- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Benim kendi üstüme hiç bir şeyim yok. Her şey şirketin.Abi senin motosikletleri şirket için mi yoksa zamanı gelmeden kendi rızanla mı taktırdın
Ben fırsat kolluyordum, peki eğitim aldıktan sonra hangi motoru önerirsiniz falan dese, hemen v-strom önerecektim.Kızcağızın konusunu yine başka bir yöne çekerek mahvettik. Biraz sonra V-Strom önerir, daha sonrasında da konuyu köfte yemek için bir geziye getiririz.
espresso'ya keşke Versys 650 aldırsaydık, sayesinde Kawa şu an Türkiye'de patlama yapardı, leblebi gibi Dio kadar satardı.Ben fırsat kolluyordum, peki eğitim aldıktan sonra hangi motoru önerirsiniz falan dese, hemen v-strom önerecektim.
Sorarsa hala öneririm bu arada.
Kendisi bu yaşında Zzr 1400 mü öyle uzay mekiği gibi bir şey kullanıyor.Buradan Mehmet Rüştü Başaran'ı göreve davet ediyor, kendisinden bir versys bekliyoruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca bize köftede ısmarlasın
en başta söyleceğimi sonda söylüyorum ama asla ekipman almayı unutma.. Kursa dahi gitsen kendi ekipmanlarınla gidersinEvet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba, kurs araştırması yapıyorum evet, bütçede sorun yok aslında. Bulunduğum ilçede de kadın motosiklet grubu bulamadım. Çevremde kullanan biri de yok aslında. En iyisi kurs ve gerekirse pratik için özel ders. Yanıt için çok teşekkür ederim.![]()
Evet, iş arasında hızlıca maluk karikatürü bulamayınca böyle oldu.Malum karikatüre ince bir gönderme olmuş![]()
Gültepe meslekte okurken hocalarımız ticaretle uğraşın felan diye bir etkinlik düzenledi üst sınıflarla bir olup eminönünden bileklikli usb sarj kablosu alıyorduk diğer okullara kendi üretimimiz diye pazarlıyorduk bröşür ismi bana aitti ,kurumdan gelip projeyle ilgilenen biri vardı halkla ilişkiler müdürüydüm bildiğin dolandırıcılık yapıyormuşuz demek ki ticaretin diğer adı dolandırıcılık
Ben hep derim; hayatım boyunca bin farklı ortama girdim ama bu motosiklet camiası kadar kışla gibi, ganyan bayi gibi erkek dolu ortam görmedim. Allah'tan İstanbul'da yaşadığım dönemlerde TMP Milli bayramlarda toplu sürüş yapıyordu da "Aaaa kadınlar da motor sürüyormuş" diye öğrenmiş olduk.Evet, iş arasında hızlıca maluk karikatürü bulamayınca böyle oldu.
Bizim buradaki ortam Çeliktepe Cengizhan Meslek Lisesi kıvamında olunca.![]()
Şİmdi forumda kadın arkadaşlar azınlık olunca böyle oluyor ama aslında pambık gibi insanlarız. Hadi biz yaşlılar için zaten hepsi neredeyse kızımı< yaşında ama genç kardeşlerimiz de aralarında gördüklerim hepsi gayet düzgün insanlar, bir köfte gezisine gelmiş olsa bence hiç de rahatsızlık yaşamazdı.Kızcağızın konusunu yine başka bir yöne çekerek mahvettik. Biraz sonra V-Strom önerir, daha sonrasında da konuyu köfte yemek için bir geziye getiririz.
İnşallah hanım kızımızı DM'den rahatsız etmemişlerdir.Şİmdi forumda kadın arkadaşlar azınlık olunca böyle oluyor ama aslında pambık gibi insanlarız. Hadi biz yaşlılar için zaten hepsi neredeyse kızımı yaşında ama genç kardeşlerimiz de aralarında gördüklerim hepsi gayet düzgün insanlar, bir köfte gezisine gelmiş olsa bence hiç de rahatsızlık yaşamazdı.
Burada goygoy yapıyoruz o da ayrı konu tabi. Ama umarım korkup kaçmaz, yine bu internet ortamlarında insan kalitesi açısından en düzgün yerlerden biri bu forum.
Sana artık "Rocco Siffredi" diyeceğim. "Abi o kim?" diye sorarsan sille tokat dayağımı yersin.Gültepe meslekte okurken hocalarımız ticaretle uğraşın felan diye bir etkinlik düzenledi üst sınıflarla bir olup eminönünden bileklikli usb sarj kablosu alıyorduk diğer okullara kendi üretimimiz diye pazarlıyorduk bröşür ismi bana aitti ,kurumdan gelip projeyle ilgilenen biri vardı halkla ilişkiler müdürüydüm bildiğin dolandırıcılık yapıyormuşuz demek ki ticaretin diğer adı dolandırıcılık.
Karikatürdeki cengizhan anadolu lisesinede şarjlı bileklikten satmıştık anılarım depreşti![]()
Bizim de bir katkımız olsunhoş geldin 20 sayfalık yeni konu