Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kız darp edilirken arabada çocuklar yok muydu? Siz darp edilince arabada çocuk var diye bağırıyorsun. Haklı yok, hepsi haksız. (Görmediğimiz yer hariç).
"Kadın masum" demedim "izlediğim videodaki en masum kişi kadın" dedim. İlk mesajımı tekrar okuduğumuzda araba şoförünün kızı dövmesinin de yanlış olduğunu, dayak yiyen kızın arkadaşını çağırıp o araç sürücüsüne saldırtmasının da yanlış olduğunu ifade ettiğim görünüyor.
Olayı alevlendiren zaten arabadan inen kadın.. Kadın diyorum diğer hemcinsleri alınmasın..
Kız şirret olabilir ama gayet mantıklı konuşmaya çalışıyor... Ama arabadan inen varlık kızı eliyle ittirip manipüle ediyor..
O arabadan inip kızı darp edip boğazına diziyle bastıran yaratık , ki tipi de çok alameti farika değil , diyecek küfrüm kalmadı...
Burda tek masum kızın erkek arkadaşı...
Erkek arkadaşının eline sağlık.. İçim soğudu..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arabada çocuk var olayı ayrı bir dangalaklık...
Sen kıza saldırırken çocuk yoktu sonrasında yolda mı doğurdun?..
Diğer sosyal medyada da yazdım..Bu çocuklar bu kadından alınıp kurumlara verilmeli..
Potansiyel tehlike arzediyorlar..
Araçtaki yaşlı dayı , inip kadını arabaya alıp devam edeceği yerde kızı döverek tüm bunlara sebep olan kişi bence.
Haklı ya da haksız farketmez , iki kadın tartışıyorsa sadece onları birbirinden uzaklaştırmak lazım, eğer olaya dahil olursan sonucunda her şey olabilir.
yaşlı adamı döven kurye arkadaşa 2 kelime etmek isterim buradan !! yiğidim eline sağlık
tek başına 1 kadın a hem erkek hem kadın 2 kişi saldırmak boğazına çökmek nedir arkadaş bu cinayet sebebidir bunun için mermi bile patlatırlar adama dayak az kalmış
motorcu ne yapmışta haksız diyorsunuz arkadaşlar yapmayın sol şeritte giderken üzerimize araba süren dayıyı ilk kavşakta durdurup pataklamıyorsak yanlış yapıyoruz
iyi be hem suçlu hem güçlü
kurye arkadaşa 2 kelime etmek isterim buradan !! yiğidim eline sağlık
arkadaş bu cinayet sebebidir bunun için mermi bile patlatırlar adama dayak az kalmış
Şimdi bu arkadaş cinayet işlese, mermi patlatsa, ben hukukçu değilim diyelim ki on beş sene ceza aldı, bu kız bunun yolunu on beş sene bekler mi yoksa başkasının kollarında yoluna devam mı eder?
Şimdi bu arkadaş cinayet işlese, mermi patlatsa, ben hukukçu değilim diyelim ki on beş sene ceza aldı, bu kız bunun yolunu on beş sene bekler mi yoksa başkasının kollarında yoluna devam mı eder?
'Patlıcan' keyfi için orman yangınına sebep oldular
Kayseri'nin Talas ilçesinde iddiaya göre patlıcan közlenirken dağılan alevler nedeniyle yangın çıktı. Ormanlık alana yayılan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.
Çaybağları mevkiinde kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından ormanda patlıcan közlerken yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle alevler dağılırken, bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı TOMA araçları da takviye olarak yangını söndürme çalışmalarına katılırken, ekipler alevlerin villalara ulaşmaması için yoğun çaba sarf ediyor.
"SİNCAPLARIN GEZDİĞİ NADİR YERLERDEN BİRİ"
Bölgede evi olan Serkan Bekaroğlu, yangının patlıcan közlenirken çıktığını söyleyerek "Çevre sakinleri; patlıcan közlenirken yangının çıktığını söylüyor. Burada birçok hayvan var, sincapların gezdiği nadir yerlerden birisi. Hayvanlara da yazık, yeşilliğe de yazık" dedi.
Evet, klavyede yazan tek ben değilim...
Ne yapacaktı adam ?.. Olur oyle şeyler diyip kız arkadaşını mı teskin edecekti ?..
Aynı şey senin başına gelse diye sordum , ama cevap vereceğin yerde aklınca alaycı cevap yazmışsın..
Neyse..Bu da bir gelişme... Cevabın belli....
Arkadaşlar biz he deyip geçtikçe bu adamlar çoğalıyorlar. Kavga güzel bir şey değil ama bu insanlara bunu anlatmak lazım. Yoksa olan hep motorcuya oluyor.
Dövelim demiyorum. Ama gerekirse polis çağırıp doğrusunu kanun yoluyla öğretelim.