Bir trafik polisi, “dur” ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünü seyir halindeyken anahtarını alarak durdurdu.

Motosikleti
Dominar D250
Amerikalı aynasız durumu dk. 09:30'dan sonra gayet güzel anlatmış,
ortada sadece bir trafik suçu var diye canına kast etmeye değer mi?
suçlu cezasını çekmeli ama yol yordam bu şekilde olmamalı bence, şahıs öldükten sonra kime neyin cezasını yazacaksın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
suçlu cezasını çekmeli ama yol yordam bu şekilde olmamalı bence, şahıs öldükten sonra kime neyin cezasını yazacaksın.

Bu olay, o olay değil.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok anahtarmış neymiş niye uğraşıyor ki ?..Daha öncesinden kesilmiş en az 30 cezası vardır.. 50 kere de çevirmeye takılmıştır...
Patlat tekmeyi uçsun köprüden aşağı...

O başka video. Onlar durmayanı direk vuruyor ondan yadırgamıştır.

Askerde helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirdim muhhabeti gibi olmuş
Yapabileceği en düzgün şekilde yapmış, laftan anlamayana sabırlı davranmış ben izlerken bile sinir oldum.

Motosikleti
Mondial Grumble
Polisi tebrik etmek gerek adam gerçekten güzelce halletmiş, en güvenli şekilde yapmış. Nerede cana kast var burada. Ülkemin insanı da her olayda bir b*k buluyor. Bir daha balkona çıkmayın ayağınız kayar düşer ölürsünüz, bayram şekeri yemeyin nefes borunuza kaçar ölürsünüz, mutfakta bıçak kullanmayın aman. Aman aman motora binmeyin yavrum bir araba altınıza alır sizi, aman kolunuz bacağınız tutulur motor tepesinde aman.
kendine zarar verecen deyip, yapılabilecek en riskli hareketi yapması da ironik. zaten bu polislerin "babacan" yaklaşımlarına da hastayım.

Yapabileceği en düzgün şekilde yapmış, laftan anlamayana sabırlı davranmış ben izlerken bile sinir oldum.
orda da durmadın diye sıkamazlar ciddi bir tehdit olmadığı sürece sıkma durumu yok motosikletle kaçtığın zaman çoğu kovalamaz bile çünkü kaza yapma riski var ceza kesmek için kimse böyle bir riski almak istemiyor. polisin yaptığı ise saçma motosiklet üzerinde iki kişi gidiyor 3 5 kuruş ceza kesmek için ikisini birlikte riske atıyor haber ver ilerde çevirme kursunlar yakala.

Polisi tebrik etmek gerek adam gerçekten güzelce halletmiş, en güvenli şekilde yapmış. Nerede cana kast var burada. Ülkemin insanı da her olayda bir b*k buluyor. Bir daha balkona çıkmayın ayağınız kayar düşer ölürsünüz, bayram şekeri yemeyin nefes borunuza kaçar ölürsünüz, mutfakta bıçak kullanmayın aman. Aman aman motora binmeyin yavrum bir araba altınıza alır sizi, aman kolunuz bacağınız tutulur motor tepesinde aman.
yazık kafana

Motosikleti
Dominar D250

attığım videoyu 09:30 dk'dan itibaren izleyin, demek istediğimi anlayacaksınız.

attığım videoyu 09:30 dk'dan itibaren izleyin, demek istediğimi anlayacaksınız.
O konu tartışıldı o video da polisin aşırı davrandığını söyledik zaten.

Bu videoda da nesini savunayım plaka yok hırsız mı arsız mı ne olduğu belli değil, sadece kural ihlali olarak bakmayın ayrıca suçluda olabilir. Bir insan 2 nedenden plakasını kapatır 1 apaçidir ceza yememek için 2 yasadışı birşeyler yapıyordur. 2 durumda da ceza haktır. Nereye kaçıyor dursun insan gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

orda da durmadın diye sıkamazlar ciddi bir tehdit olmadığı sürece sıkma durumu yok motosikletle kaçtığın zaman çoğu kovalamaz bile çünkü kaza yapma riski var ceza kesmek için kimse böyle bir riski almak istemiyor. polisin yaptığı ise saçma motosiklet üzerinde iki kişi gidiyor 3 5 kuruş ceza kesmek için ikisini birlikte riske atıyor haber ver ilerde çevirme kursunlar yakala.
Plakasız gezeceksin ve polisten kaçacaksın ve seni kovalamayacaklar bırakacaklar öylemi.

Son düzenleme:
Kendi canını geçtim kasksız arkadaşının ve trafiktekileri de tehlikeye sokuyor.
Şu itin birine zarar vermeme ihtimali yok.
Kimin ne olduğu belli değil binlerce torbacı gençleri zehirliyor belki ehliyetsiz belki torbacı.
Başkalarına zarar vermeyi düşünmeyene ne olursa olsun acımamak lazım.
Yoksa eve giren hırsıza da müdahale etmeyelim konuşup anlaşalım.

Motosikleti
D400
Size kalsa dur ihtarına uymayanlara ödül verilmesi lazım. keşke bunu da devirseymiş.

polis dur der, durmazlar; çarparak durdurur. yok artık dersiniz.
polis dur der, durmazlar; çarpmadan durdurur. oha awk dersiniz.

polis ağabeylere helal olsun. tebrik ediyorum. apaçilerin böyle böyle analarını ..........

ne demişler, nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar