Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

abi şu foruma 1 tane gerçek hatun geldi o da yutup kanalına prim kasmak için herkese bi ponçiklik yaptı sonra da bırakıp gitti :D

Boşver biz böyle biz bize iyiyiz, akşamları bornovada takıl sen o kokuyu bastırır parfüm kokusu :D
Gerçek olmadığımdan mı şüpheliyiz anlayamadım? Youtube kanalım yok, sm'yi çok aktif olmasa da kullanıyorum ama amacım siz bilenlerden destek almak ve öğrenmek. Bu forum biraz da bu yüzden yok mu?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hadi beyler... Dayanın...
Forum yürüsün şanımız yürüsün :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Henüz bulamadım bilen biri de en kötüsü kurs yolum olacak sanırım :)
İstanbuldaysanız ve hafta içi eğitim için zamanınız yoksa size link bırakacağım Murat Hoca ile görüşebilirsiniz. Kendisi Japonya'da eğitim görmüş eski Honda eğitmenlerindendir. Motosiklet eğitim dünyasında eskiler kendisini çok iyi tanır. Kendi motorlarıyla boş bir alanda eğitim vermektedir. Muhabbeti güzel, iyi kalpli bir adamdır.

https://muratdenizhan.com

Yaş geçtikçe daha zor öğreniliyor. Gençken bu işler daha kolay. Tabi yetenek faktörü de önemli. Kursta 1.55 boylarında bir kız vardı koca MT-07 yi fıldır fıldır döndürüyordu.
Yeteneği bindiğimde anlarım sanırım :) 30'ların sonu o yüzden sordum aslında öğrenme konusunu? Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorumluluk ve risk alma faktörü
Anladım, evli değilim

İstanbuldaysanız ve hafta içi eğitim için zamanınız yoksa size link bırakacağım Murat Hoca ile görüşebilirsiniz. Kendisi Japonya'da eğitim görmüş eski Honda eğitmenlerindendir. Motosiklet eğitim dünyasında eskiler kendisini çok iyi tanır. Kendi motorlarıyla boş bir alanda eğitim vermektedir. Muhabbeti güzel, iyi kalpli bir adamdır.

https://muratdenizhan.com
Bu çok iyi oldu çok teşekkür ederim 🙏

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gerçek olmadığımdan mı şüpheliyiz anlayamadım? Youtube kanalım yok, sm'yi çok aktif olmasa da kullanıyorum ama amacım siz bilenlerden destek almak ve öğrenmek. Bu forum biraz da bu yüzden yok mu?
Aslında kadın üyelerimizin çoğalması bizim ve muhabbetlerimizin daha seviyeli olmasına etkisi olur sanıyorum...

Ne zaman kadın üyemiz kaçıp gitse , terkedilmiş hissine kapılıp birbirimize giydiriyoruz... :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
20yi şakasına demiştim ben aslında

ben lastik nasıl ısıtılır ve ısındığını anlarım diye sordum anama sövdüler o günden beridir sansasyon yaratacak şeyler yazıyorum ben de bundan zevk alıyorum burası sidik yarıştırma, nerenin köftesi iyi, vstrom yeri siz yanlış gelmişsiniz

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Neden kaçıyorlar acaba 🤔
Sorun orda zaten...
Gerçek olduğunu düşünmüyorlar..

En son sabıkalı bir üye kadın rumuzuyla bazı sorular sorup keklemeye çalışmıştı...
Sonrasında gerçek kadın üye bile olsa temkinli yaklaşıp , fake muamelesi çekiyoruz..
Onlarda kaçıyorlar... :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
An itibariyle güzeller güzeli forumumuzu betimleyen en uygun söz öbeği "SAT Komandosu"dur.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Yeteneği bindiğimde anlarım sanırım :) 30'ların sonu o yüzden sordum aslında öğrenme konusunu? Teşekkür ederim.

Anladım, evli değilim

Bu çok iyi oldu çok teşekkür ederim 🙏
YAş ilerledikce trafigi okuma refleksin daha gelisiyor. Gencler biraz daha adrenalin meraklisi olabiliyor. Riske girmeden kullanacagim, uzun omurlu motorcu olacagim diyorsaniz bence + puan. Ehliyet kursuna gidip a sinifi ehliyet icin kaydolun. yilsonunda fiyatlari duser ehliyet kurslarinin. Seneye birakirsaniz en az iki kati para olur ehliyet. Sonra ekipmanlari, sonrasinda da motorunuzu alirsiniz ve bir egitmenden egitim alirsaniz daha rahat edersiniz. Motoru 150 cc civari bisey secin. Dusurcem icim acimasin diyorsaniz temiz ikinci el, yok ben ikinci ele guvenemem diyorsaniz da sifir km alin. Ilk motoru yuksek cc alirsaniz gaz ve fren tepkilerine alismaniz daha uzun surer ama uzun surse de bilinci surucu iseniz alisirsiniz. Ben kendimden biliyorum, yazdigim sekilde oldu benim motora baslamam.
Foruma da her zaman akliniza geleni sorun, arada geyik olsa da bazi mesajlar cok isinize yarayacaktir.

Hatta ekipmani sifirdan dizeceginiz icin bir tavsiye: kadikoy hasanpasada motomax var, 40bin tl ustu alisverislerde hakimiyet egitimi hediye ediyorlar. Ben oyle yaptim ve memnun kaldim. Daha iyi egitimler de vardir ama onlara da ayrica gidersiniz.
Honda safety turkey harici yamahanin da egitimleri var ve haftasonu da oluyor. Oraya da bakin. Ekip akademide de var egitimler ama motomaxtan 40bin tl ustu alisveris yaparsaniz ekip akademi egitimini hediye ediyorlar zaten.

Sorun orda zaten...
Gerçek olduğunu düşünmüyorlar..

En son sabıkalı bir üye kadın rumuzuyla bazı sorular sorup keklemeye çalışmıştı...
Sonrasında gerçek kadın üye bile olsa temkinli yaklaşıp , fake muamelesi çekiyoruz..
Onlarda kaçıyorlar... :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Kimseye kendimi kanıtlamak ya da kabul ettirmek zorunda değilim ama isteyen X hesabıma bakabilir @heythereasli 😉

Motosikleti
D400
yok bu bi babayiğit bu hesaba mesaj atıp bu sen misin diye soracak.

ben atamam hanım döver :D

Daha önce de reel hesapların fotosunu calıp bu sekilde trolleyen arkadaşlar oldu sonucta.

Hep Salih'in sucu hep.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar