Sorun değilBu foruma dikkat edin öyleyse. Beklemediğiniz oranda deformasyona maruz kalabilirsiniz![]()
Çevremde maalesef motor kullanan biri yokŞahsen ilk motorumu alıp motor bilen bir abim ile boş yola gidip sürmeyi öğrenmiştim, zevklide olmuştu. Sonrasında da ehliyetimi almıştım.
Ama önermiyorumriskli bir seçenek
Umarım öğrenirsinizben de öğrenmek istiyorum ama henüz emekleme aşamasındayım, bu işi çözdüm diyemem.. Gerçi ehliyeti aldım sorun yok.
EvetKadın mı o
![]()
Merhaba, kurs araştırması yapıyorum evet, bütçede sorun yok aslında. Bulunduğum ilçede de kadın motosiklet grubu bulamadım. Çevremde kullanan biri de yok aslında. En iyisi kurs ve gerekirse pratik için özel ders. Yanıt için çok teşekkür ederim.Merhaba önce ehliyet kurslarını araştır fiyatı uygun olana yazıl derslere mutlaka git gerekirse ekstra eğitim al bu arada bütçeye göre bir motor alıp otopark var ise orda yoksa en yakın kapalı pazar yeri vb. yerlerde varsa yanına bir arkadaş alıp (düşme çarpma vs. kaldırmada yardımcı olabilir) derslerde gördüğünü tekrarını yapabilirsin vitesli karışık gelirse tercihini scooterdan yana olması hakimiyet açısından daha faydalı olabilir. İlçende varsa kadın motosiklet kulüplerine katılabilir belki bir arkadaşdan destek alabilirsin
vallaha ben de demiyim demiyim diyorum da yep yeni isimler görmeye başladık biz yazarken nerdeydiniz ulan 1 senedir taşıt tanımayı nasıl çıkarıcaz diye soruyom 1 allahın kulu cevap vermedi 1 1 işi bıraktım hala bilmiyom nası çıkaracamAltta konuyu görünteyeleyen kullanıcılar gözüküyor daha önce hiç görmedim dalkavuklar sizi![]()
Utts muhabbetini diyorsan işletme araçlarını yaptırmıştım.vallaha ben de demiyim demiyim diyorum da yep yeni isimler görmeye başladık biz yazarken nerdeydiniz ulan 1 senedir taşıt tanımayı nasıl çıkarıcaz diye soruyom 1 allahın kulu cevap vermedi 1 1 işi bıraktım hala bilmiyom nası çıkaracam
utts değil benzin istasyonlarının kendi kartları vardı faturalar vs email olarak geliyordu şirketlere verilenlerdenUtts muhabbetini diyorsan işletme araçlarını yaptırmıştım.
Önce randevu alıyorsun müsaitseler bugün gel diyorlar zaten.
Depo kapağına çip koyuyorlar eski lastik gibi olanıda söküyorlar cipi okutup kodu söylüyorsun işlem tamam 15 dakka sürmüyor.
Motosikletlerde ise bilmiyorum araca neden yok yere vida attırıyoruz ki
Bana özelden fotosunu atabilir misin? Eğer zannettiğim gibi birşeyse sökmesi kolay. Zaten o taşıt tanımaların iptal olmuş olması lazım. Utts'ye döndü bizim sistemler komple TTS Utts'den okuyor.utts değil benzin istasyonlarının kendi kartları vardı faturalar vs email olarak geliyordu şirketlere verilenlerden
Bilmiyorum onun cevabınıutts değil benzin istasyonlarının kendi kartları vardı faturalar vs email olarak geliyordu şirketlere verilenlerden
Benim Gs'te delemeyip yapıştırdılar. Delseler altı depo. Takmaya çalıştıkları yere herhangi bir tornavidanın girmesi mümkün değil. Halka takıldı direk. Beverly'de ya hak diyip deldi. Aynı şekilde Sym'yi de delmiştik.Utts muhabbetini diyorsan işletme araçlarını yaptırmıştım.
Önce randevu alıyorsun müsaitseler bugün gel diyorlar zaten.
Depo kapağına çip koyuyorlar eski lastik gibi olanıda söküyorlar cipi okutup kodu söylüyorsun işlem tamam 15 dakka sürmüyor.
Motosikletlerde ise bilmiyorum araca neden yok yere vida attırıyoruz ki
yok çıkarma derken sahip olmaktan bahsediyorum muhasebe sürekli benzin fişlerini istiyordu ben de çekip atmaya üşeniyordum email olarak gelse fiş rahat edicektim bildiğim kadarıyla araca takılan bir şey değil sadece bi kart veriyolar o kadarEn son kişisel bilgilerimin ifşalanıp günün savcılıkta bittiği konuda böyle kalabalık görmüştüm.
Bana özelden fotosunu atabilir misin? Eğer zannettiğim gibi birşeyse sökmesi kolay. Zaten o taşıt tanımaların iptal olmuş olması lazım. Utts'ye döndü bizim sistemler komple TTS Utts'den okuyor.
Abi senin motosikletleri şirket için mi yoksa zamanı gelmeden kendi rızanla mı taktırdınBenim Gs'te delemeyip yapıştırdılar. Delseler altı depo. Takmaya çalıştıkları yere herhangi bir tornavidanın girmesi mümkün değil. Halka takıldı direk. Beverly'de ya hak diyip deldi. Aynı şekilde Sym'yi de delmiştik.
Malum karikatüre ince bir gönderme olmuşAramızda Sen Benua'lılar da var ama.![]()
![]()
![]()
![]()