57 Litre çanta mı 75 Litre çanta mı ?

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
57 Litre çantayı aldım GP Balıkesir bayisi MarMoto dan.
Eski çanta demirim uymadı ( zaten uymayacağını biliyordum )
Çanta tablası ve çanta demirine 4 tane yeni delik açtırdım sanayide.

Çanta ile beraber gelen fiberli somunlara ek 4 tane daha aldım garanti olsun diye.

Montajını yaptım.

Çanta hafif ve kilit mekanizması güzel.

Tavsiye ederim.

Motosikleti
D400
ben givi blade'den o kadar sıkıldım ki topcase kullanmak istemiyorum. fazla büyük ve hantal. bi de ns200 le kurye gibi oluyorsun :D

kısa yolculuklar, bulusmalar için arka çantaya eliven ,boyunluk, disk kilidi koyuyorum zaten sadece. bu nedenle asagıdaki zımbırtıan aldım.

48 litre bile bana aşırı büyük gelirken daha üstü bence hem denge bozar hem de rüzgardan sallandırır gibi geliyor.

110000106758348.jpg

Ben de tenereye 57 lt gp aliminyum topcase almıştım tabut gibi ahahahahagdj hız limitine uyulursa sıkıntı çıkarmıyor zaten sadece pazara bakkala kampa giderken takıp çok yüklüyorum motoru onun içine de hafif ama hacmi geniş eşyaları çadır yatak vs koyuyorum kalanları yiyecek giyecek su ocak vs çantaya koyup popomun hemen arkasına bağlıyorum spanzetle öyle motor ki yükle yükle eşşek gibi hiç arkada hissettirmiyor bile 😃

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
57 lt topcase i konu açıldığından bu yana kullanıyorum. Gayet memnunun. F800S den sonra Vfr800xcrossrunner a taktım. Polis edasında geziyorum :)
Şaka bir yana çok memnunum, günlük kullanıyorum motosikleti. Pazar,market alışverişini dahi çantaya güvenerek yapıyorum.
Yüksek süratlere çıkılmaması gerekiyor ama stabil 200 km hız ile beni engellemiyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
1.5 sene geçmiş. Memnun kaldınız mı?
Ben bu ürünü değil ama bir benzerini 6-7 senedir kullanıyorum. Çok memnunum. Ufak hafta sonu gezilerinde içine eepey işime yarayacak eşyalar koyuyorum. Alet çantamı da bu çanta içinde tutuyorum.

Motosikleti
CB750A
Konuyu okurken bir yan sekmede ForteGT 70652 açıktı.
benzedikleri için sormak istedim.

Büyük Hacimde 4riders eyer çanta memnunum ama haftasonu tak, haftaçi çıkar çok eziyet oluyor. Dolu olduğunda omza atıp götürmek dert.
İşe motorla gidip gelmiyorsan topcaseden daha verimli olabilir. Hem birbirlerinin yerini kaplamadıkları için topcasei daha mütevazı boyutta seçmene olanak verir.

Motosikleti
Honda CRF250L
Sorun çözülmüş ama yetmez bana daha büyük lazım diyenlere

Motosikleti
D400
Arkada bir hatun varsa 175 lik almalısın 😬

Dün hanımla sinemaya gittik.

Arkatopcase de benim eşyalar vardı yarıya kadar; bakım setleri falan. hanım canta almış mont almış bişiler almış. AVM dönüşü de en son topcase üstünde benim kucagımda ikimizin arasında çeşitli eşyalar vardı sıgamadıgımızdan :D

kurye cantası takacagım en son dominara :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
57 Litre çantayı aldım GP Balıkesir bayisi MarMoto dan.
Eski çanta demirim uymadı ( zaten uymayacağını biliyordum )
Çanta tablası ve çanta demirine 4 tane yeni delik açtırdım sanayide.

Çanta ile beraber gelen fiberli somunlara ek 4 tane daha aldım garanti olsun diye.

Montajını yaptım.

Çanta hafif ve kilit mekanizması güzel.

Tavsiye ederim.
Bir fotosunu görseydik motorda nasıl durmuş?..

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Crf 250 için büyük sepet yaptım, nasıl olmuş? 300 litre falan vardır.

son zamanlarda merak etmeye başlamıştım; çadır, yemek, yatak, ıvır zıvır motora nasıl sığdırıp kamp yapıyorlar diyordum, yani sadece uyku tulumunu bile tek başına motorda koyacak yer olmazken tonla malzemeyi nereye koyuyorlar diyordum.

bu yaz arkadaşım habire kamp yapmaya gidelim diyordu ve bende gideriz diye geçiştiriyordum ama hep merak ediyordum nasıl gideceğiz diye... gerçi gerek kalmadı zaten arkadaşlık bitti ve benim de kamp merakım bitti...

şeyi merak ediyorum; kamp yaparken ayı saldırırsa ne yapacağız?

gxdqld4.jpg

Motosikleti
D400

son zamanlarda merak etmeye başlamıştım; çadır, yemek, yatak, ıvır zıvır motora nasıl sığdırıp kamp yapıyorlar diyordum, yani sadece uyku tulumunu bile tek başına motorda koyacak yer olmazken tonla malzemeyi nereye koyuyorlar diyordum.

bu yaz arkadaşım habire kamp yapmaya gidelim diyordu ve bende gideriz diye geçiştiriyordum ama hep merak ediyordum nasıl gideceğiz diye... gerçi gerek kalmadı zaten arkadaşlık bitti ve benim de kamp merakım bitti...

gxdqld4.jpg

ayının kafasına topcase i at ölür zaten

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

gxdqld4.jpg
hanımla iki kişi kampa gittik, 3lü çanta seti var, yan çantaların birine şişme yatak ve şarjı pompa, kamp ocağı ve iki çift spor ayakkabı sığdırdık. diğer yan çantaya havlu, şort, yedek kıyafet falan onlar sığdı. her iki yan çanta da tarttım 11 küsür kg ile gayet dengeli olmuştu. arka çantaya sık sık almamız gereken şeyler, motosiklet lastiği için şarjlı pompa falan vardı, yolda içmelik yarım litrelik pet şişe su falan. Arka çantayı dengeyi bozmaması için çok ağır doldurmadık. Çadır ve uyku tulumu çantalara sığacak şey olmadığı için arka çanta üzerindeki demire spanzetlerle bağladım. uyku tulumu hafif bir şey ama çok yer kaplıyor, spanzetle sıkıca bağlayınca sorun olmadı, arka çanta yine açılır kapanır halde kaldı. Çadır, uyku tulumu ve iki tane minik kamp sandalyeri arka çantaya bu şekilde bağlanabiliyor. Bu şekilde bir günde 450km yol yaptık, gayet konforlu bir kamp/gezi oldu.

son zamanlarda merak etmeye başlamıştım; çadır, yemek, yatak, ıvır zıvır motora nasıl sığdırıp kamp yapıyorlar diyordum..

gxdqld4.jpg
Olm Fatih bu 45 lt Maxem çanta benim sukuterde de var , fotoşopla eklemişsin oraya Crf de o kadar büyük durmaz Alla alla diyorum şimdi farkettim 😅

Buyur kampa nasıl gidiyoruza eşkal ,
Yan çantaları almayınca böyle gidiyoruz..
Bu arada topçeysin üstüne sarılı herşey arkadaki arkadaşa ait , beyfendi deri çanta takacak diğerleri yakışmıyormuş , yolda döktükleri bunlar , en sonunda da çantayı düşürdü 🤣

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Olm Fatih bu 45 lt Maxem çanta benim sukuterde de var , fotoşopla eklemişsin oraya Crf de o kadar büyük durmaz Alla alla diyorum şimdi farkettim 😅

Buyur kampa nasıl gidiyoruza eşkal ,
Yan çantaları almayınca böyle gidiyoruz..
Bu arada topçeysin üstüne sarılı herşey arkadaki arkadaşa ait , beyfendi deri çanta takacak diğerleri yakışmıyormuş , yolda döktükleri bunlar , en sonunda da çantayı düşürdü 🤣

aslında o gerçek resim yani o topcase o motora takılı gerçekten... ben sadece paint ile olması gereken boyuta çektim.
photoshop olsa daha keskin ve güzel yapardım ama paint ile yaptım, hassasiyeti düşük olduğu için çember içine alma işi piksel piksel oldu ve pikseller belli olmasın diye resmin çözünürlüğünü düşürdüm...

.........kamp kurma olayının videolarına baktım, çadırın kapladığı yer 1 litre su şişesi kadar neredeyse ve ağırlığı da 1 kg civarı... yani su matarasından isveç çakısına kadar her şeyi göstermiş adam videoda, sandığımdan çok daha az yer kaplıyormuş malzemeler... uyku tulumu yok tabi.

bakalım, biraz para durumu ve akıl sağlığı düzelsin de sonra büyük motor alabilirsem belki kamp işlerine heves ederim... tek başına olmaz tabi, hatun olursa anca öyle olur, ben tek başına gezmeyi sevmiyorum, arkadaşlarla gezmeyi de sevmiyorum, hatun olursa olur anca..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
aslında o gerçek resim yani o topcase o motora takılı gerçekten... ben sadece paint ile olması gereken boyuta çektim.
photoshop olsa daha keskin ve güzel yapardım ama paint ile yaptım, hassasiyeti düşük olduğu için çember içine alma işi piksel piksel oldu ve pikseller belli olmasın diye resmin çözünürlüğünü düşürdüm...

.........kamp kurma olayının videolarına baktım, çadırın kapladığı yer 1 litre su şişesi kadar neredeyse ve ağırlığı da 1 kg civarı... yani su matarasından isveç çakısına kadar her şeyi göstermiş adam videoda, sandığımdan çok daha az yer kaplıyormuş malzemeler... uyku tulumu yok tabi.

bakalım, biraz para durumu ve akıl sağlığı düzelsin de sonra büyük motor alabilirsem belki kamp işlerine heves ederim... tek başına olmaz tabi, hatun olursa anca öyle olur, ben tek başına gezmeyi sevmiyorum, arkadaşlarla gezmeyi de sevmiyorum, hatun olursa olur anca..
Apartman görevlisine uyuz olup onu çimlerde öldürsen, cesedi rahatlıkla topcase'de taşır, onu Uçmakdere'ye kadar götürüp dağdan aşağı atabilirsin. Bence işlevsel bir topcase. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar