Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olumlama yapılmış senin tarafından @Muzaffer Topal bende beğenmediğim taraflarına değineyim. Şöyle bir bakınca pekte abartılacak bir tarafı yok. Herhangi bir motosiklet işte. Aşık olunacak bir tarafı var mı? Ben göremedim. Kuyruk tasarımını beğenmedim, belki foto açısından öyle duruyordur. SS değil ki bu Sport touring yapıyorsan ona göre durmalı biraz daha. 150hp yeter mi? Yeter. Honda scooter'da güçlü TR'de. Bu tarz makineye para veriyorsa Türk tüketicisi, markaya para verir. Biz böyle bir milletiz. Olurda TR'ye gelirse Avrupa üretimi rakiplerine göre vergi diliminden saçma sapan bir fiyatla listelenecektir. NT1100 kadar satarsa iyi. Rakiplerine diş geçirebileceğine pek ihtimal vermiyorum.
act, turkiye de ölü bu ölü. gelse de satılmaz nt1100 un fiyatına baksana.
ya tabikiii abartılacak bi sey yok, motorroad en son sunu demiş:
Güçlü çapraz rekabet
Yeni Honda CB 1000 GT'ye benzer, halihazırda piyasada bulunan crossover modelleri arasında Suzuki GSX-S 1000 GX (152 bg, 231 kg), BMW S 1000 XR (170 bg, 227 kg) ve Kawasaki Versys 1100 (135 bg, 255 kg) yer alıyor. Ayrıca, 900 cc üç silindirli motoruyla Yamaha Tracer 9 (119 bg, 231 kg) da yer alıyor.
ehh, 220 kg ve 150 hp lik 2017 fireblade motorlu bu alet iş yapar gibi.
rekabetci bir fiyatla 14.000 Euro nun bile altına verebilir bunu honda demişler.
ama bizimmmmmm foruma 235 hp 35.000 euro luk makina lazım etkilenmeleri için..
İlk nesil Maraton ve peşinden çıkan Prenseslerin V8 sesine, tıs tıs ventil sesine, 7 ileri vitesli oluşuna, düz yolda 160 ve inişte 180 km üstü süratlere çıkabilmesine ve beşik gibi sağa sola sallanarak hızlanmasına ve geniş virajları almasına hala hastayım.
Üst viteste kalındığı için rampada bayılması ve rakiplerinin gerisinde kalan fren performansı (ki onu da yetkin kaptanların 7-5-3 şeklinde vites düşürüp motor kompresyondan destek almasıyla iyileştirdikleri söylenir) genelde eleştiri noktası olmuştur.
303 ve 403'ler kadar heybetli durmamaları ve bagaj hacimlerinin nispeten küçük olması doğu firmaları tarafından tercih edilmemelerinin önde gelen sebeplerindendir.
Benim benim hastası olduğum gövdeyi sağa sola sallama olayı çoğunluğa hitap etmedi ayrıca.
MS-713 Maraton ve sonrasında 8DC9 motoruyla tırmanma ve powertard sistemi ile fren kabiliyeti iyileştirilmiş Prenses otobüslerinin hastasıydım.
Yolda görsem yolumu değiştirip peşinden giderim hala yani.
Özet: Benim motorlardan herhangi birisinin Mitsubishi Maraton ya da devamındaki Mitsubishi Prenses'e benzetilmesi gururumu okşar.
act, turkiye de ölü bu ölü. gelse de satılmaz nt1100 un fiyatına baksana.
ya tabikiii abartılacak bi sey yok, motorroad en son sunu demiş:
Güçlü çapraz rekabet
Yeni Honda CB 1000 GT'ye benzer, halihazırda piyasada bulunan crossover modelleri arasında Suzuki GSX-S 1000 GX (152 bg, 231 kg), BMW S 1000 XR (170 bg, 227 kg) ve Kawasaki Versys 1100 (135 bg, 255 kg) yer alıyor. Ayrıca, 900 cc üç silindirli motoruyla Yamaha Tracer 9 (119 bg, 231 kg) da yer alıyor.
ehh, 220 kg ve 150 hp lik 2017 fireblade motorlu bu alet iş yapar gibi.
rekabetci bir fiyatla 14.000 Euro nun bile altına verebilir bunu honda demişler.
ama bizimmmmmm foruma 235 hp 35.000 euro luk makina lazım etkilenmeleri için..
Kağıt üzerinden konuşmamak lazım. Mesela mx5 kağıt üzerinde çok zayıf görünür. Ama küçük bir pistte ya da virajlı yollarda inanılmaz eğlenceli. O kadar gidiyor ki, orijinal frenleriyle hidrolik kaynatıp büyük fren kiti takmıştım. (Benim hayvanlığımda olabilir.) Ama turbo takılı dynoda 190hp versiyonunun gt3 rs ile aynı pistte peş peşe gittiğini izledim.
Ya da gallardoyu kim istemez? Kağıt üstünde çok iyi. Elbette sahip olmadım ama sürdüm ve istemem. Oldukça kötü bir spor otomobil benim açımdan.
Sözün özü; kağıt üzerinden bir yere varmak zor. Üstüne binip sevebilir ya da nefret edebiliriz. Fiyatı ya da dayanıklılığı çok umurumda değil. Eminim çok kişinin öyledir. İsviçre saati almıyoruz ki “saatin sahibi olamazsın, sonraki sahibi için emanetçisi olursun” diyip 300 sene çalışsın isteyelim (sana da hep saatten örnek verdim bu ara nedense) Ekonomil ömrü kullanıma bağlı yaklaşık 10 sene olan, sürmeyi sevdiğimiz bir araç.
Tabii ki pilotaj etkili. Ama her noktada güç iyi değil. Aynı arabanın v8 swaplı ve itb’liside var, aynı pistte aynı sürücü, araç daha kötü süre yapıyor ls2 swap ile. Bu arada video k-swapmış (type-r motoru) yanlış hatırlamışım. Ben benimkine flyinn miata turbo kiti alacaktım o zaman araştırmıştım bunları. Aklımda turbo diye kalmış o yüzden. Şeytan diyo git al yine.
Tabii ki pilotaj etkili. Ama her noktada güç iyi değil. Aynı arabanın v8 swaplı ve itb’liside var, aynı pistte aynı aynı sürücü, araç daha kötü süre yapıyor ls2 swap ile. Bu arada video k-swapmış (type-r motoru) yanlış hatırlamışım. Ben benimkine flyinn miata turbo kiti alacaktım o zaman araştırmıştım bunları. Aklımda turbo diye kalmış o yüzden. Şeytan diyo git al yine.
Güçten ziyade viraj kabiliyeti, frenleme, downforce, hızlanış vs vs gibi düşünmüştüm aslında. Ondan GT3 RS gibi bi makineyle aşık atabiliyor olması şaşırttı.
Güçten ziyade viraj kabiliyeti, frenleme, downforce, hızlanış vs vs gibi düşünmüştüm aslında. Ondan GT3 RS gibi bi makineyle aşık atabiliyor olması şaşırttı.
Zaten tamamen bundan kaynaklı, 200-220hp civarı muhtemelen videodaki araç. Ama kısa vites oranı, viraj performansı, fren performansı, hafiflik ile fazla eğlenceli. Gt3 rs ile eğleneceğinden fazlasını veriyor pistte. Çoğu zaman porsche boxster ile karşılaştırılıp daha verimli bulunurdu 2.0lt nd kasa kodlusu(bizde çok az var 2.0)
Yukarıda paylaşılan honda da öyle olabilir. Kağıt üzerinde 14k euroya çok verimli duruyor olabilir. Belki nefret ederiz. Ya da o sınıfta daha iyisi yok diyecek kadar iyide olabilir.
Zaten tamamen bundan kaynaklı, 200-220hp civarı muhtemelen videodaki araç. Ama kısa vites oranı, viraj performansı, fren performansı, hafiflik ile fazla eğlenceli. Gt3 rs ile eğleneceğinden fazlasını veriyor pistte. Çoğu zaman porsche boxster ile karşılaştırılıp daha verimli bulunurdu 2.0lt nd kasa kodlusu(bizde çok az var 2.0)
Yukarıda paylaşılan honda da öyle olabilir. Kağıt üzerinde 14k euroya çok verimli duruyor olabilir. Belki nefret ederiz. Ya da o sınıfta daha iyisi yok diyecek kadar iyide olabilir.
Orası öyle tabi ya, eğlence faktörü bambaşka, kendin topladığın bi araçla pistte gazlamanın zevki ayrıdır elbette. Ama diğeri de böyle bi şey...
Ya zaten kıyas alacak arabalar değil, bu Honda'nın motorunda da ne kadar verimli olursa olsun, uyandırmadığı bi heyecan var sanki. Genel algıdan kaynaklı muhtemelen. Gidişi, duruşu, virajı falan iyidir şüphem yok.
