Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Müthiş bir turnusol olmuş bu konu...

Sona doğru tatlı su anarşisti alafranga demagoglarımızın devreye girmesiyle de epeyce şenlenmiş :) Sırf kullandığı araçtan dolayı pozitif ayrımcılığı savunan dostlarımızı, bu esnekliklerini kendi yakın çevresindekiler zarar gördüğünde de devam ettirmelerini diliyoruz.

Motosikleti
K 1600 GTL

Sona doğru tatlı su anarşisti alafranga demagoglarımızın devreye girmesiyle de epeyce şenlenmiş :) Sırf kullandığı araçtan dolayı pozitif ayrımcılığı savunan dostlarımızı, bu esnekliklerini kendi yakın çevresindekiler zarar gördüğünde de devam ettirmelerini diliyoruz.
Şaşırttın punctum senden beklemediğim bir yorum.....:)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

biz de bi polis size takla attırdığında zarar gördüğünde de devam ettirmeni diliyoruz

Motosikleti
Motosikleti
Burada polisin bu şekilde müdahale etmesini hoş görmen garip geldi.....
Tam tahmin ettiğim gibi tek pencereden bakmışsın...

Öyle bakınca polis müdahalesini hoş görüyor gibi algılanıyor, ama ben tam tersi, sürücünün böyle bir müdahaleye fırsat verecek şekilde sürmesini eleştiriyorum aslında.

Hayatımın her alanında kuralı ve kuralcılığı savunurum. Burada da aynısı...orantısız müdahaleye onay vermek değil buradaki ana fikir. Ama gerçekten sürdüğü aracın verebileceği zararları algılayamayan, ne kendini ne çevresini umursayan, yaptığı hareketin sonuçları ile yüzleşmeyi hazmedemeyen insanlarla birlikte yaşamaktan da hoşlanmıyorum. Bu insanlar ister tır sürsün isterse bisiklet, benim için aynı terazidedir.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Kişilerden bağımsız / tamamen genel yazıyorum; bazı insanlar "devlet" kavramını sevmezler. Anarşizm diye bir siyasî görüş / duruş var, o görüşe / duruşa bir miktar sempati duyuyor olabilirler.
Sadece devlet değil, herhangi bir otorite. Ahanda ben de kendimi onnardan biri sanıyom işte. @espresso da "anarşiz"e benziyoo.

Motosikleti
Mondial Grumble
biz de bi polis size takla attırdığında zarar gördüğünde de devam ettirmeni diliyoruz
Tam üstüne bastın, ben de ilerde maganda olacağım. Plakam olmayacak motorumda egzoz olacak. Sosyal medya hesabim da olacak polisten kaçma videoları yükleyeceğim. Onlarca ceza yesem de akıllanmayacağım magandayım sonuçta ne olduğum belli. Artık polis tarafından mimli olsam da sıkıntı yok. Onlarca insan var arkamda beni savunan. Maganda olmak çok güzel. Siz de maganda olun.
Hele bir polis bana çarparak beni düşürsün var yaaa işte o zaman o polis memuru hayatının hatasını yapar benden söylemesi. Apaçi de değilim magandayım yani gurur duyuyorum onbinlerce takipçim var. ****rim kuralını muralını bu ülkede yasa diye bir şey yok. Plaka yoksa ceza da yok kardeşim. Özgürlük mis gibi.
Ulan hele bi bana polis vursun var ya hele bi vursun var ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu ülkede polis kimseye vuramaz!! Herkes haddini bilecek o polis de.
#MagandalaraÖZGÜRLÜK

Son düzenleme:
Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Abiye elimde kahveyle bu sabah şafak operasyonu yapacağım osman abi merak etme. :ROFLMAO:
Sakın ha! Ben hemen şimdi en yakın karakola teslim oluyorum. Şafak öperasyonu çok teylikeli. 😳
eski-capulcu-safak-sezer-twitter-dan-patladi-40643-59d61613a3076_large.webp

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Tam üstüne bastın, ben de ilerde maganda olacağım. Plakam olmayacak motorumda egzoz olacak. Sosyal medya hesabim da olacak polisten kaçma videoları yükleyeceğim. Onlarca ceza yesem de akıllanmayacağım magandayım sonuçta ne olduğum belli. Artık polis tarafından mimli olsam da sıkıntı yok. Onlarca insan var arkamda beni savunan. Maganda olmak çok güzel. Siz de maganda olun.
Hele bir polis bana çarparak beni düşürsün var yaaa işte o zaman o polis memuru hayatının hatasını yapar benden söylemesi. Apaçi de değilim magandayım yani gurur duyuyorum onbinlerce takipçim var. ****rim kuralını muralını bu ülkede yasa diye bir şey yok. Plaka yoksa ceza da yok kardeşim. Özgürlük mis gibi.
Ulan hele bi bana polis vursun var ya hele bi vursun var ya.

Bu ülkede polis kimseye vuramaz!! Herkes haddini bilecek o polis de.
#MagandalaraÖZGÜRLÜK
yok birader kafanız basmıyor inşallah bigün iki arabanın arasından geçtin diye bi polis kaza yaptırır da o zaman anlarsın başka türlü akıllanmayacan

Motosikleti
Mondial Grumble
yok birader kafanız basmıyor inşallah bigün iki arabanın arasından geçtin diye bi polis kaza yaptırır da o zaman anlarsın başka türlü akıllanmayacan
Yani şimdi de beddua ediyorsun ama sıkıntı yok magandayız sonuçta beddua eden çok, sokağa çıkıyorum maaşallah beddua şiirleri yazılır arkamdan. Tabi gece de sahura kaldırıyorum insanları Ramazan olmasa da oruç ibadet sayılıyor sonuçta

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
buradaki kimse kimse reddetmesin kurallara tamamen uymuyor bugün bu polis doğru olanı yaptı demek yarın sen boktan trafik kurallarını çiğnedin diye öldürülmene ön ayak oluyor bu insanlara bu yetkiyi veriyorsunuz 700 yıllık kul olma refleksinden kurtulun artık

istanbulda yaşayıp ben emniyet şeridinden gitmedim diyen yalan söylüyordur duran trafikte 2 arabanın arasından geçmedim diyen yalan söylüyordur ben hiç kaldırıma park etmedim diyen de yalan söylüyordur yarın bunlar yüzünden kaza yaptırılır ölürsünüz o zaman anlarsınız ne yaptığınızı

Son düzenleme:
buradaki kimse kimse reddetmesin kurallara tamamen uymuyor bugün bu polis doğru olanı yaptı demek yarın sen boktan trafik kurallarını çiğnedin diye öldürülmene ön ayak oluyor bu insanlara bu yetkiyi veriyorsunuz 700 yıllık kul olma refleksinden kurtulun artık

istanbulda yaşayıp ben emniyet şeridinden gitmedim diyen yalan söylüyordur duran trafikte 2 arabanın arasından geçmedim diyen yalan söylüyordur ben hiç kaldırıma park etmedim diyen de yalan söylüyordur yarın bunlar yüzünden kaza yaptırılır ölürsünüz o zaman anlarsınız ne yaptığınızı
Boktan trafik kuralları ne demek ya:)
Emniyet şeridine izin veriyorlar diye kural boktan olmuyor.
Sen iki aracın arasına girince de boktan olmuyor kural.
Kimse seni öldürmeye uğraşmaz ne başına bela alsın adam ?
Ama senin devlet ile ilgili sıkıntın büyük belli ..
Her mesajda devlete giydirmeye çalışıyorsun.
Devlet parti değildir devleti kurana saygı olsun partiler geçici.
Bir çok insan polis sevmez makara yapıyoruz ama sürekli devlete laf söylemek pek mantıklı değil.
Devlet deyince baştakiler aklına gelen zırtolar bu yazdığıma cevap vermesin.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Boktan trafik kuralları ne demek ya:)
Emniyet şeridine izin veriyorlar diye kural boktan olmuyor.
Sen iki aracın arasına girince de boktan olmuyor kural.
Kimse seni öldürmeye uğraşmaz ne başına bela alsın adam ?
Ama senin devlet ile ilgili sıkıntın büyük belli ..
Her mesajda devlete giydirmeye çalışıyorsun.
Devlet parti değildir devleti kurana saygı olsun partiler geçici.
Bir çok insan polis sevmez makara yapıyoruz ama sürekli devlete laf söylemek pek mantıklı değil.
Devlet deyince baştakiler aklına gelen zırtolar bu yazdığıma cevap vermesin.
devleti kuranın iktidarı 15 sene sürdü onun da 100 sene önceydi günümüzün iktidarı 25 senedir ayakta bana devlet ayrı hükumet ayrı edebiyatı yapmayın ben doğduğumdan beri başka devlet görmedim kendimi bildim bileli bu devletin derdi beni korumak değil beni düdüklemek sen de farkındasın bunun ama o kadar erdemli değilsin demek ki

devleti kuranın iktidarı 15 sene sürdü onun da 100 sene önceydi günümüzün iktidarı 25 senedir ayakta bana devlet ayrı hükumet ayrı edebiyatı yapmayın ben doğduğumdan beri başka devlet görmedim kendimi bildim bileli bu devletin derdi beni korumak değil beni düdüklemek sen de farkındasın bunun ama o kadar erdemli değilsin demek ki
Devlet görünen bir şey değildir zaten güzel kardeşim.
Senin görmediğin bu devlet için bir çok şeyini vermiş insanlar var sen göremezsin.
Yaşı büyük insanlar bir çok çile çekti onlar söylenir ama mantıklı doğru söyler doğru eleştirir.
Devleti küçümsemez.
Daha bir şey anlatmayacağım sana çünkü anlayamazsın.
Hükemeti beğenmiyoruz devlet çok farklı binlerce insanın hakkı var bizde.

"Devlet" deyince aklıma baştakinin yancısı geliyor. O yüzden Cevat verdim.
Abi büyüklerin verdiği cevaba her zaman saygım var öğrenmek her yaşta iyi tecrübe ..

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Devlet görünen bir şey değildir zaten güzel kardeşim.
Senin görmediğin bu devlet için bir çok şeyini vermiş insanlar var sen göremezsin.
Yaşı büyük insanlar bir çok çile çekti onlar söylenir ama mantıklı doğru söyler doğru eleştirir.
Devleti küçümsemez.
Daha bir şey anlatmayacağım sana çünkü anlayamazsın.
Hükemeti beğenmiyoruz devlet çok farklı binlerce insanın hakkı var bizde.

Abi büyüklerin verdiği cevaba her zaman saygım var öğrenmek her yaşta iyi tecrübe ..
valla açıkçası ben de bi polisin senin yazdıklarından farklı bir şey yazmasını hiç beklemiyordum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar