İlk kazam ve aklıma takılanlar.

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Çok geçmiş olsun, ben de yaptığım kazada vites yeri kırıldı servise 6. viteste gitmiştim, 1 hafta bile geçmedi bu arada kazanın üzeründen. Ayrıca aynı şekilde benim de gidonumda yamukluk vardı ben de anlamadım hissiyat olarak farkı yoktu serviste söylediler sorun olmaz böyle kullan zaten düzeltemeyiz denersek kırılır dediler. Ben de arabanın sol ön kapısına vurdum bu dönüşlerde aniden karşılaşınca çok çaresiz kalınıyor o yüzden potansiyel her dönüşün olduğu yerlerde o kısımlara çok uzak dikkatli gidiyorum.

Motoruna koruma demiri taktırmanı öneririm aynı şekilde bende de olduğu gibi koruma demiri olsaydı ne vites yeri kırılırdı ne de gidon yamulurdu.
Teşekkür ederim.

Gidonum üstünde gelen az da olsa koruyan koruma demirlerinin de etkisiyle darbe almadı fakat çarpışmanın etkisiyle lastikte veya ön maşalarda bir problem var mı onu merak ediyorum.

Daha iyi bir koruma demiri taktırmak istiyorum fakat bütçem şu an buna izin vermiyor.

Motosikleti
Voge 250RR
Teşekkür ederim.

Gidonum üstünde gelen az da olsa koruyan koruma demirlerinin de etkisiyle darbe almadı fakat çarpışmanın etkisiyle lastikte veya ön maşalarda bir problem var mı onu merak ediyorum.

Daha iyi bir koruma demiri taktırmak istiyorum fakat bütçem şu an buna izin vermiyor.
Gerçekten ben çok pişman oldum arabanın kapıya önümle giriyorum motorun önünde sadece çizik var, yere düşerken vites komple kırılıyor gidon yamuluyor hasarın kazayla alakası bile yok :(

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Aklıma sürekli takılacağı için yarın servise randevu aldım götürüp göstereceğim.

Güncelleme: Servise gittim tekerin gönyesi hafif sağa doğru kaymış 500 TL'ye hallettirdim.

Tekrardan geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız. O lastikler ıslakta çok kötü, resmen sabun gibiler. Tanıdığım N250 si olan iki genç arkadaşıma lastiklerini değiştirmelerini defalarca söylememe rağmen her ikisi de maalesef kayıp düştüler😅 akabinde biri Prelli Rosso sport diğeri de Anlas Tournee sport aldı. Şimdi yol tutuşlarının eskiye nazaran çok daha iyi olduğunu söylüyorlar.

Motosikleti
Ns200 15"
Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız. O lastikler ıslakta çok kötü, resmen sabun gibiler. Tanıdığım N250 si olan iki genç arkadaşıma lastiklerini değiştirmelerini defalarca söylememe rağmen her ikisi de maalesef kayıp düştüler😅 akabinde biri Prelli Rosso sport diğeri de Anlas Tournee sport aldı. Şimdi yol tutuşlarının eskiye nazaran çok daha iyi olduğunu söylüyorlar.
Abi Tournee Sport'da ıslakta bütün duaları okutan bir lastik, sırf o yönünden aldığıma pişman olmuştum zamanında.

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Abi valla ne desem boş değiştirmem gerektiğini motoru aldığım ilk günden beri biliyorum.

Hatta almadan önce de biliyordum ama hala bir bütçe ayıramadım lastik için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar