- Motosikleti
- Yamaha MT-25
- Konu Yazar
Herkese iyi akşamlar , bugün farklı bir konuya değinmek istiyorum . Bu konu geçen gün saat 2.15 dersimden önce hava alma isteğim doğrultusunda motoruma atlayıp akyakaya inmem ile aklıma takıldı . Akbük yolu arasında güzel bir manzarada öyle dümdüz otururken bir anda beynimde şimşekler çaktı . Oğlum dedim sen egenin güzel bir koyundasın ? evet , altında da motosikletin var ? evet , Bir de altındaki motosiklet te çocukluk hayalinde olan yamaha ??? EVET. Evet ama ben neden heyecanlı değilim yani ? Bana o an yaşadıklarımı 3 5 yıl önceki bene anlatsalar yerimde duramaz inanmazdım herhalde , ama velhasıl elinin altında olunca ne kadar da basit gözüküyor değil mi , gerçekten de öyle . Aylardır kanımı terimi akıttığım uğruna çalıştığım hayal kurduğum ulan bu motoru alayım da ne olacaksa olsun dediğim makine artık senin , güzel bir bölgede okuyorsun ve iki ders arasında harika bir koya inebiliyorsun ama hala sıkkın hissediyorsun . İnsan gerçekten inanılmaz çabuk adapte olabilen bir varlık . Özellikle de bugünün dünyasının baştan sona özendirme çabası olması durumu daha da vahimleştiriyor , gerçekten şükür etmeyi unutuyoruz hep daha daha daha istiyoruz ama aslında elimizin altındakilerin bir zamanlar hayalimiz olduğunu veya bizim için çok yeterli ve geçerli olduğunu hep aklımızdan çıkartıyoruz . Özellikle sosyal medyanın bizi daha da mahvettiğini düşünüyorum . O küçücük ekranın içerisinde birilerinde hep daha fazlası hep daha iyisi var , bu tongaya gelmememiz gerektiğini yaşadığımız hayatın aslında ne kadar güzel olduğunu hatırlayıp şükür etmemiz gerektiğini düşünüyorum .