CGler hakkında

50 Lik plastik yığını Çinli scooter yerine kesinlikle alınır binilir hele de karbüratörlüyse çok daha iyi olur, oksijen sensörsüz, enjeksiyonsuz, elektronikten uzak kara düzen temel motosiklet, parça desen zibilyon tane, usta desen her yerde (bir yerden sonra sen de ustası olabilirsin) mis gibi tepe tepe bin. İlla ki sorun açabilir ama temel bir motosiklet sonuçta sorunları da basit olacaktır.

Motosikleti
Ns200 15"
Frenleri zayıftır.
Dengesi kötüdür.
Motorları nispeten sağlamdır.
Elektrik aksamı saçmalayabilir.
Parçası boldur.
Yakıtı azdır.

Bütçeniz yetiyorsa 2. el Hint malı motosiklet satın almak daha iyi olacaktır.

Sizce cg alınır mı? Düşünceleriniz neler?
Hocam benim profildeki de cg50 pro new.ben biraz değiştirdim ama orjinal parçaları duruyor. Buralarda klasik basık altın renkli olanlardan çok var. Benim motor farklı olsun diye scrambler gibi oynadım. İmalat sırasındaki insan hataları yoksa sorunsuz. Mesela sol taraf sele saplamasının somununu iman gücüyle sıkmışlar. Onu sökerken ucu koptu ben de yenisini takıp kaynattım. Yaklaşık 1400 km yol yaptım. Sorunsuz. Yakıt gayet iyi. Aşırı soğuk hava bile olsa jikle güzel çalışıyor. Vibrasyon var. İlk aldım geldim 50km kadar yol yaptım. Baya bi uyuştu 😁Allah'tan bisiklet kullanıyormuşum. Tabi alışınca sıkıntı yok. Umarım aklınıza yatan bir motor bulursunuz. Şimdiden hayırlı olsun diyelim. Bu arada benim cg satılık 😁

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Köyde kuzende bundan var egzoz motor komple oynamış giderken elektrik dügmesini ac kapa yapıyon egzoz çatara patara oluyor ineklere felan rahatsızlık veriyorum efso oluyor moruk ya
Ustune de yatiyon mu? Garip renkli aksesuar isiklari da var mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Simdi fiyatlarina baktim, 60bin bandinda kubanin sifirlari😯 cok para yaw. Frensiz bir alete o para biraz fazla sanki🙄

Ged

Motosikleti
Bir ihtimal dedim belki iyidir. :D
Yani tabi onun da freni cgden iyidir muhtemelen.
Bulamadim ya videoyu. Zafer akcayda vardi, gecen aylarda cikmisti; eleman isikli misikli bi cg ile koseyi donen arabanin arkasindan gidiyo ama tabi nasil kullandigi malum. Sonucta arabanin arka camina yapisip cama da disinin izini birakiyordu😂

Motosikleti
Ns200 15"
Yani tabi onun da freni cgden iyidir muhtemelen.
Bulamadim ya videoyu. Zafer akcayda vardi, gecen aylarda cikmisti; eleman isikli misikli bi cg ile koseyi donen arabanin arkasindan gidiyo ama tabi nasil kullandigi malum. Sonucta arabanin arka camina yapisip cama da disinin izini birakiyordu😂
Eğer bu şahıslar daha hızlı gidebilseydi sonuçlar böyle olurdu:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Başlık CG ler hakkında değil de , CG liler hakkında olmalıydı...
1 tane normal CG ye binen görmedim daha...

Hem CG hemde cg sürücüleri hakkında olabilir sohbet amaçlı açtım başlığı. CGlerde yüksek süratte sallama falan oluyormuş doğru mu onlar uzun yolda güvensiz mi? Stok bir cg için de dedikleriniz geçerli mi? Işıklı veya basık cglerin zaten güvenli olma ihtimali yok zaten. Olumsuz yorumlar için söylüyorum yoksa banada açıkçası tepe tepe kullanmak mantıklı geliyor bu tarz bir motoru.

Motosikleti
Ns200 15"
Başlık CG ler hakkında değil de , CG liler hakkında olmalıydı...
1 tane normal CG ye binen görmedim daha...
Ben bindiğim olabildiğince ekipmanlı binerdim ama ehliyetim yoktu :D oturduğum evin 1 kilometre ötesine genelde gitmezdim.

Hem CG hemde cg sürücüleri hakkında olabilir sohbet amaçlı açtım başlığı. CGlerde yüksek süratte sallama falan oluyormuş doğru mu onlar uzun yolda güvensiz mi? Stok bir cg için de dedikleriniz geçerli mi? Işıklı veya basık cglerin zaten güvenli olma ihtimali yok zaten. Olumsuz yorumlar için söylüyorum yoksa banada açıkçası tepe tepe kullanmak mantıklı geliyor bu tarz bir motoru.
Bütçeniz nedir, eğer bütçenize uyan daha iyi bir motosiklet varsa onlar daha iyi bir tercihtir. CG'ler bisiklete motor takılmış alet gibiler.

• Beğen
Tepkiler: Ged

Ged

Motosikleti
Hondanin cgleri sifir uretiliyor olsa evet olmez motorlar olurdu ama simdiki ureticilerin cgleri baya kalitesiz bence. Hafta ici honda cg gordum, daglar kadar fark var goruntude bile.

Hondanin cgleri sifir uretiliyor olsa evet olmez motorlar olurdu ama simdiki ureticilerin cgleri baya kalitesiz bence. Hafta ici honda cg gordum, daglar kadar fark var goruntude bile.
banada çok kalitesiz geliyorlar görünüş anlamında

normalde tvs raider almayı düşünüyorum 50lik motordan sonra fakat ilk motoru biraz kurcalayasım var açıkçası zaten stok bineceğim fakat hem düşürdüğümde veya altımdan gittiğinde üzülmeyeceğim aynı zamanda vitesli motorda bazı testler ve limitilere dayanabilmesini istiyorum biraz açıkçası. başlığı o yüzden açtım biraz da fikir edinmek için, fikir belirtenlere teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Ged

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar