himalayan 450 ile karda sürmek

Abi Moldovya girmek biraz sıkıntılı, tanıdığım yakın zamanda gitti ve girmenin basit olmadığını ve uzun süre beklettiklerinden bahsetti, hanımlarındanda bahsettide onları kelimeler tarif etmiyor. :)
Benim bir arkadaşımda Gagavuz türklerinin olduğu bölgede tekstil işi yapıyor , ayda bir gelip gider hiç bahsetmedi zorluk olduğundan 🤔

Motosikleti
Triumph Trident 660
20-25 Küsür sene önce bizim evde Moldovalı Daşa diye bir kadın çalışırdı, Gagavuz Türküydü. Türkçesi kırık ama iyi anlaşılırdı. Esmer güzeliydi ama bizim ilk aklımıza gelen şeyler için hiç o taraklarda bezi yoktu. Ben de genç halimle öyle mi yürüsem böyle mi yapsam diye düşünürken bir gün eve bir yerlerden fare girdi, kadın sakin sakin ayağa kalktı, fareyi yakaladı ve terliğiyle farenin kafasını ezdi. O gün dedim "fareye bunu yapan ilk yanlışımızda bize kim bilir neler neler yapar?"
Biz de 4.katta oturuyoruz 20 metreden yüksek bir apartman kertenkele girmiş balkondan gördüm evde pıtı pıtı dolanıyor koltuğun üstüne çıktım evdekilerin halletmesini bekledim 😂

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Biz de 4.katta oturuyoruz 20 metreden yüksek bir apartman kertenkele girmiş balkondan gördüm evde pıtı pıtı dolanıyor koltuğun üstüne çıktım evdekilerin halletmesini bekledim 😂
Kardeş böyle hayat geçmez. Çıkarıp sallayacak, yeri geldi mi masaya vuracaksın.

Koltuğun üstüne çıkmak olmadı, sana yakışmadı. Seni bundan sonra köfteye değil de sarı yelek giymen şartıyla gözlemeye çağıracağız.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Kardeş böyle hayat geçmez. Çıkarıp sallayacak, yeri geldi mi masaya vuracaksın.

Koltuğun üstüne çıkmak olmadı, sana yakışmadı. Seni bundan sonra köfteye değil de sarı yelek giymen şartıyla gözlemeye çağıracağız.
Hahaha abi ben fobi vardı bi ara duvarlarda böcek yürüyor gibi görüyordum duvara bakınca aniden kayboluyordu bir şey de kullanmıyorum yani 😆

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hahaha abi ben fobi vardı bi ara duvarlarda böcek yürüyor gibi görüyordum duvara bakınca aniden kayboluyordu bir şey de kullanmıyorum yani 😆
Böceği, kuşu, kertenkeleyi geçtim. Evde 7 erkek içip bir kısmımız poker oynarken eve hırsız girdi de göz göze geldik gundiyle. Davetsiz misafirler her daim kötüdür.

Bazen kafamız bir dünya olur, normaldir ama o kafayla duvarda 2 böcek gördün mü tam ortalarını hedefle.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bu aralar himalayana çok yükseliyorum. Çok güzel gözüküyor. Tek merak ettiğim şey titreşimi.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Bu aralar himalayana çok yükseliyorum. Çok güzel gözüküyor. Tek merak ettiğim şey titreşimi.
Benim ehliyetin 3 aylik oldugunu farketmeden test icin verdiler gecen sene. Yarim saatlik suruste titresim rahatsiz etmemis ki farkina varmamisim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kertenkele napacak sana yaw, kacar gider. Hem belki senin duvarda gordugun bocekleri de yer

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ben de bunu diliyorum sadece eş degil arkadaş dost her şey olmalı o zaman karda kışta yanyana iken de mutlu olunabilir belki polyannacılık diyeceksiniz ama böyle olmayacaksada niye evleniyoruz ki
Dünya saydıklarından ibaret değil ki. Her konuda ortak olsan kendi alanı ve kendi alanın kalmaz o ilişkide fazla yürümez.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Dünya saydıklarından ibaret değil ki. Her konuda ortak olsan kendi alanı ve kendi alanın kalmaz o ilişkide fazla yürümez.
Farklılıklar illa ki olacaktır. Ancak burada evli olan abilerin çoğu eşimi motosiklete ikna edemedim diye dert yanıyor.
Artçı veya kendiside sürerek beraber gezseler daha da mutlu olunabilir işte.
Motosikletli çift diye bir kanal var iki ktm dağ bayır geziyorlar mis gibi.
Farklılık olacaksada ben cruiser seveyim o racing sevsin yani 😁

F54

O karda kışta, o motorla gezmeyi ve kamp yapmayı kabul edip de keyif alan bir kadın buldun mu sıkı sıkıya yapış, onu bırakma. Hep derim yaşım 46, 33 senedir birileriyle çıkıyorum, arada evlendim ayrıldım. İçlerinde sarışını var, kumralı var, esmeri var, kızılı var, Suriyelisi var, İranlısı var, İsraillisi var, Avustralyalısı var ama hayatıma giren kadınların tek ortak noktası motordan nefret etmeleri.
kanka sen demek'ki sen seçemiyorsun benim bulduklarım da bu motorun üstünde değişik birşeyler denemek lazım acaba nasıl olur diyorlar;)
zaten motoru gören yanaşıyor gözlerinin içi parlıyor bi istanbul kız kulesine gidip geldim mi o iş tamam:D

F54

Vay arkadaş biz teee Kapadokyalara , Patara lara sürüyoruz 1500 km yani garantisi de yok , adam 150 km geliyor fan fini fin fon..

Satıyorum GS i ey forum Africa alıyorum 🤪
ve son öldürücü vuruşu yapıyorum :ROFLMAO: ukrayna ya gitmeden sakarya da ukraynalı buldum😁
2 defa niyetlendim birinde corona patladı 2.sefer savaş çıktı ha dedim öyle mi bu sefer de şans ayağımıza geldi 😆
benim artık ukraynaya gitmeme gerek kalmadı ben moscow a gideceğim afrika ile🤣

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
2002 senesinde istanbuldan sıkılmıştım, o zamanlar 4 ortak kendi yazılım işimizi yapıyorduk, patronduk hesapta ama çalışanımız yok zaten hepimiz kiralarımızı ödeyemiyoruz öyle ekonomik krizdeyiz, ben izmir'in deniz kıyısı bir köyüne taşınmıştım. İzmirden ir arkadaşım o köydeki limana teknesini bağlarken kiralık eve denk gelmiş, kirası o zaman istanbuldaki kiramın 4de biri gibi bir şeydi, bana bahsedince ev sahibini kafala hemen geliyorum deyip haftasında taşınmıştım, zaten bütün eşyalarım bir masaüstü bilgisayar, iki koli ve bir bisiklet ve bir kediydi.
Neyse o evde ilk gece uyurken tavanda kocaman örümcek gördüm, sanki hareket ediyor gibiydi ama bir kasa tekel birasını yarıladıktan sonra bana mı öyle geldi emin olamadım, sabaha kadar uyuyamamıştım şimdi o örümcek gelecek diye. sabaha karşı hava aydınlanınca ahşap tavanda bir leke olduğunu farkettim de rahatlamıştım. :)

Şimdi de evde örümcek görünce artık önemsemiyorum, ne güzel sinekleri yiyorlar faydalı hayvan diyorum ama yine de yaklaşmam.

ve son öldürücü vuruşu yapıyorum :ROFLMAO: ukrayna ya gitmeden sakarya da ukraynalı buldum😁
2 defa niyetlendim birinde corona patladı 2.sefer savaş çıktı ha dedim öyle mi bu sefer de şans ayağımıza geldi 😆
benim artık ukraynaya gitmeme gerek kalmadı ben moscow a gideceğim afrika ile🤣
Yav benim Karasu'dan bineceğim feribotta kamaram bile ayrılmıştı özel , kaptanindan ahcisina hepsi arkadaş , Putin yolladı füzeleri o yaz iyimi feribot Romanya ya gidiyor artık 😭

F54

Yav benim Karasu'dan bineceğim feribotta kamaram bile ayrılmıştı özel , kaptanindan ahcisina hepsi arkadaş , Putin yolladı füzeleri o yaz iyimi feribot Romanya ya gidiyor artık 😭
ne tesadüf aynı programı bende yaptım;)

karasu'dan binecektim 200 avro ya odessa Chornomorsk (şimdi 180 avro ya düşmüş) orada 3 gün takılıp oradan kiev orada 2 3 gün takılıp belarus oradan st ptersburg a sonra yavaştan aşşağıya moskova volgograd gürcüstana doğru sürmeyi planladım herşey hazırdı ama gel gör ki şubat ayında rusya saldırdı:confused:
bu plan halen daha en güncel planım o savaş bittiğinde ukrayna'ya gideceğim artık orada beleş kalacağım birkaç adres oldu eskiden ukrayna rusya geçiş türk vatandaşlarına sebestti rusya vizen varsa artık nasıl olur bilmiyorum

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Karda buzda eşinle sürmeyi geçtim, herhangi bir uzun yola eşimle çıkmaktan imtina ederim. O kendi motorunu sürebilir, ya da gittiğim yere uçakla gelebilir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar