Su içip motosiklete binince çişim geliyor, ne yapmalıyım veya siz ne yapıyorsunuz şeklinde bir şey olabilir.Bakalım bu değerli kardeşimiz bu gece acaba nasıl bir konu açacak?
"Isparta'da kızlar teklif ediyormuş, doğru mu?" gibi bir başlık da olabilir.Su içip motosiklete binince çişim geliyor, ne yapmalıyım veya siz ne yapıyorsunuz şeklinde bir şey olabilir.![]()
Erkekler üç kadınlar dört ayda bir kan verebilir , uzun süre vermek iyi değil ara vermek gerekiyor 2-3 senede bir , bende yılda iki üç defa hem kan hemde trombosit verirdim , yaklaşık 7-8 sene sonra kanımda demir eksikliği çıktı yeter sen verme dedilerArkadaşlar hayırlı akşamlar düzenli olarak 3 ayda bir kan veriyorum sağlığa faydalı deselerde ben bir yandanda zararı olduğunu düşünüyorum kandaki değerlerin ve vitaminlerin....
İstemsizce bu aklıma geldi iyice trol olmuş buralar"Isparta'da kızlar teklif ediyormuş, doğru mu?" gibi bir başlık da olabilir.
Abi kan verirken de adamlar bazı kriterlere dikkat ediyor. Mesela son 6 ay içinde piercing ya da dövme yaptırmayacaksın, sen bundan yırtarsın. Kan vermeye gelirken bir önceki akşam alkol ya da uyuşturucu kullanmayacaksın, sen buna da takılmazsın. Son 6 ay içinde farklı kişilerle muju muju olmayacak, yani bu sorunun cevabı sende. "Tövbe haşa" diyorsan ver kanı, "Len acaba 6 ay geçti mi üzerinden?" diye kafanda bir şüphe varsa abi biraz ötele kan verme işiniHep kan bağışı yapmak istemişimdir, bu gün, yarın diye diye nasip olmadı.
Düzenli kan veren arkadaşları görünce bir burukluk oldu.![]()
İzmir'in kadını bir başka, bizi suya götürür susuz getirir.İstemsizce bu aklıma geldi iyice trol olmuş buralar
Abi kan verirken de adamlar bazı kriterlere dikkat ediyor. Mesela son 6 ay içinde piercing ya da dövme yaptırmayacaksın, sen bundan yırtarsın. Kan vermeye gelirken bir önceki akşam alkol ya da uyuşturucu kullanmayacaksın, sen buna da takılmazsın. Son 6 ay içinde farklı kişilerle muju muju olmayacak, yani bu sorunun cevabı sende. "Tövbe haşa" diyorsan ver kanı, "Len acaba 6 ay geçti mi üzerinden?" diye kafanda bir şüphe varsa abi biraz ötele kan verme işini![]()
![]()
![]()
"Isparta'da kızlar teklif ediyormuş, doğru mu?" gibi bir başlık da olabilir.
Bu arada dedem düzenli bağışçıydı evinde gümüş ile altın madalya duruyor siz de bağış yapın hayat olur.Daha önce verdiğim kanlarda ilk 10 dakikada hafif bir tansiyon düşüklüğü gibi etkisi oldu. Başka birşey yaşamadım.