- Motosikleti
- BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Ralki burada daha ucuz. Hamburg balik cenneti . Bil bakalim neden dönmüyorum
Ralki burada daha ucuz. Hamburg balik cenneti . Bil bakalim neden dönmüyorum
Kurulu düzenimiz var yiğenimBil bakalim neden dönmüyorum
Hemen cevap veriyorum , orada Mordoğan Kaynarpınar , İzmit Kefken , İstanbul Anadolu Kavağı , Marmaris Bördübet gibi bir yer varmıRakı burada daha ucuz. Hamburg balik cenneti . Bil bakalim neden dönmüyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Valla @espresso bugün suç ortağı bendenizle Pınarhisar Kaynarca'da adam başı yarım kg kuzu külbastı ve köfte ile 1,5 bira götürdü. Hafta arası diyetini verir artık.Sadece 1 aylığına karbonhidrat ve alkol tüketimini durdurun. 1 ay sonra Kan kolesterol tahlillerini tekrar yaptırın. Kısa sürede büyük değişim yaşayacaksınız. Kolesterolü ilaçla düşürmek kolaydır ama esas ve etkin düşürme yolu bir süreliğine karbonhidrat ve alkol alımını durdurmak daha sonrasında da karbonhidrat kısıtlı devam etmektir. Kolesterol ilaçları bir süre kullandıktan sonra kas yorgunluğu ve halsizliğe yol açıyor. Ani değil de zamana yayılan bir yan etki olduğu için de duruma alışılıyor, yaşa filan veriliyor ilaca bağlı olduğu farkedilmiyor.
Bunu denemedim. Geçen gördüm ama almadım nasıl. Benim en sevdiğim Altınbaş.
Bende Tekirdağ ı sevsemde iki arkadaşdan yapma rakı alıyorum uzun zamandırBunu denemedim. Geçen gördüm ama almadım nasıl. Benim en sevdiğim Altınbaş.
Yahu hakikaten ne viraj yaptık mubarek bugün. Ama acayip keyifliydi. Uzun, dar, geniş, keskin, hızlı, yavaş tüm virajları iç ettikBugün @Memcoş48 kardeşim ile Gümüldür tarafından yola çıktık, Akçapınar tostçusunda ayı gibi yedik, sonrasında Datça'ya gittik ve döndük. Aynı gün içinde Ahmetbeyli, Çine, Sakar, Marmaris-Datça yolu derken viraj yapmaktan beynimiz döndü. Eve geldim hala başım dönüyor. Git gel 650 km'yi aştık. Datça Motofest tayfasının geri dönüşlerine denk geldik, epey GS vardı ve bugün gördüğüm 10 GS sürücüsü varsa 9'u deli gibi viraja giriyordu. Bu agalara "gözlemeci" diyeni döverler, güzel sürüyorlardı.
Pzvnk mavisi yeni motorum her ne kadar güzel dönse de "len bu motor gider yaw" diye insanı bir beklentiye sokuyor ama maalesef o beklentiyi karşılayamıyor. Bir motor hiç mi gitmez be azizim?Vites küçült, vites büyüt sol bacağım felç geçirdi.
![]()
Oh be imrendim iyimi , şöyle ne sıcak ne soğuk bi havada o rotada yardırmayı özledim vallahi , ah ah o Sakar üç defa dönüp dönüp sürdüğümü bilirim , Çine köfteside kusura bakmasın bazı arkadaşlar amma Tekirdağ köftesinden çok daha lezzetlidir..Yahu hakikaten ne viraj yaptık..
Biz de datçadaydık... Bu gün döndük..Bugün @Memcoş48 kardeşim ile Gümüldür tarafından yola çıktık, Akçapınar tostçusunda ayı gibi yedik, sonrasında Datça'ya gittik ve döndük. Aynı gün içinde Ahmetbeyli, Çine, Sakar, Marmaris-Datça yolu derken viraj yapmaktan beynimiz döndü. Eve geldim hala başım dönüyor. Git gel 650 km'yi aştık. Datça Motofest tayfasının geri dönüşlerine denk geldik, epey GS vardı ve bugün gördüğüm 10 GS sürücüsü varsa 9'u deli gibi viraja giriyordu. Bu agalara "gözlemeci" diyeni döverler, güzel sürüyorlardı.
