- Motosikleti
- Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
- Konu Yazar
Oncelikle konuyu buraya actigim icin kusura bakmayin, tanisma tarafi cok aktif degil gordugum kadari ile. Onceki yillarda islerimden dolayi cok TR de motor kullanamadim, suan daha aktif geliyorum. Bence istanbulda bir ekip olusturabiliriz;
- beraber istanbul ve cevresine hatta diger illerdeki forum uyelerine ziyaretler yapabiliriz
- sosyal sorumluluk projeleri hayata gecirebiliriz, ben maddi durumum elverdikce yetimhane, huzurevi gibi yerlere gidiyorum.
- aksamlari uskudar sirkeci vs bi cay icilir
- haftasonlari darlik, canakkale bursa vs yapilir
- en onemlisi arkadaslik bagi guclendirilir, network olusur.
bunlar halihazirda yapiliyorsa ve bir whatsapp grubu varsa benide ekleyin lutfen, eger yok ise katilmak isteyenler lutfen mesaj atsin whatsapp grubu kuralim. Hatta herkes katilsin, bir whatsapp grubu olusturalim eger yok ise
buarada 40 yasindayim, keyfine kullaniyorum, muhendisim, bi taraftan ticaret ile ugrasiyorum, esnafiz ailecek. yani tapa gaz gidecek arkadaslar aradigi adrenalini bulamayabilir.
ilk bulusmayi kendi bufemde mangal ile yapabiliriz. Koftem iddaa lidir
kendimizin tarif, ic yagi ve kuyruk yagi ile yapiliyor, genelde sirt kullaniyoruz.
- beraber istanbul ve cevresine hatta diger illerdeki forum uyelerine ziyaretler yapabiliriz
- sosyal sorumluluk projeleri hayata gecirebiliriz, ben maddi durumum elverdikce yetimhane, huzurevi gibi yerlere gidiyorum.
- aksamlari uskudar sirkeci vs bi cay icilir
- haftasonlari darlik, canakkale bursa vs yapilir
- en onemlisi arkadaslik bagi guclendirilir, network olusur.
bunlar halihazirda yapiliyorsa ve bir whatsapp grubu varsa benide ekleyin lutfen, eger yok ise katilmak isteyenler lutfen mesaj atsin whatsapp grubu kuralim. Hatta herkes katilsin, bir whatsapp grubu olusturalim eger yok ise
buarada 40 yasindayim, keyfine kullaniyorum, muhendisim, bi taraftan ticaret ile ugrasiyorum, esnafiz ailecek. yani tapa gaz gidecek arkadaslar aradigi adrenalini bulamayabilir.
ilk bulusmayi kendi bufemde mangal ile yapabiliriz. Koftem iddaa lidir