- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Hayırlı olsun kral
Allah razı olsun.Hayırlı olsun kral
Motosikletin fotoğrafına bakınca bir sürü modele benzetiyorum, bakış açıma göre Mt25, İnazuma 250, Nc750 ve son olarakta Cb500F.
inazumaya çok benziyor gerçi 2010ların başlarının bütün nakedlarına benziyorMotosikletin fotoğrafına bakınca bir sürü modele benzetiyorum, bakış açıma göre Mt25, İnazuma 250, Nc750 ve son olarakta Cb500F.
Belkide göz doktoruna gitme vaktim geldi.
Far tasarımları neredeyse hepsinin aynı.inazumaya çok benziyor gerçi 2010ların başlarının bütün nakedlarına benziyor
Gözümü kısıp biraz ekrandan uzaklaştım benziyordu.
Hiç gitmiyor ama yine de şükür, ayağımızı yerden kesiyor. Hafta sonu çıtırdan bir 350 km yol yaptım, sıkıntı yok, az da yakıyor.Gözümü kısıp biraz ekrandan uzaklaştım benziyordu.
Peki abi memnunmusun? Er6F'in güç avantajını saymazsak.
Kazasız belasız abi, en kısa sürede gönlündekine kavuşmak nasip olsun.Hiç gitmiyor ama yine de şükür, ayağımızı yerden kesiyor. Hafta sonu çıtırdan bir 350 km yol yaptım, sıkıntı yok, az da yakıyor.
Roadtec 01 diye atıp salladık ama benim ön teker 110/70/17 ve öne uygun Roadtec 01 yok, 02'ye bakmaya bile gerek yok, çünkü onda da yok.Bayansı gay, şorolo, lubunya Michelin benim yeni motorun minnak lastik ebatlarına uygun Road 4 üretse üç otuz paraya hemen alacağım da maalesef yok. El mecbur Metzeler Roadtec 01'e daha fazla para ödeyeceğim.