- Motosikleti
- cbf 150
- Konu Yazar
Bak muzo bu filmi youtubea yüklerken bazı seçenekler var kısıtlamalar var ben sadece lbgt liler izler diye işaretledim sen nasıl izledün ya?? Yoksahay senin aksiyon kamerana..la olm ürünü türkiyey sen mi getiriyon doğru soyle sfasfaf
aksiyon kamera ama ortada aksiyon yok. nuri bilge filmleri cekmeyi bırak bize. aksiyon istiyoruz aksiyon..kan gövdeyi gödürsün.motor yerlerde sürünsün.aletin hakkını ver hakkınııı
Bak muzo bu filmi youtubea yüklerken bazı seçenekler var kısıtlamalar var ben sadece lbgt liler izler diye işaretledim sen nasıl izledün ya?? Yoksa)))))
Türkçe konusunda karasızım, belki iki video koymalıyım ne dersinBişey soracam neden ingilizce, neden? Hiç mi yoktu?
Abi sen ingilizceyi yap gene, ama bize Türkçe yap. Hatta şu meşhur yapay zeka sesi ile seslendirme yap bence.Türkçe konusunda karasızım, belki iki video koymalıyım ne dersin
Anladığın icin mi o saçma müzigi koydunBizde yapay olmaz, biz sempatik adamız yapaylık silikon dudaklar bize uzak. Türkçede yaparız çincede italyancada yaparızda sanatımı kim anlıcak değer vericek??
Ulen o açılışdaki drone yandan geçişi için ne uğraştım kolaymı onlar hem motor sür hem o haraketi zamanla ve programla. Sanat için sanattt muzolar buraklar anlamaz anca köfteciler bilir
Nası aksiyon yok ? İnekli sahnede ben çok heyecanlandım...hay senin aksiyon kamerana..la olm ürünü türkiyey sen mi getiriyon doğru soyle sfasfaf
aksiyon kamera ama ortada aksiyon yok. nuri bilge filmleri cekmeyi bırak bize. aksiyon istiyoruz aksiyon..kan gövdeyi gödürsün.motor yerlerde sürünsün.aletin hakkını ver hakkınııı
Biraz gaza dokunsan hocam canın sıkılmadı mı yav
Sen eski Hayabusa cılardan değilmiydin başka birimiydi yazan ?
O kolların pozisyonuda 3-5 aylık yeni başlayan birine benziyor o ne öyle kartal kanadı gibi kollar gergin..
Neyse , videoda açıdan öyle görünüyor diyeceksin ok kabul ettim![]()
olum 125 cc ile aksiyonun kralını yaşarsınbenim ayvalık istanbul yolculuklarım bile daha aksiyonlu yav..
kamyoncu beklediğim gibi çıkmadı![]()
Farkındasın dimi cük kadar boyum oldugunu ve gidonun 2 metre genişliği oldugunda gidon değil magürüs direksiyonuBiraz gaza dokunsan hocam canın sıkılmadı mı yav
Sen eski Hayabusa cılardan değilmiydin başka birimiydi yazan ?
O kolların pozisyonuda 3-5 aylık yeni başlayan birine benziyor o ne öyle kartal kanadı gibi kollar gergin..
Neyse , videoda açıdan öyle görünüyor diyeceksin ok kabul ettim![]()