Royal enfield takas kampanyası

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Valla ukalalk gibi olmasin ama trde uretilen caylar kalitesiz caydir, o yuzden yarim saat demlerler. Sen karbonatli caya alismissin belli ki.
İyi çayın demlenmesine de gerek yok aslında. İngiliz usulü üzerine neredeyse kaynar suyu döküp cinsine göre 3 ila 5dk arasında bekleyeceksin, seyreltmeden içeceksin. Ama bizim çaylarla bu fantezi olur, iyi çayla yapılabilecek bir şey. Bizim millet ucuzcu olduğu için demliyor. Yoksa benim dediğim yönteme çay mı dayanır?

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
İyi çayın demlenmesine de gerek yok aslında. İngiliz usulü üzerine neredeyse kaynar suyu döküp cinsine göre 3 ila 5dk arasında bekleyeceksin, seyreltmeden içeceksin. Ama bizim çaylarla bu fantezi olur, iyi çayla yapılabilecek bir şey. Bizim millet ucuzcu olduğu için demliyor. Yoksa benim dediğim yönteme çay mı dayanır?
Demlemekten kastim aslinda buydu, 3-5 dk sicak suda beklet suzgeci yeter.
Bi de isli çay var (lapsang mesela), komur suyu gibi oluyor ama biz seviyoruz😂

Motosikleti
Demlemekten kastim aslinda buydu, 3-5 dk sicak suda beklet suzgeci yeter.
Bi de isli çay var (lapsang mesela), komur suyu gibi oluyor ama biz seviyoruz😂
Valla o kadar fanteziye girmedim çayda. Şu anda sadece yapraktan oluşan kalın kıyılmış ithal seylan çayı ile bildiğimiz semaver usulü demliyorum. Artık kahve tiryakisi olduğum için Ahmad Tea vs. onlara çok para harcamıyorum. Pandemi sonrası bu kahve işlerine sarmasam kaliteli çaylarla devam ederdim. Şimdi çay sadece misafir geldiğinde pişer bizde. Hanım da çaycı değil.

Motosikleti
Ns200 15"
Yahu konu takas kampanyasından nasıl buralara geldi. :D

Bu arada en iyi çay sanayide olur, çay tabağında Castrol amblemi olmalı.

Motosikleti
Ns200 15"
Motosikleti
...
Abi talaşlı dediğimiz çay nedir? Eskiden ağaç keser biçerdim aklıma farklı şeyler geliyor.
Ooo, talaşlı çay süzülmemiş çaydır, bardağın altı en az %25'ine kadar yaprak dolmalı... Ayrıca bizim yerli çayların zaten önemli bir kısmı dal, yani gerçek talaş da oluyor :D

Motosikleti
En sevmediğim çay abi, ben çayı dibine kadar içerim ve bardakta 1 damla dahi bırakmam. O yaprak taneleri ağzıma geldiği zaman ekşiyorum.
Valla rivayete göre Trabzon'un bazı yerlerinde talaşını az koydun diye kavga çıkarmış öyle diyeyim... :D

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
En sevmediğim çay abi, ben çayı dibine kadar içerim ve bardakta 1 damla dahi bırakmam. O yaprak taneleri ağzıma geldiği zaman ekşiyorum.
Ben de dibine ladar icerim, hatta cok garson bozmasinin elinden dibinde bi parmak kalmis cay bardagimi geri kapmisligim vardir😂

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Boşver kahveyi, benim motor hazır. Ne zaman köfte yapıyoruz?
Hava durumu Trakya'da yağmur diyor. hatta bugün çok fena rüzgar çıktı, hava da soğudu evde kombiyi yaktım. Soğuk sorun değil kışlık mont mevsimini açtım zaten. yağmurlar bittiği gibi gidelim, özledim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hava durumu Trakya'da yağmur diyor. hatta bugün çok fena rüzgar çıktı, hava da soğudu evde kombiyi yaktım. Soğuk sorun değil kışlık mont mevsimini açtım zaten. yağmurlar bittiği gibi gidelim, özledim.
Özelden programlayalım da olmazsa haftaya bir İğneada ya da Uçmakdere üzeri Şarköy Sağlamtaş yaparız.

Motosikleti
Ns200 15"
Valla rivayete göre Trabzon'un bazı yerlerinde talaşını az koydun diye kavga çıkarmış öyle diyeyim... :D
Abi genel olarak Karadeniz insanı topuğa sıkmak için sebep arıyor. :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de dibine ladar icerim, hatta cok garson bozmasinin elinden dibinde bi parmak kalmis cay bardagimi geri kapmisligim vardir😂
Aldıkları zaman damağımda kalıyor.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Geçen ay çıktığımız turda Trabzon Çaykarada 2 farklı yerde çayı demlikten bardağa doldururken neden süzgeç kullanmadıklarını sorduğumda sanki dereyi neden (köprüden yürüyerek geçmek dururken) yüzerek geçmiyorsunuz demişim gibi garipsemişlerdi beni. :ROFLMAO:

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Ouuw, o zaman darjeeling icme sakın. Çayin sampanyasi dediler, aldik bi kutu ama anlam veremedik😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nerede? Hangi kofteci?
Yagmur olmayan bi zaman😬
Şarköydeki olsa olur mu
Yav biraz beri tarafa gelin de biz de gelelim arkadaş🤪Oralar soğuktur şimdi aşağılara sürün eccük

Motosikleti
Geçen ay çıktığımız turda Trabzon Çaykarada 2 farklı yerde çayı demlikten bardağa doldururken neden süzgeç kullanmadıklarını sorduğumda sanki dereyi neden (köprüden yürüyerek geçmek dururken) yüzerek geçmiyorsunuz demişim gibi garipsemişlerdi beni. :ROFLMAO:
Maçkalı bir kardeşim var benim, ondan biliyorum bu mevzuları 🤣💦

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar