış, hatta 3lü çanta seti değil 6lı çanta seti takacaklarmış, sarı sis farları da üzerinde gelecekmiş. :ROFLMAO:

• Haha
Tepkiler: Ged

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar