- Motosikleti
- Motorsuz
alabilirler, sonrasında başlarına dert de alabilirler.90 bin tl daha az verip 6001(!) km 2024 modelini alıyor olabilirler
Neden dert olsun ki?alabilirler, sonrasında başlarına dert de alabilirler.
o fiyatta olmalarına rağmen hala satılamadıklarına göre bi sıkıntı var demek kiNeden dert olsun ki?
Diğer ilanları incelemedim bu arada? 90k farkı oluşturan dertten kurtaran şey nedir merak ettim. Yenilerde kronik birşey mi var?
o fiyatta olmalarına rağmen hala satılamadıklarına göre bi sıkıntı var demek ki
ayrıca çoğu galericiden, hep eksik bilgi veriyorlar, çoğunda ekstra hiçbir şey yok, quickshifter yok, sağında solunda çizikler göçükler var ama hiç beyan etmiyorlar, araç başına gidince görüyorsunuz.
daha bir sürü sebepten dolayı hala ilanda duruyorlar o fiyata.
benim fiyatım size yüksek gelebilir, bence ederi bu.
Benim motorun da tüm ekstralarıyla ederi bence 520.000 TRY ama bu fiyata ilan açarsam bir kişi bile aramaz eminim....
benim fiyatım size yüksek gelebilir, bence ederi bu.
Abi 40 kilo kokoreçe Spontini'yi veriyorum kimseden ses çıkmıyor, piyasa çok durgun.Benim motorun da tüm ekstralarıyla ederi bence 520.000 TRY ama bu fiyata ilan açarsam bir kişi bile aramaz eminim.
(2022 DL650, 14.500km, koruma demiri, orta sehpa, givi yan ve arka çanta demirleri, givi yan ve arka çantalar, yan çantalar için çanta içi kumaş çantalar, givi airflow cam, gp tur camı, navigasyon bar + anroid auto / apple carplay ekran ve ön arka kamera sistemi.)
Çok da normal, durumlar kötü çünkü.Abi 40 kilo kokoreçe Spontini'yi veriyorum kimseden ses çıkmıyor, piyasa çok durgun.
İşin şakası bir yana bir araç alacak olsam mutlaka taksit imkanı olan bir araç almaya kalkarım, enflasyon yüzünden ilk aldığım zaman ile ödemenin bitiş tarihinde komik fiyatta kalıyor. Şu devirde nakit değerli.Çok da normal, durumlar kötü çünkü.
Sırf bu yüzden Harley alasım var bi tane daha. %50'yi evde zor tutuyorum. (ironi değil %50 peşin %50 vade farksız taksitle veriyorlar.)İşin şakası bir yana bir araç alacak olsam mutlaka taksit imkanı olan bir araç almaya kalkarım, enflasyon yüzünden ilk aldığım zaman ile ödemenin bitiş tarihinde komik fiyatta kalıyor. Şu devirde nakit değerli.
İkinci elde o ancak ihtiyaç kredisi ile herhalde? İkinci elde taksitle satan varsa biraz şüpheli...İşin şakası bir yana bir araç alacak olsam mutlaka taksit imkanı olan bir araç almaya kalkarım, enflasyon yüzünden ilk aldığım zaman ile ödemenin bitiş tarihinde komik fiyatta kalıyor. Şu devirde nakit değerli.
Selamlar. Niye ?Dominar 400
Bazı firmalar kendi sistemlerini kullanarak yapıyor. Ben doğantrend'e takasa verilmiş 6500km'de beverly'i taksitle aldım yine doğantrend'in kendisinden. Sıfırı ile arasında 120k fark vardıİkinci elde o ancak ihtiyaç kredisi ile herhalde? İkinci elde taksitle satan varsa biraz şüpheli...
Selamlar. Niye ?Dominar 250. Hala aklıma geldikçe şükrederim elimden çıktı da kurtuldum diye.