- Konu Yazar
Hali hazırda kullandığım 2018 model 50cc revolt rs1 den çok memnunum. sadece yağını koyup devam ediyorum, bugüne kadar da sadece manifold çıkışında lastik bir parçanın aşınması dışında başka bir sorun çıkarmadı, onu da 150-200 liralık parçayı değiştirerek hallettik. Ancak 2018 model olması ve enjeksiyonlu olmaması sebebiyle özellikle kış aylarında ilk çalıştırmada bazen uğraştırabiliyor. Hem motosikleti yenilemek hem de enjeksiyonlu bir modele geçmek istiyorum, ancak internette hangi modele baksam hep şikayetvar sitesi ile karşılaşıyorum.
Cappuccino 50 modeli çok hoşuma gidiyor fakat çok fazla kullananı olduğu için çok da fazla şikayet var sanırım. Bunun haricinde pek de model araştırmadım açıkçası.
Çin modelleri tabi ki japonlar gibi olmuyor ama yine de çok sorun çıkarmayacak, yağını suyunu koyup uzun süre devam edebileceğim, enjeksiyonlu bir 50cc model arıyorum.
Nedenleriyle tavsiyelerinizi yazabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
Cappuccino 50 modeli çok hoşuma gidiyor fakat çok fazla kullananı olduğu için çok da fazla şikayet var sanırım. Bunun haricinde pek de model araştırmadım açıkçası.
Çin modelleri tabi ki japonlar gibi olmuyor ama yine de çok sorun çıkarmayacak, yağını suyunu koyup uzun süre devam edebileceğim, enjeksiyonlu bir 50cc model arıyorum.
Nedenleriyle tavsiyelerinizi yazabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.