Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Dünyanın en iyi motoru Honda C cup tır gerisi yalandır. Top gear'da motora kızartmada kullanılan yağı doldurdular banamısın demedi çalıştı bozulmadı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ya sen kimkocuydun şimdi suzukici mi oldun. ..

yanar döner selami :d

bak bana, 15 yıl once neysem hala aynı yerdeyım...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gs ciler de tık yok.. hepsi sus pus.. valla erdost haklı sanırım..

balonmuş bu gsciler
Dönmek yok hepsi aynı distibütörün malı.

Geliyorum ama Medley ile , GS e gerek kalmaz 🤣
Medley fena bir tokat yedi frende, hiç deneme şansını :)

GS Adv de var ben de, babamın ama istediğim zaman alıp kullanırım tura çıktığımda oldu.

GS lerin frenleri iyi değil çok stabil ve güvenli durduğu için harika fren yapıyor sanılıyor, ancak herkesle bilgimi paylaşmaya hazırım, Kartal'da yaşıyorum, hem kahve ısmarlarım hem tokatlarim 😁😁

GSine güvenen gelsin, ama sonra yok lastiğim şöyle, yok aslında frende şöyle birşey vardı demek yok 😁

GS Adv de var ben de, babamın ama istediğim zaman alıp kullanırım tura çıktığımda oldu.

GS lerin frenleri iyi değil çok stabil ve güvenli durduğu için harika fren yapıyor sanılıyor, ancak herkesle bilgimi paylaşmaya hazırım, Kartal'da yaşıyorum, hem kahve ısmarlarım hem tokatlarim 😁😁

GSine güvenen gelsin, ama sonra yok lastiğim şöyle, yok aslında frende şöyle birşey vardı demek yok 😁
Tamam ben korktum 😍

ahagahshaha

valla supersin erdost adamımsın artık ya :d

erkek gs ci aranıyorrrr :d

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Bir şey soracağım, ama.....
Yanlış anlamazsan, yaş kaç ?....

• Haha
Tepkiler: Ged
Dur ben biraz daha karıştırayım ortalığı 😅
Zontes bir ayda dağılmış hadi Çin malı , ucuz üretim falan filan , buna ne demeli 🤔
Malum kişiden yorum gelir mi meraktayım 😁

who cares ? bende sorun yok...

yaa sen erdosttan neden kaçıyon, konuyu neden değiştiriyon :d

erdost adam yemez korkma yaa..gs gs kafamızı şişirdiniz gorelim bakalım zontes mi gs mi frenlemede iyi :)

😂😂Arkadaşlar ben de sorun yok, yerimi söyledim, kahvelerde bedava hatta yanında da tatli da var :) GS in yanında bir tane medley de gördüm onu da bekliyorum :) Bir ara harleyci girmişti konuya onu da bekliyorum 😁 Bir ara Afrika twin vardı onu da bekliyorum ancak uzaktan bizi oturur izler, fren konusunda facia.

Şaka bir yana, zontes fren etkinliğine herkes davetli 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar