Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
@sampsonte Hizmeti sağlayan aracı firmanın kendi TTS sistemi için kullanıcı arayüzü olur internet sitesinde (senin kullandığında öyle bir seçenek varsa tabi) ilgili TTS kartını pasif moda alabiliyorsun, sattığım araçlara ait TTS'yi bu şekilde kapatıyordum.
Abi senin motosikletleri şirket için mi yoksa zamanı gelmeden kendi rızanla mı taktırdın
Benim kendi üstüme hiç bir şeyim yok. Her şey şirketin.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Buradan Mehmet Rüştü Başaran'ı göreve davet ediyor, kendisinden bir versys bekliyoruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bize köftede ısmarlasın

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Buradan Mehmet Rüştü Başaran'ı göreve davet ediyor, kendisinden bir versys bekliyoruz.

Ayrıca bize köftede ısmarlasın
Kendisi bu yaşında Zzr 1400 mü öyle uzay mekiği gibi bir şey kullanıyor.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bir ara bi fotosunu görmüştüm, H2R'a sinyal falan takıp istanbul trafiğine çıkarmışlar. Takım elbise ile kullanıyordu.

Her sene bir kaç tane Harley alırdı, en son bayiyi almak istedi. Soner satmayınca Ankara ve East'i aldı.

Motosikleti
sym jet 14 125cc
Evet :unsure:

Merhaba, kurs araştırması yapıyorum evet, bütçede sorun yok aslında. Bulunduğum ilçede de kadın motosiklet grubu bulamadım. Çevremde kullanan biri de yok aslında. En iyisi kurs ve gerekirse pratik için özel ders. Yanıt için çok teşekkür ederim. 🙏
en başta söyleceğimi sonda söylüyorum ama asla ekipman almayı unutma.. Kursa dahi gitsen kendi ekipmanlarınla gidersin

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Malum karikatüre ince bir gönderme olmuş :D
Evet, iş arasında hızlıca maluk karikatürü bulamayınca böyle oldu.
Bizim buradaki ortam Çeliktepe Cengizhan Meslek Lisesi kıvamında olunca. :)

Motosikleti
Triumph Trident 660
Konuyu en iyi özetleyen replik "Ağlama Melis" repliğidir. :)

Şaka bir yana biz toplandığımızda kendi aramızda bile bunun makarasını yaparız. :) Konuya uzak kardeşlerim için karikatürü aşağıya ekliyorum.

Gültepe meslekte okurken hocalarımız ticaretle uğraşın felan diye bir etkinlik düzenledi üst sınıflarla bir olup eminönünden bileklikli usb sarj kablosu alıyorduk diğer okullara kendi üretimimiz diye pazarlıyorduk bröşür ismi bana aitti ,kurumdan gelip projeyle ilgilenen biri vardı halkla ilişkiler müdürüydüm bildiğin dolandırıcılık yapıyormuşuz demek ki ticaretin diğer adı dolandırıcılık 😂.
Karikatürdeki cengizhan anadolu lisesinede şarjlı bileklikten satmıştık anılarım depreşti 🥲

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Evet, iş arasında hızlıca maluk karikatürü bulamayınca böyle oldu.
Bizim buradaki ortam Çeliktepe Cengizhan Meslek Lisesi kıvamında olunca. :)
Ben hep derim; hayatım boyunca bin farklı ortama girdim ama bu motosiklet camiası kadar kışla gibi, ganyan bayi gibi erkek dolu ortam görmedim. Allah'tan İstanbul'da yaşadığım dönemlerde TMP Milli bayramlarda toplu sürüş yapıyordu da "Aaaa kadınlar da motor sürüyormuş" diye öğrenmiş olduk.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kızcağızın konusunu yine başka bir yöne çekerek mahvettik. Biraz sonra V-Strom önerir, daha sonrasında da konuyu köfte yemek için bir geziye getiririz.
Şİmdi forumda kadın arkadaşlar azınlık olunca böyle oluyor ama aslında pambık gibi insanlarız. Hadi biz yaşlılar için zaten hepsi neredeyse kızımı< yaşında ama genç kardeşlerimiz de aralarında gördüklerim hepsi gayet düzgün insanlar, bir köfte gezisine gelmiş olsa bence hiç de rahatsızlık yaşamazdı.
Burada goygoy yapıyoruz o da ayrı konu tabi. Ama umarım korkup kaçmaz, yine bu internet ortamlarında insan kalitesi açısından en düzgün yerlerden biri bu forum.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şİmdi forumda kadın arkadaşlar azınlık olunca böyle oluyor ama aslında pambık gibi insanlarız. Hadi biz yaşlılar için zaten hepsi neredeyse kızımı yaşında ama genç kardeşlerimiz de aralarında gördüklerim hepsi gayet düzgün insanlar, bir köfte gezisine gelmiş olsa bence hiç de rahatsızlık yaşamazdı.
Burada goygoy yapıyoruz o da ayrı konu tabi. Ama umarım korkup kaçmaz, yine bu internet ortamlarında insan kalitesi açısından en düzgün yerlerden biri bu forum.
İnşallah hanım kızımızı DM'den rahatsız etmemişlerdir.

Gültepe meslekte okurken hocalarımız ticaretle uğraşın felan diye bir etkinlik düzenledi üst sınıflarla bir olup eminönünden bileklikli usb sarj kablosu alıyorduk diğer okullara kendi üretimimiz diye pazarlıyorduk bröşür ismi bana aitti ,kurumdan gelip projeyle ilgilenen biri vardı halkla ilişkiler müdürüydüm bildiğin dolandırıcılık yapıyormuşuz demek ki ticaretin diğer adı dolandırıcılık 😂.
Karikatürdeki cengizhan anadolu lisesinede şarjlı bileklikten satmıştık anılarım depreşti 🥲
Sana artık "Rocco Siffredi" diyeceğim. "Abi o kim?" diye sorarsan sille tokat dayağımı yersin.

Motosikleti
Voge 250RR
Daha önce bisiklet kullandiysanuz ve kullanmayı biliyorsanız çok kafanıza takmayın gerisi zamanla öğreneceğiniz şeyler, belki de eğitimle desteklenebilir.

Ben bisikleti dengede duramadıgım için süremezken 125cc scooterla başlayınca çok zorlanmistim mesela, size önerim eğer bilmiyorsanız önce biraz bisiklet sürün.

Beni ehliyet kursuna kayıt ettiklerinde sürüş kısmına geldiğimizde dengede duramadigimdan bisiklet sür denge işini cozunce gel demisti hoca bana, sınav tarihimi de dondurmuşlardi

Tabiki ben bu dengeyi düz mezarlık yolunda 125cc scooterimla çözmeye çalıştım. Öğrendim artık dengede durabiliyorum, motor sürmek çok güzel biraz gezeyim dediğim ilk gün yokus aşağı dönüşü beceremeyip refuje çarpıp havada uctugumu ve yere indiğimde motoru benden 10 metre uzakta gördüğümü hatırlıyorum.

Bunların arkasından benim kafamdan her zaman "düşerek öğrenmek daha iyi, tecrübe edindim" gibi cümleler geliyor. Kendimi o şekilde kandiriyorum ama benim gibi düşerek kalkarak öğrenme mentalinde olduğunuzu zannetmiyorum özellikle de bu konuyu açıyorsanız

Motosikleti
Arora kasırga
Bisiklet sürmekle pek aynı şey değil öncelikle bunu belirteyim 😅
Tavsiyem küçük CC ile başlaman olur,gaz tepkisi ve virajlarda lastiğe göre yatma olayı çok önemli. Bazen fazla yatıp lastik yanağı üzerinde arka tekerleği kaydırmak suretiyle kaza atlatmışlığım çoktur.
Heybetli kasaya sahip makinaları görünce benim de tükürük bezlerim fazla çalışıyor🥺
Fakat,merdivenleri atlayarak çıkmak düşme ihtimalini artırır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar