Rider denim pantalon boya kalitesi

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ben evleneceğimi düşündüğüm kadınla bunun konserine gidecektim bilet felan okeydi sen bizi civata mı sandın.
Bir de kolay kolay kimse metal dinlemez bulmuşuz birbirimizi türlerini yarıştıyorsunuz kızlar kurabiye olmuş dinleyeceğime opethte dinlerim dark tranqualty de metalin her türlüsüne varım 🤘
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 yılda sadece 2-3 kez yıkadığımı çekinerek yazmıştım içim rahatladı 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Saçı siyaha boyalı rus gotik hatun
ben o zamanki kız arkadaşımla dark tranquillity konserine giderken tanısmıstım

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Peki hangi pantolonu alacağız?
Tech90-Vecton markasını almış olanlar iyi diyorlardı.
Gelecek sezon için püfür püfür yazlık pantalon ya vecton'dan alacağım ya da paraya kıyıp revit gibi markaların yazlık modellerine bakasağım, artık her gün motorla işe gitme falan durumu olmayınca ille kot pantalon şeklinde olsun dışarıdan normal görünsün derdim kalmadı.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben sene başında Tech 90'dan koyu gri kot aldım, ayda 1-2 muhakkak yıkarım. Pantolonun rengi açıldı, seneye yaza bembeyaz olacak gibi. Bir sonraki pantolonum için Biker Jeans'e şans vereceğim.
Süre olarak senin bir ayda giydiğin kadarını ben iki sezona anca giyiyorum. demek benim sezon başına bir kez yıkamam normalmiş, pasaklı değilmişim. :)
Yağmurda, çamurda giymeyince de çamur olmuyor.

Ben bu pantalonu geçen kış aldım ve sadece ciddi ciddi 2-3 kez yıkadım ve dün koyu renklilerle beraber toz deterjan kullanarak 40 derecede yıkadım ters yüz yapmadan.
fotoğrafta ne kadar belli oluyor bilemiyorum ama bildiğin ölü beyaz piksel var yani.Hani ben bu kurala sadece bir kez uymadım diye rengi bu kadar soluyor ise ben böyle pantalonun 🤬🤬🤬🤬🤬.
alta kıyas açısından kendi pantalonumu ve modeldeki pantalonu koyuyorum model oniks modelidir.
jLNQTM.jpg
Amacı beni korumak evet ama durum böyle olmamalı
jLNenF.jpg
Riderdenim zaten boya kalitesi siyah renklerde iyi değil.Motoru bacaklarınızla tuttuğunuz bölgeler hızlıca incelir ve renk atar .

Öte yandan Koyu renkli olan her şey en fazla 30 derecede yıkanır...Outdoor ve teknik malzemelerin de çoğu ya 30 ya da soğuk suyla yıkanır...40 derecede tesr çevirmeden yıkayıp sizde zaten az olan canını almışssınız..

Motosikleti
Triumph Trident 660
Merhaba.
Tech 90 - Vecton üretimi kargo versiyon John Doe ful kevlar iç katmanlı pantalon kullanıyorum.

İlkini 5 yıl önce falan almıştım. Belki de 6. Hala sorunsuz kullanıyorum.

K..çımda paralandı diyecek kadar gündelik olarak da giyiyorum ama paralanmadı valla.

Geçen yılki fuardan 2 tane daha aldım siyah ve bej renkli.

Motosiklete bineyim-binmeyeyim farketmez, kışın başka pantalon giymiyorum artık. Parasını son kuruşuna kadar hakediyor.

https://www.vecton.com.tr/urun/kargo-motosiklet-pantolonu-jdc5001-siyah
Merhaba pantalon güzel ancak tarzıma uygun değil 🙃

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Riderdenim beni de biraz hayal kırıklığına uğratmıştı...

Yağmurda sürmem aslında ama bir keresinde hiç beklenmedik ani bir yağışa yakalanmıştım. Üzerimde Riderdenim Hayta var. Bayağı ıslandık tabii. Sonra askıda kurumaya bıraktım. Kuruduktan sonra üzerine alttaki kevlar kumaşın sarı sarı izleri çıkmıştı. Aradım sordum. Bildiğiniz bıdı bıdı ettiler. Yok ilk kez böyle bir sorunla karşılaşmışlar da, yok bunlar ıslanmaya gelmezmiş de vs vs. Neyse Ankara'da olduğum için pek uğraşmadım. Bunun dışında yırtılma, vs. gibi bir sorun yaşamadım. Tabii günlük kullanmadığım için muhtemelen. Yoksa pek matah bir şey değil pantolonları.

Mavi Jeans pantolonlarımda da ağ kısmında hep yırtılma oluyor hakkaten. Benim t..k kısmı büyük diye düşündüm bir ara ama meğer gözümde büyütüyormuşum :) Baksana herkeste oluyormuş yav...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kalın pamuklu esofmanla motor kullandınız mı arkadaslar ? 400 - 500 km uzun yolda ?

Sakın kullanmayın, vallahi alışkanlık yapıyor oyle bir rahatlık ki gozunuz başka birsey gormez.Denemeyin sakın.

Ülkemizde rider denim ,vecton ve biker jeans var bildiğim kadarıyla... Sonuçta kullanılan malzeme kot....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir insan motor pantalonun rengi kaçtı diye ağlar mı ya ?? delirmiş bu cocuk.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Merhaba.
Tech 90 - Vecton üretimi kargo versiyon John Doe ful kevlar iç katmanlı pantalon kullanıyorum.

İlkini 5 yıl önce falan almıştım. Belki de 6. Hala sorunsuz kullanıyorum.

K..çımda paralandı diyecek kadar gündelik olarak da giyiyorum ama paralanmadı valla.

Geçen yılki fuardan 2 tane daha aldım siyah ve bej renkli.

Motosiklete bineyim-binmeyeyim farketmez, kışın başka pantalon giymiyorum artık. Parasını son kuruşuna kadar hakediyor.

https://www.vecton.com.tr/urun/kargo-motosiklet-pantolonu-jdc5001-siyah
Bu pantalondan ben de kullanıyorum. (Gri renkli olanı, o full Kevlar değil sadece önde dize kadar ve arkada kalça kısmında Kevlar var...) AAA sertifikasyonlu çok sağlam bir şey. Kumaşı ince değil, kalınca ama bu yaz 42C'de saatlerce sürerken bile çok darlatmadı. Mevsimlik ve kışlık olarak da güzel. Ben de çok tavsiye ederim bunu.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBR500R
Vecton Ad Pro Black Kevlar Cordura motosiklet pantolonunu 3-4 aydır neredeyse her gün kullandım. Toz, toprak, yağmur vb. durumlara girmeden 2 defa falan makinede yıkadım. Onda da rengi çok hafif açıldı fakat renk beni rahatsız etmiyor. Ağ kısmı da gayet sağlam şu anlık, sadece kalça ve bacak arası kısmı çok hafif tülerdi minik minik. Aşırı kışlık değil ama kalın bir yapısı var pantolonun. Fiyat-performans denilebilir.

Motosiklet için üretilmiş pantolonlar var onları kullanın yıllarca giyiyorsunuz....

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
rider denim tırcılar için üretilmiş heralde

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Yenileri nasıl bilmem ama 3 yıldır 4riders'ın Ranger model kotunu kullanmaktayım. Halen ilk günkü gibi. Herhangi bir yerinde deformasyon veya renk atma olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar