Adam olunmaz doğulur karşınızda aksiyon kamera

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

hay senin aksiyon kamerana..la olm ürünü türkiyey sen mi getiriyon doğru soyle sfasfaf

aksiyon kamera ama ortada aksiyon yok. nuri bilge filmleri cekmeyi bırak bize. aksiyon istiyoruz aksiyon..kan gövdeyi gödürsün.motor yerlerde sürünsün.aletin hakkını ver hakkınııı

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bişey soracam neden ingilizce, neden? Hiç mi yoktu?

Motosikleti
cbf 150
hay senin aksiyon kamerana..la olm ürünü türkiyey sen mi getiriyon doğru soyle sfasfaf

aksiyon kamera ama ortada aksiyon yok. nuri bilge filmleri cekmeyi bırak bize. aksiyon istiyoruz aksiyon..kan gövdeyi gödürsün.motor yerlerde sürünsün.aletin hakkını ver hakkınııı
Bak muzo bu filmi youtubea yüklerken bazı seçenekler var kısıtlamalar var ben sadece lbgt liler izler diye işaretledim sen nasıl izledün ya?? Yoksa :))))))

Bak muzo bu filmi youtubea yüklerken bazı seçenekler var kısıtlamalar var ben sadece lbgt liler izler diye işaretledim sen nasıl izledün ya?? Yoksa :))))))

aklın fiktin gaylikte, lgbt de dfdfsgsfgsf

aksiyon istiyoruz artık... vstomun homurtsunu duyalım yaaaa

Motosikleti
cbf 150
Bizde yapay olmaz, biz sempatik adamız yapaylık silikon dudaklar bize uzak. Türkçede yaparız çincede italyancada yaparızda sanatımı kim anlıcak değer vericek??

Ulen o açılışdaki drone yandan geçişi için ne uğraştım kolaymı onlar hem motor sür hem o haraketi zamanla ve programla. Sanat için sanattt muzolar buraklar anlamaz anca köfteciler bilir

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bizde yapay olmaz, biz sempatik adamız yapaylık silikon dudaklar bize uzak. Türkçede yaparız çincede italyancada yaparızda sanatımı kim anlıcak değer vericek??

Ulen o açılışdaki drone yandan geçişi için ne uğraştım kolaymı onlar hem motor sür hem o haraketi zamanla ve programla. Sanat için sanattt muzolar buraklar anlamaz anca köfteciler bilir
Anladığın icin mi o saçma müzigi koydun 🤔

Biraz gaza dokunsan hocam canın sıkılmadı mı yav 😀
Sen eski Hayabusa cılardan değilmiydin başka birimiydi yazan ?
O kolların pozisyonuda 3-5 aylık yeni başlayan birine benziyor o ne öyle kartal kanadı gibi kollar gergin..
Neyse , videoda açıdan öyle görünüyor diyeceksin ok kabul ettim 😅

Motosikleti
K 1600 GTL

Nası aksiyon yok ? İnekli sahnede ben çok heyecanlandım...

O kolların pozisyonuda 3-5 aylık yeni başlayan birine benziyor o ne öyle kartal kanadı gibi kollar gergin..

benim ayvalık istanbul yolculuklarım bile daha aksiyonlu yav..

kamyoncu beklediğim gibi çıkmadı :(

Motosikleti
cbf 150
benim ayvalık istanbul yolculuklarım bile daha aksiyonlu yav..

kamyoncu beklediğim gibi çıkmadı :(
olum 125 cc ile aksiyonun kralını yaşarsın :)

arkadamda karım var ne aksiyonu, kamera aksiyon kamerası diye aksiyon mu yapcaz bu yaşta. Çıldırdım ulan şimdi. Ahada yarın köye gidiceğim görürsünüz aksiyonu. hoş ordada inekler bol ama olsun :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Farkındasın dimi cük kadar boyum oldugunu ve gidonun 2 metre genişliği oldugunda gidon değil magürüs direksiyonu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar