- Motosikleti
- ?
- Konu Yazar
Askerde helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirdim muhhabeti gibi olmuş
daha risksiz nasıl durdurabilirsin bi motosikletikendine zarar verecen deyip, yapılabilecek en riskli hareketi yapması da ironik. zaten bu polislerin "babacan" yaklaşımlarına da hastayım.
Balık ağı atarak.daha risksiz nasıl durdurabilirsin bi motosikleti
Bu olay, o olay değil.Amerikalı aynasız durumu dk. 09:30'dan sonra gayet güzel anlatmış,
ortada sadece bir trafik suçu var diye canına kast etmeye değer mi?
suçlu cezasını çekmeli ama yol yordam bu şekilde olmamalı bence, şahıs öldükten sonra kime neyin cezasını yazacaksın.
aynen o olay değil, bu hızlarda böyle bir müdahale de aynı sonuçları verebilirdiBu olay, o olay değil.
O başka video. Onlar durmayanı direk vuruyor ondan yadırgamıştır.Amerikalı aynasız durumu dk. 09:30'dan sonra gayet güzel anlatmış,
suçlu cezasını çekmeli ama yol yordam bu şekilde olmamalı bence, şahıs öldükten sonra kime neyin cezasını yazacaksın.
Yapabileceği en düzgün şekilde yapmış, laftan anlamayana sabırlı davranmış ben izlerken bile sinir oldum.Askerde helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirdim muhhabeti gibi olmuş
kendine zarar verecen deyip, yapılabilecek en riskli hareketi yapması da ironik. zaten bu polislerin "babacan" yaklaşımlarına da hastayım.
Amerikalı aynasız durumu dk. 09:30'dan sonra gayet güzel anlatmış,
orda da durmadın diye sıkamazlar ciddi bir tehdit olmadığı sürece sıkma durumu yok motosikletle kaçtığın zaman çoğu kovalamaz bile çünkü kaza yapma riski var ceza kesmek için kimse böyle bir riski almak istemiyor. polisin yaptığı ise saçma motosiklet üzerinde iki kişi gidiyor 3 5 kuruş ceza kesmek için ikisini birlikte riske atıyor haber ver ilerde çevirme kursunlar yakala.O başka video. Onlar durmayanı direk vuruyor ondan yadırgamıştır.
Yapabileceği en düzgün şekilde yapmış, laftan anlamayana sabırlı davranmış ben izlerken bile sinir oldum.
yazık kafanaPolisi tebrik etmek gerek adam gerçekten güzelce halletmiş, en güvenli şekilde yapmış. Nerede cana kast var burada. Ülkemin insanı da her olayda bir b*k buluyor. Bir daha balkona çıkmayın ayağınız kayar düşer ölürsünüz, bayram şekeri yemeyin nefes borunuza kaçar ölürsünüz, mutfakta bıçak kullanmayın aman. Aman aman motora binmeyin yavrum bir araba altınıza alır sizi, aman kolunuz bacağınız tutulur motor tepesinde aman.
yazık kafana
daha risksiz nasıl durdurabilirsin bi motosikleti
attığım videoyu 09:30 dk'dan itibaren izleyin, demek istediğimi anlayacaksınız.O başka video. Onlar durmayanı direk vuruyor ondan yadırgamıştır.
Yapabileceği en düzgün şekilde yapmış, laftan anlamayana sabırlı davranmış ben izlerken bile sinir oldum.
O konu tartışıldı o video da polisin aşırı davrandığını söyledik zaten.attığım videoyu 09:30 dk'dan itibaren izleyin, demek istediğimi anlayacaksınız.
Plakasız gezeceksin ve polisten kaçacaksın ve seni kovalamayacaklar bırakacaklar öylemi.orda da durmadın diye sıkamazlar ciddi bir tehdit olmadığı sürece sıkma durumu yok motosikletle kaçtığın zaman çoğu kovalamaz bile çünkü kaza yapma riski var ceza kesmek için kimse böyle bir riski almak istemiyor. polisin yaptığı ise saçma motosiklet üzerinde iki kişi gidiyor 3 5 kuruş ceza kesmek için ikisini birlikte riske atıyor haber ver ilerde çevirme kursunlar yakala.