Apartman da Motosiklet park sorunu yasal haklar.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Ben laf sokmayı bilmem ki, aklım ageleni söylüyorum, öyle plan yapma falan benlik işler değil, patavatsızım malesef biraz, politik olamıyorum.
Yav senlik bir şey yok. Gerçekten gereksiz yere uzatıyoruz. Durduk yere bana sataşmanı anlamıyorum.

Ben işin yasal mevzuat kısmını söylüyorum zaten. Buna bile itiraz edenler var. Anlaşılır gibi değil. Bu forum enteresan hakkaten...

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yav senlik bir şey yok. Gerçekten gereksiz yere uzatıyoruz. Durduk yere bana sataşmanı anlamıyorum.

Ben işin yasal mevzuat kısmını söylüyorum zaten. Buna bile itiraz edenler var. Anlaşılır gibi değil. Bu forum enteresan hakkaten...
işte bu sataşma değil espriydi.
Yazarken pek anlaşılmayabiliyor. Forum goygoycusu olarak alınacağını düşünmemiştim.
Neyse Osman abi şimdi komik foto atar da ortamı şenlendirir.

Motosikleti
Yazarken pek anlaşılmayabiliyor. Forum goygoycusu olarak alınacağını düşünmemiştim.
Ben anlamadım demek :)

Gereken yerde yapıyoruz goygoy da, bu konuda değil. Yasa belli, yönetmelik belli. Dayı oğlunun sitesinde öyleymiş, eniştenin apartmanında böyleymiş ile olacak şeyler değil. Bu konuyu belki dışarıdan binlerce kişi okuyacak. Doğru ve net bilgi veriyoruz "sen haklısın güzel kardeşim" gibi kinayelerle karşılaşıyoruz. Eee, ben de haklıyım diyorum zaten. Bu kadar da bilgiyi reddeden bir topluluk nadir bulunur yav :)

Motosikleti

Arada yapıyoruz goygoy da, bu konuda değil. Yasa belli, yönetmelik belli. Dayı oğlunun sitesinde öyleymiş, eniştenin apartmanında böyleymiş ile olacak şeyler değil. Bu konuyu belki dışarıdan binlerce kişi okuyacak. Doğru ve net bilgi veriyoruz "sen haklısın güzel kardeşim" gibi kinayelerle karşılaşıyoruz. Eee, ben de haklıyım diyorum zaten. Bu kadar da bilgiyi reddeden bir topluluk nadir bulunur yav :)
yok, ben konu hakkında yorum yapmadım. haklısın tabi.

Motosikleti
Triumph Trident 660

Gereken yerde yapıyoruz goygoy da, bu konuda değil. Yasa belli, yönetmelik belli. Dayı oğlunun sitesinde öyleymiş, eniştenin apartmanında böyleymiş ile olacak şeyler değil. Bu konuyu belki dışarıdan binlerce kişi okuyacak. Doğru ve net bilgi veriyoruz "sen haklısın güzel kardeşim" gibi kinayelerle karşılaşıyoruz. Eee, ben de haklıyım diyorum zaten. Bu kadar da bilgiyi reddeden bir topluluk nadir bulunur yav :)
Siz yaş almışlar biz genç nesilden daha agrefsiniz neden 😂

Motosikleti
Çünkü:
TMS-StatlerWaldorf-BalconyBox.jpg

Motosikleti
Ooo sen beni genç iken görecektin :)

Yok yav öyle değil. Yazarak farklı hissiyat oluşuyor bazen. Sadece çok net konularda anlamsız itirazları yersiz buluyorum. Yoksa bana ne...:)

EK: Bak hemen damlamış biri işte...sonra biz agresif oluyoruz. Cevap da veremiyorlar sonra iyice bozuluyorlar :)

Motosikleti
D400
Biz sokakta oyun oynarken hakkımızı kavga ederek kazandık. Biz derken 36 yaşındayım, sokakta oynayan son nesilim bu arada. İnternet çağında büyüyen gençlerden bahsediyorum ayrım yaparken biz - siz diye :)

bende 36 yaşındayım, burak yazınca kendimi genç nesil yerine koydum bi an. bende mi yaş almış nesil oldum yav :D

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
bende 36 yaşındayım, burak yazınca kendimi genç nesil yerine koydum bi an. bende mi yaş almış nesil oldum yav :D
Senelerdir gittiğimiz bir yer var, ilkokul arkadaşlarımla batak oynarız, her hafta aynı yerde aynı saatte, zamanla halı saha maçından batağa döndü mevzu. Bu yaşlanmanın birinci işaretiydi. Kiminin bel fıtığı çıktı kiminin başı ağrıdı tansiyonu çıktı. Gittiğimiz mekanda da son bir kaç senedir abi diyen sayısı çok arttı. Milletin kral falan diye konuşması skindirik rapçiler falan kulaklarımı tırmalıyor. Ya benim içimde 60+ biri var. Ya da yaşlandık hakkaten.

Eskiden hızlı ve gençtim, şimdi sadece hızlıyım :p

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250

Dostum haklısın dedim kenara çekildim. Ben bu konudaki fikirlerimi söyledim, üstüne kendi site yönetimimle de görüşmemi yazdım. Seninkisi doğru ve net bilgi de benimkisi yalan yanlış bilgi mi? Biraz ayıp olmuyor mu? Daha yazdığım şeylerle ilgili bana sataşıp konuyu uzatmanın ne manası var?

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Trident 660
Biz sokakta oyun oynarken hakkımızı kavga ederek kazandık. Biz derken 36 yaşındayım, sokakta oynayan son nesilim bu arada. İnternet çağında büyüyen gençlerden bahsediyorum ayrım yaparken biz - siz diye :)
Sokakta oyun oynayan son nesil siz değilsiniz abi aramızda düz hesap 10 yaş var hem akşam ezanına kadar sokakta top,misket,kart,soda kapaklarından taso oynadım hem de internet kafeyede gittim bana göre 2000 li nesil yani ben son demlerimizi yaşadık 😁

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sokakta oyun oynayan son nesil siz değilsiniz abi aramızda düz hesap 10 yaş var hem akşam ezanına kadar sokakta top,misket,kart,soda kapaklarından taso oynadım hem de internet kafeyede gittim bana göre 2000 li nesil yani ben son demlerimizi yaşadık 😁
Akşam ezanı seni neden durdurdu kardeş? Neden oyunundan eğlencenden vaz geçtin? Mesela neden Yatsı değil?

Benim babam da ezan okunduğunda gel diyordu, ben de onun sözünün üzerine söz söylemeyip sabah ezanında geliyordum.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Mahallenin internet portları dolmuştur, eve kapanamışsınızdır :) Arada var sizin gibi numuneler :)

Motosikleti
Triumph Trident 660
Akşam ezanı seni neden durdurdu kardeş? Neden oyunundan eğlencenden vaz geçtin? Mesela neden Yatsı değil?

Benim babam da ezan okunduğunda gel diyordu, ben de onun sözünün üzerine söz söylemeyip sabah ezanında geliyordum.
Çünki annemde panik atak hastalığı vardı mahalleyi ayağa kaldırmışlığı,eve polis gelmişliği felan var. bir de genelde saatten sonra dışarda sürtmeye devam ediyorsan it kopuksun gibi bir şeydi.
Şimdi ki çocuklar gibi cebimizde telefonda yok yani

Motosikleti
Hero Dash 125
Merhaba,
Sitede oturuyorum, kapalı bir otoparkımız yok. Açık otopark ise çok rüzgarlı ve bu yüzden motosikletim devrilmiş; ön rüzgarlık camı kırılmış, belki direksiyonda da sorun vardır ancak henüz servise götürmedim. Bu olaydan sonra motosikleti bina içine aldım. Şimdi de içeriye motosiklet koyuluyor diye yönetime şikayet geliyormuş. Yönetimin kapalı bir alan sağlaması gerekir mi? Benzer tecrübeleriniz var mı? Açık otoparka koymak istemiyorum çünkü yine aynı şey olacak.
Teşekkürler.

Konu nerelere gelmiş yine. :ROFLMAO:

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660

Benim 4 yasina girmemis oglum bazi aksamlar 11de giriyor eve😂 butun parkta sokakta cayirtisi duyuluyor iceri girmek istemeyince😂 bizim yolumuzdan ilerliyor😂

Motosikleti
Dostum haklısın dedim kenara çekildim. Ben bu konudaki fikirlerimi söyledim, üstüne kendi site yönetimimle de görüşmemi yazdım. Seninkisi doğru ve net bilgi de benimkisi yalan yanlış bilgi mi? Biraz ayıp olmuyor mu? Daha yazdığım şeylerle ilgili bana sataşıp konuyu uzatmanın ne manası var?
Sizi rencide etmek veya sataşmak tabii ki değildi niyetim...öyle algılandıysa affola...

Mesele şu; ben geneli ilgilendiren, yasanın amir hükmünü baz alarak, mevzuatın getirdiği ve herkesin uyması zorunlu koşulu anlattım. Siz ise kendi özelinizden örnek vererek, size esnek davranan yöneticinin (ki böyle bir hakkı da yok) kararından bahsediyorsunuz. Yaşamda her ikisinin de yeri var mı? Var...ama işte bugün size onay veren yönetim değişir, aksi bir komşu gelir, birisiyle ters düşersiniz vs. ve o motokabini size koyduğunuz yerden kaldırtırlar. Yasal olarak da hiç bir hak iddia edemezsiniz o durumda. Bu nedenle sizinkine yanlış bilgi demeyelim de, her an değişebilir bilgi diyelim. Çünkü yasada yeri yok...yasal olarak o alana o kabini koyabilmeniz için de 4/5 çoğunluğu sağlayacaksın diyor mevzuat. Bu kadar basit...umarım şimdi kendimi ifade edebilmişimdir sizi kırmadan...

Aslında konu da kapanmıştı ama işte forumda sizin bitti demeniz yetmiyor bazen :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar