Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
instagram degil twitter hesabini atmıs kesin yaşli

Motosikleti
Ns200 15"

Forum ortamı aynen böyle.

İşin şakası her ne kadar makara etsekte forumdaki bir çok kişi donanımlı ve bilgili insanlar, foruma katıldığım süre boyunca arada sıkıntılı tipler gelip gitsede kemik kadro kaliteli insanlardır.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bence hanım kızımızın gerçek olduğu ortaya çıktı. Youtube kanalına takipçi de kasmıyor. Seyit Onbaşılıktan normal üyeliğe dönebiliriz.

Motosikleti
Arora kasırga
Deneyimli birini bulmaz zor ama peki sizce motor kiralasam ve öyle öğrenmeye çalışsam deneyimli birini bulduğumu farz etsek?
Riskli.
Kiralamak yerine en kötü motoru alıp istediğin gibi yan yatırıp sağa sola vurarak öğrenmek daha mâkul bana göre.
Emanet atın pandılı yokuşta kırılır derler 😅

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Aynı hesap adıyla instgram da aratmayı denedin mi hiç? Ezbere konuşmak güzelmiş
teyze şaka yaptım neden alındın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forum ortamı aynen böyle.

İşin şakası her ne kadar makara etsekte forumdaki bir çok kişi donanımlı ve bilgili insanlar, foruma katıldığım süre boyunca arada sıkıntılı tipler gelip gitsede kemik kadro kaliteli insanlardır.
daha çok şu video gibi arada bi killingroad gelip bir şey anlatmaya çalışıyor biz de aynı tepkiyi veriyoruz

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Instagram hesabına baktım, hakikaten böyle biri var ve efendi uslu biri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gotiğin modası bitmez be ağbi
Kendine helal süt emmiş, sarışın, renkli gözlü 1.80 boyunda bir Anadolu kızı bul. Götik mötik kızlarla uğraşma. Sana Anadolu'nun bağrından kopmuş yürekli, güçlü, iyi huylu birinin temsili resmini atıyorum kardeş.

Son düzenleme:

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
https://safetyturkiye.com/program/tip/baslangic sayfaya baktım benim için çok uygun olacak ancak eğitimler hafta içi olduğundan katılma durumum şuanlık zayıf. Başlangıç modeli için önerdiğinizi dikkate alacağım. Peki başta düşük cc ile pratik yapıp sonra Honda GS2 geçmek sizce nasıl?
Şu sorudan devam edebiliriz o zaman.

Normal sürücü kurslarında doğru düzgün eğitim vermezler genelde. İzmir'de sıfırdan düzgün eğitim verebilecek tek bir yer biliyorum. İstanbul için bildiğim tek yer Safety Türkiye. Onlarda ehliyet kurslarının açığını kapatıyor zaten. Ehliyet alınabilecek bir kurs değil.

Ben 2012'de ehliyet alırken 125 ya da 150cc olduğunu tahmin ettiğim kursa ait bir motosikleti sınav alanına götürdüler ve beni bıraktılar. Bak şuradan şöyle döneceksin bu tahtanın üstünden dümdüz geçeceksin 2. vitesi pek geçme trafiğe çıkma bu alanda dur, temiz birine benziyorsun ben 2 saat sonra geliyorum dedi ve gitti.

Orada çalıştığım ile sınava girdim ve geçtim. İyi kötü senelerdir kazasız belasız bu noktaya kadar geldim. Kendi çabalarımla bir sürü şey öğrenmeye çalıştım. Şimdiki bildiklerimi önceden bilsem tüm bu eğitimleri çok daha önce alırdım. Motosiklet şakası olmayan bir alet. Sürücü kurslarında MEB'den 8 saat teorik 8 saat kapalı alan kursu alıp eğitmen olmuş adamda ehliyet vermemeli.

GS1'i görmeden GS2'yi aldırmıyorlar bildiğim kadarıyla. Öncesi içinde ne nasıl yapılır kısmını herhangi bir ehliyet kursu öğretmez.

