Motor duracakda amortisör yok birader yıkılıyor öne , Africa ya uzun süre sonra tekrar binince vallahi korkuyorum dört parmak fren yapamıyorum , L4 nasıl acababenim motor zaten durmuyor niki![]()
Motor duracakda amortisör yok birader yıkılıyor öne , Africa ya uzun süre sonra tekrar binince vallahi korkuyorum dört parmak fren yapamıyorum , L4 nasıl acababenim motor zaten durmuyor niki![]()
Dönmek yok hepsi aynı distibütörün malı.ya sen kimkocuydun şimdi suzukici mi oldun. ..
yanar döner selami :d
bak bana, 15 yıl once neysem hala aynı yerdeyım...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gs ciler de tık yok.. hepsi sus pus.. valla erdost haklı sanırım..
balonmuş bu gsciler
Geliyorum ama Medley ile , GS e gerek kalmazgs ciler de tık yok.. hepsi sus pus.. valla erdost haklı sanırım..
balonmuş bu gsciler
Medley fena bir tokat yedi frende, hiç deneme şansınıGeliyorum ama Medley ile , GS e gerek kalmaz![]()
Tamam ben korktumMedley fena bir tokat yedi frende, hiç deneme şansını
GS Adv de var ben de, babamın ama istediğim zaman alıp kullanırım tura çıktığımda oldu.
GS lerin frenleri iyi değil çok stabil ve güvenli durduğu için harika fren yapıyor sanılıyor, ancak herkesle bilgimi paylaşmaya hazırım, Kartal'da yaşıyorum, hem kahve ısmarlarım hem tokatlarim
GSine güvenen gelsin, ama sonra yok lastiğim şöyle, yok aslında frende şöyle birşey vardı demek yok![]()
Medley fena bir tokat yedi frende, hiç deneme şansını
GS Adv de var ben de, babamın ama istediğim zaman alıp kullanırım tura çıktığımda oldu.
GS lerin frenleri iyi değil çok stabil ve güvenli durduğu için harika fren yapıyor sanılıyor, ancak herkesle bilgimi paylaşmaya hazırım, Kartal'da yaşıyorum, hem kahve ısmarlarım hem tokatlarim
GSine güvenen gelsin, ama sonra yok lastiğim şöyle, yok aslında frende şöyle birşey vardı demek yok![]()
Bir şey soracağım, ama.....Medley fena bir tokat yedi frende, hiç deneme şansını
Zontes 350 birinci ayında dağıldı başlığındayız değil mi ?ahagahshaha
valla supersin erdost adamımsın artık ya :d
erkek gs ci aranıyorrrr :d
36 YaşındayımBir şey soracağım, ama.....
Yanlış anlamazsan, yaş kaç ?....
Nice uzun yaşlar dilerim...36 Yaşındayım![]()
Ne diyeceğimi bilemedimNice uzun yaşlar dilerim...
Ama bu yaşta bu kadar geç işi düşünmen (ergence) bence çok değerli..
Ruhun hep genç kalsın işallah...
Sende gelirsen okwho cares ? bende sorun yok...
yaa sen erdosttan neden kaçıyon, konuyu neden değiştiriyon :d
erdost adam yemez korkma yaa..gs gs kafamızı şişirdiniz gorelim bakalım zontes mi gs mi frenlemede iyi![]()
Sende gelirsen ok![]()