Kask altına bandana veya balaklava takmak mantıklımı?

Motosikleti
adv 350
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kabul etsin hediye paketi yapmazsam adam değilim.
Act dostum daha yaratıcı bir şey gönderir rahat olsun. :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hahaha saçım dökülmüyor diye kadınsı oluyorum senin öğrendiğin bilimi seveyim ya.
Akro kardeş bu kadınlar sana tenhada ne yaptı söyle çözelim be kardeşim.
İnan başka türlü geçmez bak sıkıntın.

arndiol dedi beni neden etiketliyorsun birkan sana kadınmı dedi niye üzerine alındın banamı diyorsun kadınlar tenhada ne yaptı diye?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Sürekli salağa yatıyo sanıyoruz belki numara yapmıyordur?

Bu arada, altınları sattın mı? Çok yükseldi bu ara. Aceleyle alan aceleyle satar demiştim sana.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Tommy reis afiyet olsun iyi gezmelerin olsun hep... bende birgün biryerden parayı vurursam eğer mudanya ile gemlik arası uzun bir yolculuk yapacam, yanımda istanbul halk ekmek götürüp gemlikte bir marketten aç bitir salam alıp yol kenarında ziyafet yapacam, var bizimde hayallerimiz
Akrep'in ulaşılabilir bir kaç mesajından biri. 3-4 mesajına ulaşılabiliyor nedense.
Benim bu forumda eski mesajım yok bu bir ikincisi abuk subuk şeyler yazmaya devam edersen sana biraz sonra balkona geçip takılacam içerde misafirler var kulaklarını güzelce çınlatacam sen ama bi psikoloğa görün neye ikna olacan adama bak ya 😄senden özürde iknada bekleyen yok git mhrs üzerinden en kısa süre içerisinde randevu al nasıl bi senaryo şeklin var
Anlatım bozukluğuna kadar mı tutar?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Forumda çoklu üyelik ihlalleri bölümü sanırım artık ya çalışmıyor ya da bize yeni mesajlar kapalı. Çünkü akrep ile ilgili çoklu üyelik ihlalleri belirtilmiş ama akrep'ten bağımsız konuşuyorum aylardır yeni çoklu üyelik ihlali yok, bu mümkün değil.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Abi aslında saplantılı dışavurumu olmasa çokta umurumda değil birden fazla üyeliği. Elemanı tanımlayabileceğimiz tek özelliği "taytlı gördüm sırılsıklam oldum" tarzı geri zekalı olduğu sonucuna vardığımız konuları.
Altın aldım düşer mi? Bir koşu gittim altın aldım falan gibi konularla foruma sevgili günlük, google ve bilumum tarzda muamele yapıyor. Bir faydası var mı? Yok... Bilgi paylaşıyor mu? Hayır. Motosikletle alakalı bir soru mu soruyor? Hayır...
Motosiklet forumuna girip dermatoloji sorusu soran, buradan profesyonel bir destek alır gibi doğru cevap bekleyen, erkeklik = kıl = testosteron = güç gibi düz mantıklı çıkarım yapacak kadar geri zekalı tek kişi var bu forum özelinde o da akrep.

Bugün Burak Kara/Hırbo ya da nicki her neyse gelsede gitsede ortamda bozulma olmaz hondasını sever savunur satışlarını falan paylaşır. Kendi kendine takılıyor. Kalbini kırdığı biri olsa da seveni vardır illaki.

Bu sapığın seveni yok, beyazların içine karışan renkli çamaşır gibi ortam bozuyor. O yüzden şutlanmalı. Yapılabilir mi bilmiyorum ama gerekirse mac adresinden banlanmalı. Yapılamıyorsa en azından telefon doğrulaması falan gelmeli.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi aslında saplantılı dışavurumu olmasa çokta umurumda değil birden fazla üyeliği. Elemanı tanımlayabileceğimiz tek özelliği "taytlı gördüm sırılsıklam oldum" tarzı geri zekalı olduğu sonucuna vardığımız konuları.
Altın aldım düşer mi? Bir koşu gittim altın aldım falan gibi konularla foruma sevgili günlük, google ve bilumum tarzda muamele yapıyor. Bir faydası var mı? Yok... Bilgi paylaşıyor mu? Hayır. Motosikletle alakalı bir soru mu soruyor? Hayır...
Motosiklet forumuna girip dermatoloji sorusu soran, buradan profesyonel bir destek alır gibi doğru cevap bekleyen, erkeklik = kıl = testosteron = güç gibi düz mantıklı çıkarım yapacak kadar geri zekalı tek kişi var bu forum özelinde o da akrep.

Bugün Burak Kara/Hırbo ya da nicki her neyse gelsede gitsede ortamda bozulma olmaz hondasını sever savunur satışlarını falan paylaşır. Kendi kendine takılıyor. Kalbini kırdığı biri olsa da seveni vardır illaki.

Bu sapığın seveni yok, beyazların içine karışan renkli çamaşır gibi ortam bozuyor. O yüzden şutlanmalı. Yapılabilir mi bilmiyorum ama gerekirse mac adresinden banlanmalı. Yapılamıyorsa en azından telefon doğrulaması falan gelmeli.
Ben 10 senedir buradayım, benden de eski binlerce aktif üye var. Boşver, buranın tadını alan demek ki bırakamıyor. Yakında Utku da Ayvalık semalarından geri döner. Bunu da Honda ile ilgili mesajların artmasından anlarız.

Motosikleti
adv 350
hatta dökülmüyor ise bunun sebebi ya kadınlık hormonun fazladır ya da dihidtestesteron muydu neydi o azdır.
Birkan isimli üye saçım dökülmüyor diye kadınsı olurum demişsin bu konuyu arndiol isimli üye söyledi bende öyle duydum karmaşık konular bunlar Act isimli üye sende kronik anksiyete ve aşırı işsizlik var konuyu daha fazla konu dışı şeylerle meşgul etmeyin soruya bir iki kişi dışında düzgün cevap veren yok gidin özelden ne konuşuyorsanız konuşun konuyla alakalı olmayan mesajları okumadan geçicem vakit kaybı yaratmayın bu sitede engel butonu yokmu?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Zeka belirtisi göstermeye çalışıyorsun ama olmayan bir şeyi birine sunmak zordur kesin.

Ben engeli basıyorum tayt sever sapık arkadaşım merak etme.

Motosikleti
adv 350
Zeka belirtisi göstermeye çalışıyorsun ama olmayan bir şeyi birine sunmak zordur kesin.

Ben engeli basıyorum tayt sever sapık arkadaşım merak etme.
Senin gerçekten uğraşacak bir işin bir zamanın yok tanımadığın bir insana zekasız diyecek kadar zekasızsın ama ben senin boş insan olduğunu şu mesajlarından anlıyorum zahmet olacak engel koyman konuyu açtığımdan beri konumda gezinip duruyorsun boş insan insanda biraz utanma olur

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Senin gerçekten uğraşacak bir işin bir zamanın yok tanımadığın bir insana zekasız diyecek kadar zekasızsın ama ben senin boş insan olduğunu şu mesajlarından anlıyorum zahmet olacak engel koyman konuyu açtığımdan beri konumda gezinip duruyorsun boş insan insanda biraz utanma olur
Akrep olmamış olsaydın bile bu konu dahilinde yazmış olduğun mesajlardan zeka seviyeni anlayabiliyor olurduk. Dolayısıyla zeka yarıştırmayalım istersen. Daha öncede yazdım motosiklet forumunda dermatolojik problemin için çare arıyorsun… Yazılan cevaplara da ikna olmuyorsun. Geri zekalı mısın sen?

Hadi esenyurtta başarılar tayt sever sapık arkadaşım. Alıntılamayı bıraktığın an bildirim gelmeyecek narin parmaklarımı senin gibi boş bir insan için yormamış ve hayatımdan çıkarmış olacağım. Eski hesabına yaptığım gibi…

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Kafam rahat etsin diye büyük almıştım kafamı sıkmasın iyice havasız kalmasın kafamda kask olduğunu hissetmeyeyim diye aldım ama öyle el girecek kadarda büyük değil sadece 1 beden falan büyüktür bandana takınca tam oluyor, öbür türlü çıplak kafaya giyince yolda rüzgar ve motorun sallanmasıyla hafiften inceden bi öne kayıyor oda hafiften
Boyle bir kask kaza durumunda kafanizi yeterince koruyamayacaktir. Hic kazaya karismasaniz bile gurultu surekli yuksek olacaktir. Internette dogru kalibi nasil test edebileceginiz ile alakali cokca video var.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
anaa akrepmiş ya la gerçekten
Siz beni hafife alıyorsunuz :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir kaç ay sonra geri gelecek, yaşını memleketini ve motorunun bilgilerini değiştirecek. Nick yine uyduruk bir şey olacak. Açtığı konuların saçmalığı, yazım tarzından anlayacağım. Bunları saklayacak zeka yok kendisinde.

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Kendi adıma kaskı yaklaşık 15 küsür senedir yaz kış balaklavasız takamam, ondan önce nasıl takıyordum kendime şaşırıyorum, sadece kışın takardım eskiden ama yazın takmazdım, o kaskın içi sizin cildinizin yağı ve kaska giren yol tozu ile çamur gibi oluyor. mümkün olduğu kadar kaskın içini kuru kalmasına dikkat etmek lazım. yoksa leş gibi olur. hele hele kaskın içinden sigara içen adamlar görüyorum nadiren.. sağlam mide var adamlarda..

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Kendi adıma kaskı yaklaşık 15 küsür senedir yaz kış balaklavasız takamam, ondan önce nasıl takıyordum kendime şaşırıyorum, sadece kışın takardım eskiden ama yazın takmazdım, o kaskın içi sizin cildinizin yağı ve kaska giren yol tozu ile çamur gibi oluyor. mümkün olduğu kadar kaskın içini kuru kalmasına dikkat etmek lazım. yoksa leş gibi olur. hele hele kaskın içinden sigara içen adamlar görüyorum nadiren.. sağlam mide var adamlarda..
Benim için balaklava iç çamaşırı gibi. Onsuz kask takınca huzursuz oluyorum.

reo

Arkadaşlar ben bandana taktığımda kaskı kafama geçirirken kayıp gidiyor, bir türlü beceremedim.
Balaklava iyi de, onu da kışın kullanınca kaskın hava delikleri kapanıyor olmalı ki aşırı fazla buğu yapıyor. Halbuki kışın özellikle soğuktan korunmak için kullanmam lazım.
Ne önerirsiniz?

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Arkadaşlar ben bandana taktığımda kaskı kafama geçirirken kayıp gidiyor, bir türlü beceremedim.
Balaklava iyi de, onu da kışın kullanınca kaskın hava delikleri kapanıyor olmalı ki aşırı fazla buğu yapıyor. Halbuki kışın özellikle soğuktan korunmak için kullanmam lazım.
Ne önerirsiniz?
Kışın buğulanma yapmaması için pinlock satın alıp vizörünüze takabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar