Yaş geçtikçe daha zor öğreniliyor. Gençken bu işler daha kolay. Tabi yetenek faktörü de önemli. Kursta 1.55 boylarında bir kız vardı koca MT-07 yi fıldır fıldır döndürüyordu.Acaba yaş fark ettiriyor mu öğrenme konusunda peki?
Yaş geçtikçe daha zor öğreniliyor. Gençken bu işler daha kolay. Tabi yetenek faktörü de önemli. Kursta 1.55 boylarında bir kız vardı koca MT-07 yi fıldır fıldır döndürüyordu.Acaba yaş fark ettiriyor mu öğrenme konusunda peki?
Gerçek olmadığımdan mı şüpheliyiz anlayamadım? Youtube kanalım yok, sm'yi çok aktif olmasa da kullanıyorum ama amacım siz bilenlerden destek almak ve öğrenmek. Bu forum biraz da bu yüzden yok mu?abi şu foruma 1 tane gerçek hatun geldi o da yutup kanalına prim kasmak için herkese bi ponçiklik yaptı sonra da bırakıp gitti
Boşver biz böyle biz bize iyiyiz, akşamları bornovada takıl sen o kokuyu bastırır parfüm kokusu![]()
Henüz bulamadım bilen biri de en kötüsü kurs yolum olacak sanırımYürür yürür de , bilen arkadaşın durumuna bağlı...
Çok biliyorsa olmaz...![]()
Abi ben gotik ablalarla tanışıp foruma üye yapacaktım aslındaGardaş ben laptopu açıp foruma girdiğimde bulunduğum odayı bir anda başak kokusu kaplıyor. Yeter daa, yetti gari![]()
30'u geçiyoruz da evlilik konusundaki bağlantıyı pek anlamadım?Çok genç se olmaz..
30 unu geçtiyse , evlenip çocuklu hayata geçtiyse daha kolay anlar ve uygular...
Sorumluluk ve risk alma faktörü30'u geçiyoruz da evlilik konusundaki bağlantıyı pek anlamadım?
İstanbuldaysanız ve hafta içi eğitim için zamanınız yoksa size link bırakacağım Murat Hoca ile görüşebilirsiniz. Kendisi Japonya'da eğitim görmüş eski Honda eğitmenlerindendir. Motosiklet eğitim dünyasında eskiler kendisini çok iyi tanır. Kendi motorlarıyla boş bir alanda eğitim vermektedir. Muhabbeti güzel, iyi kalpli bir adamdır.Henüz bulamadım bilen biri de en kötüsü kurs yolum olacak sanırım![]()
Yeteneği bindiğimde anlarım sanırımYaş geçtikçe daha zor öğreniliyor. Gençken bu işler daha kolay. Tabi yetenek faktörü de önemli. Kursta 1.55 boylarında bir kız vardı koca MT-07 yi fıldır fıldır döndürüyordu.
Anladım, evli değilimSorumluluk ve risk alma faktörü
Bu çok iyi oldu çok teşekkür ederimİstanbuldaysanız ve hafta içi eğitim için zamanınız yoksa size link bırakacağım Murat Hoca ile görüşebilirsiniz. Kendisi Japonya'da eğitim görmüş eski Honda eğitmenlerindendir. Motosiklet eğitim dünyasında eskiler kendisini çok iyi tanır. Kendi motorlarıyla boş bir alanda eğitim vermektedir. Muhabbeti güzel, iyi kalpli bir adamdır.
https://muratdenizhan.com
2025'i bitiriyoruz gardaş, götik abla mı kaldı? götiklik mi kaldı? O işler 10-15 sene öncesinin modasıydı.Abi ben gotik ablalarla tanışıp foruma üye yapacaktım aslında![]()
Aslında kadın üyelerimizin çoğalması bizim ve muhabbetlerimizin daha seviyeli olmasına etkisi olur sanıyorum...Gerçek olmadığımdan mı şüpheliyiz anlayamadım? Youtube kanalım yok, sm'yi çok aktif olmasa da kullanıyorum ama amacım siz bilenlerden destek almak ve öğrenmek. Bu forum biraz da bu yüzden yok mu?
ben lastik nasıl ısıtılır ve ısındığını anlarım diye sordum anama sövdüler o günden beridir sansasyon yaratacak şeyler yazıyorum ben de bundan zevk alıyorum burası sidik yarıştırma, nerenin köftesi iyi, vstrom yeri siz yanlış gelmişsinizGerçek olmadığımdan mı şüpheliyiz anlayamadım? Youtube kanalım yok, sm'yi çok aktif olmasa da kullanıyorum ama amacım siz bilenlerden destek almak ve öğrenmek. Bu forum biraz da bu yüzden yok mu?
Neden kaçıyorlar acabaAslında kadın üyelerimizin çoğalması bizim ve muhabbetlerimizin daha seviyeli olmasına etkisi olur sanıyorum...
Ne zaman kadın üyemiz kaçıp gitse , terkedilmiş hissine kapılıp birbirimize giydiriyoruz...![]()
![]()
Sorun orda zaten...Neden kaçıyorlar acaba![]()
YAş ilerledikce trafigi okuma refleksin daha gelisiyor. Gencler biraz daha adrenalin meraklisi olabiliyor. Riske girmeden kullanacagim, uzun omurlu motorcu olacagim diyorsaniz bence + puan. Ehliyet kursuna gidip a sinifi ehliyet icin kaydolun. yilsonunda fiyatlari duser ehliyet kurslarinin. Seneye birakirsaniz en az iki kati para olur ehliyet. Sonra ekipmanlari, sonrasinda da motorunuzu alirsiniz ve bir egitmenden egitim alirsaniz daha rahat edersiniz. Motoru 150 cc civari bisey secin. Dusurcem icim acimasin diyorsaniz temiz ikinci el, yok ben ikinci ele guvenemem diyorsaniz da sifir km alin. Ilk motoru yuksek cc alirsaniz gaz ve fren tepkilerine alismaniz daha uzun surer ama uzun surse de bilinci surucu iseniz alisirsiniz. Ben kendimden biliyorum, yazdigim sekilde oldu benim motora baslamam.Yeteneği bindiğimde anlarım sanırım30'ların sonu o yüzden sordum aslında öğrenme konusunu? Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anladım, evli değilim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu çok iyi oldu çok teşekkür ederim![]()
Kimseye kendimi kanıtlamak ya da kabul ettirmek zorunda değilim ama isteyen X hesabıma bakabilir @heythereasliSorun orda zaten...
Gerçek olduğunu düşünmüyorlar..
En son sabıkalı bir üye kadın rumuzuyla bazı sorular sorup keklemeye çalışmıştı...
Sonrasında gerçek kadın üye bile olsa temkinli yaklaşıp , fake muamelesi çekiyoruz..
Onlarda kaçıyorlar...![]()
![]()
Tabiiki değilsindir... Ben genel anlamda konuşuyorum...Kimseye kendimi kanıtlamak ya da kabul ettirmek zorunda değilim ama isteyen X hesabıma bakabilir @heythereasli![]()