Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Şahsen ilk motorumu alıp motor bilen bir abim ile boş yola gidip sürmeyi öğrenmiştim, zevklide olmuştu. Sonrasında da ehliyetimi almıştım.
Ama önermiyorum :) riskli bir seçenek

Şahsen ilk motorumu alıp motor bilen bir abim ile boş yola gidip sürmeyi öğrenmiştim, zevklide olmuştu. Sonrasında da ehliyetimi almıştım.
Ama önermiyorum :) riskli bir seçenek
Çevremde maalesef motor kullanan biri yok :( risk diye bakarsak her şey de risk var aslında ama yorum için teşekkür ederim :)🙏

Motosikleti
1250 trofi
ben de öğrenmek istiyorum ama henüz emekleme aşamasındayım, bu işi çözdüm diyemem.. Gerçi ehliyeti aldım sorun yok.

Motosikleti
Motorsuz

Kadın mı o

kA5hNmly_400x400.jpg

Motosikleti
sym jet 14 125cc
Merhaba önce ehliyet kurslarını araştır fiyatı uygun olana yazıl derslere mutlaka git gerekirse ekstra eğitim al bu arada bütçeye göre bir motor alıp otopark var ise orda yoksa en yakın kapalı pazar yeri vb. yerlerde varsa yanına bir arkadaş alıp (düşme çarpma vs. kaldırmada yardımcı olabilir) derslerde gördüğünü tekrarını yapabilirsin vitesli karışık gelirse tercihini scooterdan yana olması hakimiyet açısından daha faydalı olabilir. İlçende varsa kadın motosiklet kulüplerine katılabilir belki bir arkadaşdan destek alabilirsin

Kadın mı o

kA5hNmly_400x400.jpg

Evet :unsure:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba önce ehliyet kurslarını araştır fiyatı uygun olana yazıl derslere mutlaka git gerekirse ekstra eğitim al bu arada bütçeye göre bir motor alıp otopark var ise orda yoksa en yakın kapalı pazar yeri vb. yerlerde varsa yanına bir arkadaş alıp (düşme çarpma vs. kaldırmada yardımcı olabilir) derslerde gördüğünü tekrarını yapabilirsin vitesli karışık gelirse tercihini scooterdan yana olması hakimiyet açısından daha faydalı olabilir. İlçende varsa kadın motosiklet kulüplerine katılabilir belki bir arkadaşdan destek alabilirsin
Merhaba, kurs araştırması yapıyorum evet, bütçede sorun yok aslında. Bulunduğum ilçede de kadın motosiklet grubu bulamadım. Çevremde kullanan biri de yok aslında. En iyisi kurs ve gerekirse pratik için özel ders. Yanıt için çok teşekkür ederim. 🙏

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Altta konuyu görünteyeleyen kullanıcılar gözüküyor daha önce hiç görmedim dalkavuklar sizi 😆
vallaha ben de demiyim demiyim diyorum da yep yeni isimler görmeye başladık biz yazarken nerdeydiniz ulan 1 senedir taşıt tanımayı nasıl çıkarıcaz diye soruyom 1 allahın kulu cevap vermedi 1 1 işi bıraktım hala bilmiyom nası çıkaracam

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
Yorumları okuduğumda anlamlandıramadığım şekilde bir tavırlar var ? Hayırdır arkadaşlar? Bayan motorcu görmediniz mi ? Neden bu kadar düşüyorsunuz? Söylemiyim söylemiyim dedim ama bu konuşmalar tavırlar gerçekten size yakışmıyor.

Motosikleti
Triumph Trident 660
vallaha ben de demiyim demiyim diyorum da yep yeni isimler görmeye başladık biz yazarken nerdeydiniz ulan 1 senedir taşıt tanımayı nasıl çıkarıcaz diye soruyom 1 allahın kulu cevap vermedi 1 1 işi bıraktım hala bilmiyom nası çıkaracam
Utts muhabbetini diyorsan işletme araçlarını yaptırmıştım.
Önce randevu alıyorsun müsaitseler bugün gel diyorlar zaten.
Depo kapağına çip koyuyorlar eski lastik gibi olanıda söküyorlar cipi okutup kodu söylüyorsun işlem tamam 15 dakka sürmüyor.
Motosikletlerde ise bilmiyorum araca neden yok yere vida attırıyoruz ki

Konunun 25. sayfa olacak olmasından, elinde meşaleyle koşacak arkadaşlardan falan dem vururken tam da buna sebep olduğunuzun farkında mısınız acep? =)

@ACT 'nin söylediği Honda eğitimini kesinlikle ben de öneriyorum. Ayrıca B ehliyet ile 125cc kullanabilmek için gerekenler falan işlerine girmeyip ayrıca A/A2 ehliyet almakta fayda var. İstanbul'da isen adı daha önce motosiklet ehliyeti ile anılmış belli başlı bir kaç kurstan birine gitmekte de fayda var. Ancak onlardan birine gidersen azıcık belki tamam, onun dışında sürücü kursundan motosiklet sürmekle ilgili hiç bir şey öğrenemeyeceğini şimdiden kafana yaz. Hatta düz bir yere gidersen muhtemelen söylenenlerin tamamı yanlış olacak. O yüzden en başta bahsedildiği gibi motosiklet eğitimi veren yerlerden eğitim almakta fayda var.
Honda GS1 > Ehliyet > Honda GS2 çok güzel başlangıç olur.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Depo kapağına çip koyuyorlar eski lastik gibi olanıda söküyorlar cipi okutup kodu söylüyorsun işlem tamam 15 dakka sürmüyor.
utts değil benzin istasyonlarının kendi kartları vardı faturalar vs email olarak geliyordu şirketlere verilenlerden

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
En son kişisel bilgilerimin ifşalanıp günün savcılıkta bittiği konuda böyle kalabalık görmüştüm.

utts değil benzin istasyonlarının kendi kartları vardı faturalar vs email olarak geliyordu şirketlere verilenlerden
Bana özelden fotosunu atabilir misin? Eğer zannettiğim gibi birşeyse sökmesi kolay. Zaten o taşıt tanımaların iptal olmuş olması lazım. Utts'ye döndü bizim sistemler komple TTS Utts'den okuyor.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Benim Gs'te delemeyip yapıştırdılar. Delseler altı depo. Takmaya çalıştıkları yere herhangi bir tornavidanın girmesi mümkün değil. Halka takıldı direk. Beverly'de ya hak diyip deldi. Aynı şekilde Sym'yi de delmiştik.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
En son kişisel bilgilerimin ifşalanıp günün savcılıkta bittiği konuda böyle kalabalık görmüştüm.

Bana özelden fotosunu atabilir misin? Eğer zannettiğim gibi birşeyse sökmesi kolay. Zaten o taşıt tanımaların iptal olmuş olması lazım. Utts'ye döndü bizim sistemler komple TTS Utts'den okuyor.
yok çıkarma derken sahip olmaktan bahsediyorum muhasebe sürekli benzin fişlerini istiyordu ben de çekip atmaya üşeniyordum email olarak gelse fiş rahat edicektim bildiğim kadarıyla araca takılan bir şey değil sadece bi kart veriyolar o kadar

Motosikleti
Triumph Trident 660
Benim Gs'te delemeyip yapıştırdılar. Delseler altı depo. Takmaya çalıştıkları yere herhangi bir tornavidanın girmesi mümkün değil. Halka takıldı direk. Beverly'de ya hak diyip deldi. Aynı şekilde Sym'yi de delmiştik.
Abi senin motosikletleri şirket için mi yoksa zamanı gelmeden kendi rızanla mı taktırdın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar