- Motosikleti
- 2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben sana yaptım da kafana yatmadı. Ben v strom'un yanına ufak bir şey bakmaya gideceğim.Yok abi ben vstroma bakmıyorum ki hatta önerenlere yeter artık diyorum![]()
Ben sana yaptım da kafana yatmadı. Ben v strom'un yanına ufak bir şey bakmaya gideceğim.Yok abi ben vstroma bakmıyorum ki hatta önerenlere yeter artık diyorum![]()
Verelim hemen Avrupa görmüş tridentMotopixelin inceleme videosunda büyük cc den ya buna geçeyim sıfır makineye bineyim diyenleri hiç memnun etmezmiş titreşimde rahatsızlık edercesine varmış ama arkadaşın avrupa ve türkiyeyi gezmiş rahatsız olsa o da olurdu benim bu tarz istememe sebebim bu şekilde gezme planlalarımın çok ileriki seneler olması. Daha çok işe gidip geleceğim yola çıkıncada ezilmek istemiyorum bu fiyat bandında naked isteseydim suziki gsx 8s daha mantıklı.
Ama trident bulursam affetmeyecegim dönüp dolaşıp trident diyorum![]()
Vereyim abi sana jet x iBen sana yaptım da kafana yatmadı. Ben v strom'un yanına ufak bir şey bakmaya gideceğim.
Yaza kadar satılmazsa konuşuruzVerelim hemen Avrupa görmüş trident![]()
Abarth'tımabi naptın sen ya :d
agagagaga
Honda monkeyBen sana yaptım da kafana yatmadı. Ben v strom'un yanına ufak bir şey bakmaya gideceğim.
Ahaha. Yok yahu; şu Çinli motorlu bedavadan hallice sattıkları İtalyana bakacağım. Bir elleyelim dokunalım bakalım... (CRF250L falan bana hem zayıf / hem de hafif kalır - amortisörler benlik değil.)
NE zaman bakacaksin, beni de cagirsanaAhaha. Yok yahu; şu Çinli motorlu bedavadan hallice sattıkları İtalyana bakacağım. Bir elleyelim dokunalım bakalım... (CRF250L falan bana hem zayıf / hem de hafif kalır - amortisörler benlik değil.)
Onun bi de cakmasi var, yuki donkey
Hava güzel olursa yarın belki - ya da hafta sonu. Yazışırız.NE zaman bakacaksin, beni de cagirsana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onun bi de cakmasi var, yuki donkeycanli goremedim ama, dandik mi bilmiyorum.
Hava durumunda yagisli oldugunu gorup yarin dedin demiiiiHava güzel olursa yarın belki - ya da hafta sonu. Yazışırız.
Müşteriler köprü tatil yaptı diye aslında. Hafta sonu da olabilir, bilemedim. Ama illa ki bir göreceğim, Korlas'a gitmişken bambaşka şeyler de yapabilirim.Hava durumunda yagisli oldugunu gorup yarin dedin demiiii![]()
Hadi bakalım güzel haberlerini ve de ilk izlenimlerini bekliyoruz.Müşteriler köprü tatil yaptı diye aslında. Hafta sonu da olabilir, bilemedim. Ama illa ki bir göreceğim, Korlas'a gitmişken bambaşka şeyler de yapabilirim.
Bakım maliyeti beni üzerböyle bi güzellik varken trident kim ya
![]()
triumph bedava mı yapıyor bakımlarıBakım maliyeti beni üzer
Ya moruk ben trident alcam ducatinide al git buradantriumph bedava mı yapıyor bakımları
Wuuu, maceraaMüşteriler köprü tatil yaptı diye aslında. Hafta sonu da olabilir, bilemedim. Ama illa ki bir göreceğim, Korlas'a gitmişken bambaşka şeyler de yapabilirim.
En azında desmosu yok triumphın.triumph bedava mı yapıyor bakımları
he triumphlar 30binde ağır bakıma girmiyo muymuş yeni öğrendimEn azında desmosu yok triumphın.
En azında desmosu yok triumphın.