Rider denim pantalon boya kalitesi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
burası iyice yaşlı müziği doldu sizin bu ülkeyi getirdiğiniz hal belli bu ülkeyi kurtaracaksa progcu gençlik kurtaracak
Siz bunları 40nızda da hala dinleyecek olursanız en büyük bravonuz tommy amcanızdan.

Biz Iron Maiden, Manowar, Black Sabbath, Metallica'yı 10'lu yaşlarda da dinliyorduk, 20'lerde de, 30'larda da, 40'larda da :)

Telefonumun melodisi Sound Garden - Rusty Cage , bana "Sound Garden ne hele Tommy?" diye sorma, yaşım var, kalp krizi geçiririm.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Bir rivayete göre John Gotti takma adlı üye protesto amacıyla korumalı kot pantolonunu son 4 yıldır yıkamamaktadır.

Ek olarak su geçirmez ekipmanları olanlar için bu ürünü önerebilirim.

Motosikleti
Triumph Trident 660
vayyyyy thereinnnn guzeldir bu.
brutal vokal olarak sevebildiğim tek parcaydı :)

ulen sen nerden biliypn bunu , gencler dinliyo demekk. ilginc
Ben evleneceğimi düşündüğüm kadınla bunun konserine gidecektim bilet felan okeydi sen bizi civata mı sandın.
Bir de kolay kolay kimse metal dinlemez bulmuşuz birbirimizi türlerini yarıştıyorsunuz kızlar kurabiye olmuş dinleyeceğime opethte dinlerim dark tranqualty de metalin her türlüsüne varım 🤘
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir rivayete göre John Gotti takma adlı üye protesto amacıyla korumalı kot pantolonunu son 4 yıldır yıkamamaktadır.

1 yılda sadece 2-3 kez yıkadığımı çekinerek yazmıştım içim rahatladı 😁

Bu arada @burak r25 pantolonun bu hali daha güzel ki? Saçı mat siyaha boyalı Rus kadın gibi olacağına böyle olsun...
Saçı siyaha boyalı rus gotik hatun

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Ben de 2017'de aldığım riderdeim pantalonu yılda bir yıkıyorum. :)
Bu deterjandan ben de almıştım, revit kışlık montumun korumalarını çıkarıp bu deterjanla yıkadım, üzerindeki reflektörleri meğer yağıştırmaymış, hepsi söküldü. montu da yılda bir anca yıkarım artık.
Yazlık montu elbise askısına asın duşta şampuanla yalanda bi yıkayıp balkonda gölgede kurutup kaldırdım, kışlığı a geçen bahar başında o şeklde yıkayıp kaldırmıştım.

Benim riderdenim pantalon riderdenim'in sağlam kaliteli olduğu zamanlardan kalma son ürünlerdenmiş, geçen sene istanbula gittiğimde hasanpaşadaki riderdenim mağazasında aynı modele baktım kot kumaşını bozmuşlar, esnek falan tuhaf kot görünümlü kumaşlar çıkarmışlar, beğenmedim. Bendeki hala bildiğimiz o sağlam kaba kot gibi kot kumaşı. kaza yapıp yerde sürüklendiğimde kot yırtılır da altındaki kevlar katman korur diyordum ama kot kumaşında bile eskime yırtılma olmamıştı.

Piyasada normal kot pantalonlar da dandikleşmiş, eskiden kot pantalon 5-6 sene yırtılmadan giyilirdi, kumaşlar kabaydı ama sağlamdı, en fazla dizleri falan yırtılırdı, ya da sıkılıp da diz üstünden kesip şort yapar yine giyerdik yıllarca. Şimdi tuhaf kumaşları kot diye yutturuyorlar.

Metal müzik mevzularına gelirsek de benim yeni yetmelerden diye dinlediğim grup da meğer çok eskiymiş. Biz de eskidik ne yapalım.
Ama bu grubu seviyorum. sonradan solistleri değişti, yeni solistleri de idare eder ama eskisinin vokali daha güzeldi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben sene başında Tech 90'dan koyu gri kot aldım, ayda 1-2 muhakkak yıkarım. Pantolonun rengi açıldı, seneye yaza bembeyaz olacak gibi. Bir sonraki pantolonum için Biker Jeans'e şans vereceğim.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Jeans pantolonu bir poşede koyup buzluğa atmayı denediniz mi? Deneyin derim. Yıkamayın, buzluğa atın.

Motosikleti
Ns200 15"
Abiler bizi ifşa etmeyecek bir pantolon yokmudur? Kuryelik yaparken bile kullandığım için çok yıpranıyor.

Motosikleti
DUKE 250
ahh nerede o eski yıllarca giydiğimiz kotlar, malesef moda trendine yenik düştüler.
kot pantolon kumaşı sert ve koyu renkli bir kumaştır, hatta çok eski kot pantolonları bıraksan ayakta durur o derece,
ama son 7 8 yılın trendi super strech kumaşlar, bu sebeple çok çabuk deforme olup yırtılıp gidiyor.
kot pantolon ne kadar ince, ne kadar açık renkli ise o kadar yıkamadan (fabrikasyon) geçmiştir ve o kadar yırtılmaya meyillidir.
son olarak kot pantolon üzerine birşey dökülmediği aşırı kirlenmediği sürece pek yıkanmaz.
mavi jeansin arka ağ yırtılması da biraz bu sebepten, biraz vücuduna uygun fit seçmemekten dolayı.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Merhaba.
Tech 90 - Vecton üretimi kargo versiyon John Doe ful kevlar iç katmanlı pantalon kullanıyorum.

İlkini 5 yıl önce falan almıştım. Belki de 6. Hala sorunsuz kullanıyorum.

K..çımda paralandı diyecek kadar gündelik olarak da giyiyorum ama paralanmadı valla.

Geçen yılki fuardan 2 tane daha aldım siyah ve bej renkli.

Motosiklete bineyim-binmeyeyim farketmez, kışın başka pantalon giymiyorum artık. Parasını son kuruşuna kadar hakediyor.

https://www.vecton.com.tr/urun/kargo-motosiklet-pantolonu-jdc5001-siyah

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Hayret, benim çok fazla pantolonum var riderdenimden. 1 tane kışlık hariç hiç sorun yaşamadım. Kışlıkta da kemeri sabit tutturduğumuz ek parçalardan kopma olmuştu.

Denim kumaslar indigo iplik boyamadan imal edilirler. Genel olarak 2 ana renk vardir. Lacivert ve siyah. Görmüs oldugunuz diger bütün renkler yikama ile bu iki ana renkten elde edilir. Renk ne kadar acilirsa kumas o kadar fazla yikanmis demektir ki bu da kumasin dayanikliliginin düsmesi anlamina gelmekte.

Yikama talimatlarini okuyacak olursaniz orada hangi sicaklikta yazdigi gibi benzer renkli ürünlerle yikanmasi tavsiye edilir. Indigo boyama oldugu icin her yikamada azda olsa renk acilmasi ile karsilasilir. Ayrica ic camasirinizida boyama riski bile vardir.

Bacak arasindan asinmasinin sebebi ise, benimkilerde hep oradan asiniyorlardi, o bölgenin devamli sürtünmeye maruz kalmasindan kaynaklanmakta. Hem yürürken hem de otururken devamli ya kendisine ya da seleye sürtünerek yipranmakta. O bölgeye ekstra bir destek yapilabilinir bu asinmayi engellemek icin.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar