- Konu Yazar
Enteresanyok bu bi babayiğit bu hesaba mesaj atıp bu sen misin diye soracak.
ben atamam hanım döver
Daha önce de reel hesapların fotosunu calıp bu sekilde trolleyen arkadaşlar oldu sonucta.
Hep Salih'in sucu hep.
Enteresanyok bu bi babayiğit bu hesaba mesaj atıp bu sen misin diye soracak.
ben atamam hanım döver
Daha önce de reel hesapların fotosunu calıp bu sekilde trolleyen arkadaşlar oldu sonucta.
Hep Salih'in sucu hep.
Aynı hesap adıyla instgram da aratmayı denedin mi hiç? Ezbere konuşmak güzelmişinstagram degil twitter hesabini atmıs kesin yaşli
Dediğiniz gibi oluyorhoş geldin 20 sayfalık yeni konu
Riskli.Deneyimli birini bulmaz zor ama peki sizce motor kiralasam ve öyle öğrenmeye çalışsam deneyimli birini bulduğumu farz etsek?
teyze şaka yaptım neden alındınAynı hesap adıyla instgram da aratmayı denedin mi hiç? Ezbere konuşmak güzelmiş
daha çok şu video gibi arada bi killingroad gelip bir şey anlatmaya çalışıyor biz de aynı tepkiyi veriyoruz
Forum ortamı aynen böyle.
İşin şakası her ne kadar makara etsekte forumdaki bir çok kişi donanımlı ve bilgili insanlar, foruma katıldığım süre boyunca arada sıkıntılı tipler gelip gitsede kemik kadro kaliteli insanlardır.
Gotiğin modası bitmez be ağbi2025'i bitiriyoruz gardaş, götik abla mı kaldı? götiklik mi kaldı? O işler 10-15 sene öncesinin modasıydı.
Kendine helal süt emmiş, sarışın, renkli gözlü 1.80 boyunda bir Anadolu kızı bul. Götik mötik kızlarla uğraşma. Sana Anadolu'nun bağrından kopmuş yürekli, güçlü, iyi huylu birinin temsili resmini atıyorum kardeş.Gotiğin modası bitmez be ağbi

Şu sorudan devam edebiliriz o zaman.https://safetyturkiye.com/program/tip/baslangic sayfaya baktım benim için çok uygun olacak ancak eğitimler hafta içi olduğundan katılma durumum şuanlık zayıf. Başlangıç modeli için önerdiğinizi dikkate alacağım. Peki başta düşük cc ile pratik yapıp sonra Honda GS2 geçmek sizce nasıl?
B ehliyetle 50cc üzeri olmaz, 125cc için de A1 lazım en az , B ile oluyor dedikleri yine A1 ehliyeti alır gibi eğitim alıp sertifika alıyorsunuz onu alana kadar A2 ya da A ehliyeti alınır zaten aynı masraf.Kurs harici İstanbul da önerebileceğiniz yer veya kurum var mı peki eğitim için? https://safetyturkiye.com/program/tip/baslangic burası için baktım önerilerden ancak eğitimler hafta içi olduğunda iş dolayısıyla gitmem şuan için zor. En azından hafta sonu gidebileceğim bir yer olabilir.
Bütçe de sorun yok, ekipmanları anladım teşekkür ederim. B ehliyetim var şuan için A ehliyeti almam gerekir mi peki?
Murat Denizhan'ın eğitim için 2 tane Cbf 150'si var. Motoru olmayan da gelip eğitim alabilir.B ehliyetle 50cc üzeri olmaz, 125cc için de A1 lazım en az , B ile oluyor dedikleri yine A1 ehliyeti alır gibi eğitim alıp sertifika alıyorsunuz onu alana kadar A2 ya da A ehliyeti alınır zaten aynı masraf.
eğitim için honda iyidir.
Benim bildiğim diğer eğitim kursları kendi eğitim motorları yok, ehliyeti olup bir süredir motor sürenlere kendi motorlarıyla eğitim veriyorlar en başlangıç için size uymaz.
Yıllık izinden falan bir iki gün feda edip hafta içi eğitim alın.
Kadınlara ne düşmanlığın var?Forumda fake de olsa gerçek de olsa kadın istemiyoruz. Mümkünse feminen motorcuları da istemiyoruz.
Biz böyle askeri kışla gibi mutluyuz düzenimizi bozmayın.
Gidin buradan lütfen.![]()
Ben gotik denince aşağıdaki gibi bir şey anlıyorum: (Yıl 1980)2025'i bitiriyoruz gardaş, götik abla mı kaldı? götiklik mi kaldı? O işler 10-15 sene öncesinin modasıydı.
I ih, bunlar gotik degilBen gotik denince aşağıdaki gibi bir şey anlıyorum: (Yıl 1980)
Ehehe ben bu durumun tam tersini yaşadım bir dönem , bizimki Kadın Motorcular diye bir gruba üye oldu ama o zaman motoruda yoktu , gittik bir toplaşmaya tek erkek benimBen hep derim; hayatım boyunca bin farklı ortama girdim ama bu motosiklet camiası kadar kışla gibi, ganyan bayi gibi erkek dolu ortam görmedim. Allah'tan İstanbul'da yaşadığım dönemlerde TMP Milli bayramlarda toplu sürüş yapıyordu da "Aaaa kadınlar da motor sürüyormuş" diye öğrenmiş olduk.
Şu mu? (Severim)I ih, bunlar gotik degilyilin video klibi secilmisti bunlarin orumcekli klipleri. Hic anlam veremedigim bir klipti
![]()