Dostum yanılıyor olabilirsin , bu motorların hangilerini kullandın , seni küçümsediğimi falan sakın düşünme lütfen , bu kadar kesin konuşan birinin bu motorlarla tecrübesini merak ettim..
Ben Norden hariç hepsini kullandım , test ettim..
İlk mesajlarımda da 15 yaşında GS e 500bin vermek yerine 2-3 yaşında 1200 veya 900 Tiger alırım yazdım..
Bunu yazmamın sebebide 15 yaşındaki GS in keyifsiz bir motor olması değil , arıza , masraf , kafa yorgunluğu ihtimalidir..
İnan bana GS deki süspansiyon , yol tutuş , fren hiçbirinde yok..
Ha ben 250-260 görecem diyorsan GS alma çünkü görmez , harici her konuda diğerlerini öper..
Ayrıca sırf marka diyorsun da evet markada bir değerdir ve insana zevk verir o farkındalık..
Bmw markasının değişik bir aurası var bunu kimse inkar edemez , girdiğin ortamda eskiside , yeniside ilgi uyandırır , bu da bir çok kişinin egosunu tatmin eder , insan olmanın vazgeçilmezi işte , aynı şeyi Mercedes e binerken veya daha fazlasını Ferrari ile ışıklarda duruncada yaşarsın , bende eski bir Porsche vardı , doğru düzgün kullanmadım ama ışıklarda sağdan soldan bakanlar egomu tatmin ediyordu yalan yok