İsviçre saati almıyoruz ki “saatin sahibi olamazsın, sonraki sahibi için emanetçisi olursun” diyip 300 sene çalışsın isteyelim (sana da hep saatten örnek verdim bu ara nedense) Ekonomil ömrü kullanıma bağlı yaklaşık 10 sene olan, sürmeyi sevdiğimiz bir araç.
saate de hiç merakım yoktur ha. Bi ara heves ettim seiko nun bir modelini aldım. 12-13 yıldır duruyor bir kere takmadım, sıkıntı basıyor beni kolumda bişey olunca.
Erkek adamın aksesuarı saat derler.Hayırrrr, erkek adamın aksesuarı olmazzzz
Not: satılık sıfır gibi seiko var, pili bitti sadece. İlgillenen varsa uygun fiyata veririm. Aşırı ciddiyim, özel mesajınızı bekliyorum
şuna çok benziyor. notu yuksek olanlar ozel mesaj atabilir.Herkese de satmam tabi
Aslında saat günümüzde aksesuar haline geldi. 50 yıl öncesinde ciddi bir gereklilik. Günümüzde millet hava atmak için takıyor olsa da hayatımızdaki rolü "saatin fiyatı ne kadar artarsa benim zamanım o kadar kıymetlidir" mesajıdır. Şimdi bir müşterinin yanına gitsem söz arasında eminim kolumdaki saate bakar. Ben buna bu parayı verebiliyorum demek için takmıyorum ben koluma saati. Eğer merakı var anlıyorsa pahalı ya da ucuz olsun önemli değil. Zamanın değerini bilen birisi için yani anlattığım felsefe ile saat takan birinin oturup senin için zaman ayırması, kredisi gittikçe tükenen ve geri kazanılamayacak kadar değerli bir şeyini senin için harcaması demektir. Zaman harcamak tanıdığın ya da tanımadığın birine yapabileceğin en büyük iyilik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada satın aldığın saatin modelini bilmiyorum ama kronograf. Yani ortalama hız ölçen bir saat aslında. Bezeldeki rakamlar bir motosiklet ya da otomobil yarışında sürücünün yaklaşık kaç km hızla gidebildiğini ölçmeye yarar.
Elektronik ölçüm yapabilen laptimer'lar çıkmadan önce bu saatler vardı yani
Saatin markasına bakan statüyü, saatin hikayesini bilen karakteri okur.
valla ne işe yaradığını arastırmamıştım bile.
heves işte..
fakat saat konusunda zerre bilgim olmasa da sunu iddia edebilirim.
saaten anlamayan adamların(ben) birinci tercihi seiko dur. haaaa tabi bu demek değildir ki saaten anlayan adam seiko takmaz.,, nuansı anladığını umuyorum act :d
Seiko 5, citizen tsuyosa. Bu ikisi mekanik saatler içinde ulaşılabilirliği ve kalitesi ile F/P olarak çok iyi iki model. Motosiklette de sevdiğin gibi japonlar. Bende Seiko 5'in Gmt modellerinden biri var mesela. (GMT: özelliği analog kadranlı bir saatin aynı anda 2 saat dilimini gösterebilmesi, İlk etapta pilotlar için geliştirilmiş bir saat.) Arada sırada takıyorum. Tabii Cosc sertifikalı günde +/- 2 saniye sapması olan diğer seçeneklere bakınca +/- 40sn civarı sapma yapabilmesi biraz fazla. Ama harici durumlarda, kadranın yazıları ve duruşu işçiliği iyidir. Motosiklete göre daha derin bir dünya. Aaa bu da böylemiymiş diye bir kere girince çıkamazsın. Bırak böyle kal
Seiko 5, citizen tsuyosa. Bu ikisi mekanik saatler içinde ulaşılabilirliği ve kalitesi ile F/P olarak çok iyi iki model. Motosiklette de sevdiğin gibi japonlar. Bende Seiko 5'in Gmt modellerinden biri var mesela. (GMT: özelliği analog kadranlı bir saatin aynı anda 2 saat dilimini gösterebilmesi, İlk etapta pilotlar için geliştirilmiş bir saat.) Arada sırada takıyorum. Tabii Cosc sertifikalı günde +/- 2 saniye sapması olan diğer seçeneklere bakınca +/- 40sn civarı sapma yapabilmesi biraz fazla. Ama harici durumlarda, kadranın yazıları ve duruşu işçiliği iyidir. Motosiklete göre daha derin bir dünya. Aaa bu da böylemiymiş diye bir kere girince çıkamazsın. Bırak böyle kal