Kadın motosiklet sürücüsünü darp ettiler!

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Aramızdaki kurye arkadaşlar alınmasın, ya da alınsın çokta umrumda değil. Eskiden dolmuş şoförü ya da taksiciler trafik magandasıydı. Şu an seve seve kuryeler yüklendi o işi.

Belkide arabayı süren dayı gibi sağduyusuz sürücülerin ( ne muhatab oluyorsun) marifetiyle doğal seleksiyona uğrayacaklar. Arabadan hiç inmese bir noktada yeteneği bitecek ve elenecek zaten yarışmadan. Baştan aşağı saçma olay. Haklı olan taraf yok. Arabadaki çocuklara üzüldüm.

Motosikleti
Ns200 15"
Aramızdaki kurye arkadaşlar alınmasın, ya da alınsın çokta umrumda değil. Eskiden dolmuş şoförü ya da taksiciler trafik magandasıydı. Şu an seve seve kuryeler yüklendi o işi.

Belkide arabayı süren dayı gibi sağduyusuz sürücülerin ( ne muhatab oluyorsun) marifetiyle doğal seleksiyona uğrayacaklar. Arabadan hiç inmese bir noktada yeteneği bitecek ve elenecek zaten yarışmadan. Baştan aşağı saçma olay. Haklı olan taraf yok. Arabadaki çocuklara üzüldüm.
Öyle süren alınır abi problem yok bunda, kendim kuryeliğe çıktığımda bile kuryelerin magandalığına uğruyorum. Virajda en sağdan şeritten ortalama trafik hızında seyir halindeyken restoran kuryesi aynı şeritten beni sollayarak geçti gitti, böyle kendini ispatlamaya çalışan garip garip elemanlar mevcut.

Motosikletli kuryeler motosiklet kültürüne sahip olmayan ve motosikletin bilincinde olan insanlar değiller (%98 böyle) . Yaya geçidinde yol verdiğimde insanların şaşkın bakışları garibime gidiyor halbuki yol onların.

Sıkışık trafikte filtreleme yaparken yarınlar yokmuşcasına giderler, aynı sistemde bende çalışıyorum fakat böyle yardıra yardıra gitmek günün sonunda maksimum 100-150 TL fark ettiriyor.

Ülkenin trafik sorunlarının biride kuryeler, bu inkar edilemez bir gerçektir.

Evet, klavyede yazan tek ben değilim...
Ne yapacaktı adam ?.. Olur oyle şeyler diyip kız arkadaşını mı teskin edecekti ?..
Aynı şey senin başına gelse diye sordum , ama cevap vereceğin yerde aklınca alaycı cevap yazmışsın..
Neyse..Bu da bir gelişme... Cevabın belli....
Bir forumdaş ortaya bir yazı yazmış, bende ona yazdığı yazı ile ilgili bir soru sormuşum, o da bana bir cevap vermiş orta noktada buluşmuşuz.

Nedir bu iki kişi arasında ki yazışmaya sizi şiddetle müdahil eden?

Bana bir soru sormuşsunuz cevap vermemişim, bende size sormuşum sizde bana cevap vermemişsiniz.

Bak işine, bir birimize cevap verme mecburiyetimiz yok. Hem cevap vermemekte bir cevaptır anlayana.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir forumdaş ortaya bir yazı yazmış, bende ona yazdığı yazı ile ilgili bir soru sormuşum, o da bana bir cevap vermiş orta noktada buluşmuşuz.

Nedir bu iki kişi arasında ki yazışmaya sizi şiddetle müdahil eden?

Bana bir soru sormuşsunuz cevap vermemişim, bende size sormuşum sizde bana cevap vermemişsiniz.

Bak işine, bir birimize cevap verme mecburiyetimiz yok. Hem cevap vermemekte bir cevaptır anlayana.
Forumdaşla anlaşmış olman beni ilgilendirmez..
Burası forum sitesi..Karşılıklı konuşacaksanız ya özelden konuşursunuz, ya da telefonla falan halledersiniz..
İstediğim konuya müdahil olurum.. Kimseyi (sen dahil) ilgilendirmez..

Cevap verme mecburiyetin tabii ki yok.. Şiddetle müdahil olma isteğim sen değil kafa yapınız..
Bana ne senden ondan..
Empati yap dedim başka bir şey demedim... Az empati...

Arkadaşlar biz he deyip geçtikçe bu adamlar çoğalıyorlar. Kavga güzel bir şey değil ama bu insanlara bunu anlatmak lazım. Yoksa olan hep motorcuya oluyor.
Dövelim demiyorum. Ama gerekirse polis çağırıp doğrusunu kanun yoluyla öğretelim.
gerekirse he deyip geçicek. hastanelik olduktan veya öldükten sonra haklı olmanın bi anlamı yok. he de geç, hayatta kal.

hani araçtan inene ceza vardı,
yaz kızım ;
bu suçun cezasının 100binTL. olması, affa uğramadan gerekirse haciz yoluyla tahsiline..

Forumdaşla anlaşmış olman beni ilgilendirmez..
Burası forum sitesi..Karşılıklı konuşacaksanız ya özelden konuşursunuz, ya da telefonla falan halledersiniz..
İstediğim konuya müdahil olurum.. Kimseyi (sen dahil) ilgilendirmez..

Cevap verme mecburiyetin tabii ki yok.. Şiddetle müdahil olma isteğim sen değil kafa yapınız..
Bana ne senden ondan..
Empati yap dedim başka bir şey demedim... Az empati...
Amele sümüğü gibi yapıştı. İlla muhatap olacak.

Tamam tamam sen haklısın.

gerekirse he deyip geçicek. hastanelik olduktan veya öldükten sonra haklı olmanın bi anlamı yok. he de geç, hayatta kal.
Sizinle aynı fikirde değilim. Şöyle düşünün. Kötü olan davranışları durdurmadığınız müddetçe bu davranış artarak devam eder.

Arabadan inen kadın ortamı geriyor birdenbire. Motorcunun da daha sakin olması lazımdı ancak tepki göstermeyince de haksız haksızlığını kabullenmiyor. Geçen ışıklarda başına geldi mesela. Kadın sürücü araya sürtmeye çalışırken bacağımı sıkıştırdı hafifçe, ay pardon deyip gazladı gitti. Sonraki ışıklarda yanaştım yanına verdim veriştirdim küfür falan etmeden. Diyeceğim, tepkisiz kalmak veya ölçülü davranmak farkındalık yaratmıyor malesef.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Sizinle aynı fikirde değilim. Şöyle düşünün. Kötü olan davranışları durdurmadığınız müddetçe bu davranış artarak devam eder.
Kötü davranış sergileyenlerin %10 olduğu bir ortamda çalışır, %90 olduğu bir ortamda çalışmaz. Olan size olur. Biz azınlığız artık...

Motosikleti
?
motocuya-saldirdi-dayak-yedi.jpg

Kayseri’nin Talas ilçesinde trafikte başlayan bir tartışma, kısa sürede şiddet olayına dönüştü. İddiaya göre, 24 yaşındaki motosiklet sürücüsü G.N.Ö. ile 64 yaşındaki otomobil sürücüsü M.D. arasında yol verme meselesi yüzünden başlayan tartışma, araçtan inen M.D.’nin genç kadına fiziksel saldırıda bulunmasıyla büyüdü. Olayın ardından kadın sürücü, erkek arkadaşını arayarak yardım istedi.

Kısa süre sonra olay yerine gelen erkek arkadaşı H.M. (23), otomobil sürücüsü M.D.’yi darbederek yaraladı.

Haberin devamı için tıklayın.
Siz kızı döverken arabada çocuk yok kızın erkek arkadaşı size saldırınca arabada çocuk var oluyor çok iki yüzlülük sadece arabadaki yaşlı kadına üzüldüm

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Aykut Enişte gibi "Bize ne oldu yaa" demek istiyorum. Herkes patlamaya hazır bir volkan gibi, biri bir şey söylesede ağzına yüzüne vursam kafasında.
Herkes kendininkni keser sapı sanıyor...
Forumdaki bazı arkadaşların söylediği gibi, şiddet ile hiç bir şeyi çözülmez, çözülemez. Fakat ceza ve yaptırım ile bir nevi çözülebilir, tabi ağır olması lazım bedeli.

Bu kadar cahil insanla bu gemiyi yürütemeyiz, olmaz bu iş. Kimse k.bakmasın ama şiddete meğilli insan cahil insandır, homo erectustur.
Kıza vuranda cahildir, kıza vurdu diye gideyim şunu patates edeyim diyen de cahildir. Amca orada silah çıkartsa ne olacak, p.k yoluna gitti niyazi sonra...

Herkeisn bir kırmızı çizgisi vardır evet, ama ülkemizde bu kırmızı çizgi 2milim ötede, her olay kırmızı çizgiyi geçiyor.

Motosikleti
yok:(
ben bu olayı izlemedim ama tahmin ediyorum. Kameranın oluşu bir güvenlik faktöründen ziyade olay çıkartmaya davetiye oluyor haklı olduğunu düşünen herkes dahada agresifleşiyor kamera ile. Bunu düşünmeseler bile bir şeyi kanıtlayabileceğini bilen bir kişi potansiyel problem yaratma durumu daha fazla görünüyor bence. Kamera takmıyorum başıma bir şey gelmiyor takarsam problemlerin üzerine gidecekmişim gibi hissediyorum. Çok mantıklı görünmeyebilir ama bence beni beladan uzak tutuyor. Bir de kamera takmak cidden zor bir şey eline ayağına dolaşıyor insanın kaskı aşşağıya çekiyor eğer içerik üretmiyorsanız girmeyin bu toplara mutlu yaşayın. Güvenlik kamerası isteyenler motora taktırabilirler daha konforlu yaşarlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar