Hocam benim profildeki de cg50 pro new.ben biraz değiştirdim ama orjinal parçaları duruyor. Buralarda klasik basık altın renkli olanlardan çok var. Benim motor farklı olsun diye scrambler gibi oynadım. İmalat sırasındaki insan hataları yoksa sorunsuz. Mesela sol taraf sele saplamasının somununu iman gücüyle sıkmışlar. Onu sökerken ucu koptu ben de yenisini takıp kaynattım. Yaklaşık 1400 km yol yaptım. Sorunsuz. Yakıt gayet iyi. Aşırı soğuk hava bile olsa jikle güzel çalışıyor. Vibrasyon var. İlk aldım geldim 50km kadar yol yaptım. Baya bi uyuştuSizce cg alınır mı? Düşünceleriniz neler?
Ustune de yatiyon mu? Garip renkli aksesuar isiklari da var mi?Köyde kuzende bundan var egzoz motor komple oynamış giderken elektrik dügmesini ac kapa yapıyon egzoz çatara patara oluyor ineklere felan rahatsızlık veriyorum efso oluyor moruk ya
70-80.000 TL ye orta halli Ns200 ler var, birde 20.000 kilometre civarında 2023 model Cl-x 250 ler var.Simdi fiyatlarina baktim, 60bin bandinda kubanin sifirlaricok para yaw. Frensiz bir alete o para biraz fazla sanki
![]()
Cl xden cacik olmaz da, cgye 60 kusur yerine orta halli ns daha mantikli bence. En azindan freni var70-80.000 TL ye orta halli Ns200 ler var, birde 20.000 kilometre civarında 2023 model Cl-x 250 ler var.
Bir ihtimal dedim belki iyidir.Cl xden cacik olmaz da, cgye 60 kusur yerine orta halli ns daha mantikli bence. En azindan freni var![]()
Yani tabi onun da freni cgden iyidir muhtemelen.Bir ihtimal dedim belki iyidir.![]()
Eğer bu şahıslar daha hızlı gidebilseydi sonuçlar böyle olurdu:Yani tabi onun da freni cgden iyidir muhtemelen.
Bulamadim ya videoyu. Zafer akcayda vardi, gecen aylarda cikmisti; eleman isikli misikli bi cg ile koseyi donen arabanin arkasindan gidiyo ama tabi nasil kullandigi malum. Sonucta arabanin arka camina yapisip cama da disinin izini birakiyordu![]()

150yi gecenleri cok adana urfa hattinda
İşin sırrı terlikte olsa gerek.150yi gecenleri cok adana urfa hattindahatta terlikle ayaklari yerde motorun arkasina asilip gideni bile var
Ben bindiğim olabildiğince ekipmanlı binerdim ama ehliyetim yoktuBaşlık CG ler hakkında değil de , CG liler hakkında olmalıydı...
1 tane normal CG ye binen görmedim daha...
Bütçeniz nedir, eğer bütçenize uyan daha iyi bir motosiklet varsa onlar daha iyi bir tercihtir. CG'ler bisiklete motor takılmış alet gibiler.Hem CG hemde cg sürücüleri hakkında olabilir sohbet amaçlı açtım başlığı. CGlerde yüksek süratte sallama falan oluyormuş doğru mu onlar uzun yolda güvensiz mi? Stok bir cg için de dedikleriniz geçerli mi? Işıklı veya basık cglerin zaten güvenli olma ihtimali yok zaten. Olumsuz yorumlar için söylüyorum yoksa banada açıkçası tepe tepe kullanmak mantıklı geliyor bu tarz bir motoru.
Hondanin cgleri sifir uretiliyor olsa evet olmez motorlar olurdu ama simdiki ureticilerin cgleri baya kalitesiz bence. Hafta ici honda cg gordum, daglar kadar fark var goruntude bile.Hem CG hemde cg sürücüleri hakkında olabilir sohbet amaçlı açtım başlığı. CGlerde yüksek süratte sallama falan oluyormuş doğru mu onlar uzun yolda güvensiz mi? Stok bir cg için de dedikleriniz geçerli mi? Işıklı veya basık cglerin zaten güvenli olma ihtimali yok zaten. Olumsuz yorumlar için söylüyorum yoksa banada açıkçası tepe tepe kullanmak mantıklı geliyor bu tarz bir motoru.
banada çok kalitesiz geliyorlar görünüş anlamındaHondanin cgleri sifir uretiliyor olsa evet olmez motorlar olurdu ama simdiki ureticilerin cgleri baya kalitesiz bence. Hafta ici honda cg gordum, daglar kadar fark var goruntude bile.