Pzvnk mavisi yeni motorum her ne kadar güzel dönse de "len bu motor gider yaw" diye insanı bir beklentiye sokuyor ama maalesef o beklentiyi karşılayamıyor. Bir motor hiç mi gitmez be azizim?Vites küçült, vites büyüt sol bacağım felç geçirdi.
![]()
Biz 10:30 gibi tostçudaydık, 11:00-11:30 arası Marmaris'e doğru yola çıktık. Muhtemelen sen dönerken biz Datça'ya gidiş yolundaydık. O zaman senden tost sözünü aldık, havalar bozmadan gider, yeriz tostumuzu.Biz de datçadaydık... Bu gün döndük..
Çine virajlarında gazcı tayfalara bakındık...
Haberimiz olsaydı akçapınarda tost yedik , bi tost ısmarlardım...![]()
Ben çok karbonhidrat yemiyorum ki zaten. Ekmek hemen hemen hiç yemem, toplasan haftada çeyrek ekmek yerim.Sadece 1 aylığına karbonhidrat ve alkol tüketimini durdurun. 1 ay sonra Kan kolesterol tahlillerini tekrar yaptırın. Kısa sürede büyük değişim yaşayacaksınız. Kolesterolü ilaçla düşürmek kolaydır ama esas ve etkin düşürme yolu bir süreliğine karbonhidrat ve alkol alımını durdurmak daha sonrasında da karbonhidrat kısıtlı devam etmektir. Kolesterol ilaçları bir süre kullandıktan sonra kas yorgunluğu ve halsizliğe yol açıyor. Ani değil de zamana yayılan bir yan etki olduğu için de duruma alışılıyor, yaşa filan veriliyor ilaca bağlı olduğu farkedilmiyor.
Valla @espresso bugün suç ortağı bendenizle Pınarhisar Kaynarca'da adam başı yarım kg kuzu külbastı ve köfte ile 1,5 bira götürdü. Hafta arası diyetini verir artık.![]()
![]()
Biz 4 gündür oradaydık... Dün saat 13 gibi yola çıktık..Muhtemelen datça yolunda karşılaştık... Siz gelirken biz dönüyorduk...Biz 10:30 gibi tostçudaydık, 11:00-11:30 arası Marmaris'e doğru yola çıktık. Muhtemelen sen dönerken biz Datça'ya gidiş yolundaydık. O zaman senden tost sözünü aldık, havalar bozmadan gider, yeriz tostumuzu.![]()
Biz saat 13.00 gibi Datça merkeze varmıştık. Bir saat kadar sahilde bir mekanda oturup çay kahve su içip dinlendikten sonra dönüşe geçtik 15.45 civarı Gökova ayrımındaydık.Biz 4 gündür oradaydık... Dün saat 13 gibi yola çıktık..Muhtemelen datça yolunda karşılaştık... Siz gelirken biz dönüyorduk...![]()
![]()
Biz saat 15 gibi akçapınarda tostçuda çay içiyorduk... Belki rastlaşmışızdırBiz saat 13.00 gibi Datça merkeze varmıştık. Bir saat kadar sahilde bir mekanda oturup çay kahve su içip dinlendikten sonra dönüşe geçtik 15.45 civarı Gökova ayrımındaydık.
BelkiBiz saat 15 gibi akçapınarda tostçuda çay içiyorduk... Belki rastlaşmışızdır![]()
3 tane çil çil klasik gördük biz de...Belki15.45 gibi yol ayrımındaki petrolde 15 dakika kadar soda ve sigara molası verdik. Hatta petrolde klasik arabalar vardı. Oradan sonra Çine'nln çıkışına kadar gazladık.
Evet, 2 si Chevy impala idi hatta @tommygun bir ara gidip yakından da bakmış.3 tane çil çil klasik gördük biz de...![]()
ama akçapınardan hareket ettiğimiz için yapıştırdık sakara ...
Biri krem beyaz renk arası Belair'di, diğeri mavi Impala, kırmızı üstü açık olanın marka modelini bilmiyorum. Sakar'da yer alan Petrol Ofisinde denk geldik biz de.3 tane çil çil klasik gördük biz de...
ama akçapınardan hareket ettiğimiz için yapıştırdık sakara ...