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
Baştan sona keyifle okudum
Forumun bu hallerini seviyorum 😁

Konu sahibine verecek bir fikrim yoktur, her ihtimal yazılmış

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kurs harici İstanbul da önerebileceğiniz yer veya kurum var mı peki eğitim için? https://safetyturkiye.com/program/tip/baslangic burası için baktım önerilerden ancak eğitimler hafta içi olduğunda iş dolayısıyla gitmem şuan için zor. En azından hafta sonu gidebileceğim bir yer olabilir.

Bütçe de sorun yok, ekipmanları anladım teşekkür ederim. B ehliyetim var şuan için A ehliyeti almam gerekir mi peki?
B ehliyetle 50cc üzeri olmaz, 125cc için de A1 lazım en az , B ile oluyor dedikleri yine A1 ehliyeti alır gibi eğitim alıp sertifika alıyorsunuz onu alana kadar A2 ya da A ehliyeti alınır zaten aynı masraf.

eğitim için honda iyidir.
Benim bildiğim diğer eğitim kursları kendi eğitim motorları yok, ehliyeti olup bir süredir motor sürenlere kendi motorlarıyla eğitim veriyorlar en başlangıç için size uymaz.
Yıllık izinden falan bir iki gün feda edip hafta içi eğitim alın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
B ehliyetle 50cc üzeri olmaz, 125cc için de A1 lazım en az , B ile oluyor dedikleri yine A1 ehliyeti alır gibi eğitim alıp sertifika alıyorsunuz onu alana kadar A2 ya da A ehliyeti alınır zaten aynı masraf.

eğitim için honda iyidir.
Benim bildiğim diğer eğitim kursları kendi eğitim motorları yok, ehliyeti olup bir süredir motor sürenlere kendi motorlarıyla eğitim veriyorlar en başlangıç için size uymaz.
Yıllık izinden falan bir iki gün feda edip hafta içi eğitim alın.
Murat Denizhan'ın eğitim için 2 tane Cbf 150'si var. Motoru olmayan da gelip eğitim alabilir.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Forumda fake de olsa gerçek de olsa kadın istemiyoruz. Mümkünse feminen motorcuları da istemiyoruz.

Biz böyle askeri kışla gibi mutluyuz düzenimizi bozmayın.

Gidin buradan lütfen. :D
Kadınlara ne düşmanlığın var? 😡
Keşke daha çok olsalar, forum daha nezih bir yer haline gelir. Yalnızca kadınlar değil LGBTİ+ arkadaşlar da aramızda olabilse, olsalar hiç gocunmam haziran ayında motoruma gökkuşağı bayrağı asardım onlara destek için. 🌈 Kapsayıcı olmak lazım ayrımcı değil.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Herkesin kendi düşüncesi tabii ama ben bu kadar kapsayıcı olamam. Hatta durduğum nokta ayrımcı sayılabilir. Benim gibi ve senin gibi düşünen bir sürü insan vardır bu forumda. Tartışma çıkmaması için Aslı'ya motosiklet üstünde kazasız belasız yol aldırmaya bakalım. Belki o da örnek olur etrafındaki diğer insanlara.

Ben hep derim; hayatım boyunca bin farklı ortama girdim ama bu motosiklet camiası kadar kışla gibi, ganyan bayi gibi erkek dolu ortam görmedim. Allah'tan İstanbul'da yaşadığım dönemlerde TMP Milli bayramlarda toplu sürüş yapıyordu da "Aaaa kadınlar da motor sürüyormuş" diye öğrenmiş olduk.
Ehehe ben bu durumun tam tersini yaşadım bir dönem , bizimki Kadın Motorcular diye bir gruba üye oldu ama o zaman motoruda yoktu , gittik bir toplaşmaya tek erkek benim 😅
Bir gün gruptan bir kızcağızın düğünü varmış 10 tane kadın motorcu ile tee Bursa'ya sürdüm , biri hariç hepsi çok acemiydi ilk molada Zafer Akçay'a döndürdüler beni , kızım sen öyle sürme , hanfendi şeridin orasından gitme , sen zincirini kaç bin kilometredir yağlamadın derken buldum kendimi , hatta Hatice isminde bir kız vardı debriyaj , fren , dur kalk öğrettim kız Yemeksepeti'nde kuryeliğe başlamış sonra 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar