2026 Honda CB 1000 GT (Honda olayı bitirmiş)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

inceleyin, foto moto koymakla uğraşmam çunku işim var biraz..

Honda iyice sertleşti farkında mısınız ? , Bmw xr ve Dukati multi V4 un de ekmeğiyle oynuyorrr.

Ne motor be!

Daha durun olm , turbosarjlı(super miydi) V3 geliyor. V3 motorlu africa da GS i bittircek, evet.az kaldı eicma ya...

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS

Honda iyice sertleşti farkında mısınız ? , Bmw xr ve Dukati multi V4 un de ekmeğiyle oynuyorrr.

Ne motor be!

Daha durun olm , turbosarjlı(super miydi) V3 geliyor. V3 motorlu africa da GS i bittircek, evet.az kaldı eicma ya...
Üsluba bak! foto moto koymakla uğraşamazmış
Peki o zaman, Honda bokunda boncuk ararken Bmw Ducati Suzuki Yamaha Kawasaki korkularından ne yapacaklarını şaşıra dursunlar...
Olum ne motor yapmış honda beee :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport

Ne motor be!

220 kg . Triumph speed triple fena döver bunu

Üsluba bak! foto moto koymakla uğraşamazmış
Peki o zaman, Honda bokunda boncuk ararken Bmw Ducati Suzuki Yamaha Kawasaki korkularından ne yapacaklarını şaşıra dursunlar...
Olum ne motor yapmış honda beee :)
işim var olm, anlamıyon mu yazdık oraya. Yoksa beni bilen bilir detaylı calışıırım.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
220 kg ve 150 beygir. Honda icin iddaali ama 214 beygir 190 kg street fighter a pek etkisi olmaz. V3 motor degisik olabilir kawasaki supercharge kadar guc uretirmi bilmiyorum. Bekleyip gorelim teknoloji nereye evrilecek. Yakinda daha fazla elektrikli goruruz belkide :)

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Hornet'in boku boncuklusu, kopyala yapıştır. Valla güzel değil. Bak geçen retro bir model vardı. Hep birlikte beğendik. Bu olmamış.

hay allah canınızı almasın GT yazıyor arkdaslar GT.Fotoya da mı bakmadınız ?

stteet fighter, speed triple ne alaka ?

Motosikleti
K 1600 GTL
Ön tasarım bir yerlerden aşırma olmuş sanki.... Honda ne yapsa bi heyecan yaratamıyor be dostum... Tracer bundan gönüllü duruyor....

bu motora heyecanlanılır mı ya? aşağıdaki kısımda oy verenlerin (9200 kişi) %61'i de "bu ne idüğü belirsiz akraba evliliği gibi bi şey lan?!" demiş zaten. kimse takmamış :D

ulen birazdan istanbul yoluna cıkacam hazırlanıyorum size laf yetiştiriyorum burda :)

ilk CB1000 hornet başlıklarını bulun bakın. Ben cok iyi dedim millet ayyyy bu aynı kawasaki diye dalga gectiler.

eeeeee noldu. CB1000 hornet gayet iddialı bir giriş yaptı. z1000 ve gsx1000s in kimse yuzune bakmazken horner1000 in satışları hornet 750 mt 09 arasında oldu. binlerce evet binlerce sattı.

neden ? cunku iyi motor, iyi fiyat.

bu da muhtemelen oyle olacak.siz bunun janjanlı fotolarını gorunce fikriniz değişcek bence.ben motordan anlarım.bu motor guzel

ulen birazdan istanbul yoluna cıkacam hazırlanıyorum size laf yetiştiriyorum burda :)

ilk CB1000 hornet başlıklarını bulun bakın. Ben cok iyi dedim millet ayyyy bu aynı kawasaki diye dalga gectiler.

eeeeee noldu. CB1000 hornet gayet iddialı bir giriş yaptı. z1000 ve gsx1000s in kimse yuzune bakmazken horner1000 in satışları hornet 750 mt 09 arasında oldu. binlerce evet binlerce sattı.

neden ? cunku iyi motor, iyi fiyat.

bu da muhtemelen oyle olacak.siz bunun janjanlı fotolarını gorunce fikriniz değişcek bence.ben motordan anlarım.bu motor guzel
CB1000 Hornet için açılan başlık aşağıdaki:

Ben makaleyi açıp grafikleri falan paylaşmıştım... STRS ve MT09 SP'den daha düşük puanlanmıştı CB1000 Hornet.. Çünkü diğerleri kadar heyecanlandırmıyor olsa gerek.. Ama güzel motor tabi sadece o egzotiklik yok sanırsam..

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Hocam kesinlikle, motosiklet kullanicilarinda ozellikle orta sinif ustunde bir manyaklik var :) honda isterse 1000 takla atsin gider streetfighter i alir. Gorunusunden dolayi yine alir. Hondanin cizgisi belli, bir iki modeli disinda heyecanlandiriyormu? FP secimi olarak belki pcx ler ornek verilir, insanlar alir. ama onun disinda hornet biraz hareket getirdi, kalanlar ayni. Honda iste, bozulmaz servisi cok ama heyecan yok. Motor zevk isi. FP orada pek devreye giremiyor.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Hocam kesinlikle, motosiklet kullanicilarinda ozellikle orta sinif ustunde bir manyaklik var :) honda isterse 1000 takla atsin gider streetfighter i alir. Gorunusunden dolayi yine alir. Hondanin cizgisi belli, bir iki modeli disinda heyecanlandiriyormu? FP secimi olarak belki pcx ler ornek verilir, insanlar alir. ama onun disinda hornet biraz hareket getirdi, kalanlar ayni. Honda iste, bozulmaz servisi cok ama heyecan yok. Motor zevk isi. FP orada pek devreye giremiyor.
Öyle bir durum ki paran yoksa hondaya bineceksin ama paran olmadığı için gidip diğer alt markalara biniyorsun nasıl bir çıkmaz bu 😄

Sert birşeyler istiyorsan M1000XR a bak , yada bakma Honda dan soğursun , test sürüşü ise sakınn yapma incinir içine kapanırsın 🤣

hahaha, valla size ne diyim ben ?

bunun 2.5 katı fiyata satılan(tahmin) motoru gösterip inciteceklermiş beni dfdhfhd

ah niki ah

ölüp gitmezsek seneye sana satışları paylaşırım burda :cool:

buralarda ol....
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

V stromdan hallice
hıhı evet evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Honda biz ölümlüler, yani herkesin ulaşabileceği motorlar yapıyor , ama şu tepkilere bak.

m1000xr ı , v4s anca poster yapacak adamlar burda canla başla zengin azınlık motorlarını savunuyor..honda ya, bu ne yaaa falan diyor dshfkhd

ulen siz var ya sizzzzz.

neyse, yola devam edeyim ben en iyisi..

Son düzenleme:

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Olumlama yapılmış senin tarafından @Muzaffer Topal bende beğenmediğim taraflarına değineyim. Şöyle bir bakınca pekte abartılacak bir tarafı yok. Herhangi bir motosiklet işte. Aşık olunacak bir tarafı var mı? Ben göremedim. Kuyruk tasarımını beğenmedim, belki foto açısından öyle duruyordur. SS değil ki bu Sport touring yapıyorsan ona göre durmalı biraz daha. 150hp yeter mi? Yeter. Honda scooter'da güçlü TR'de. Bu tarz makineye para veriyorsa Türk tüketicisi, markaya para verir. Biz böyle bir milletiz. Olurda TR'ye gelirse Avrupa üretimi rakiplerine göre vergi diliminden saçma sapan bir fiyatla listelenecektir. NT1100 kadar satarsa iyi. Rakiplerine diş geçirebileceğine pek ihtimal vermiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar