Drift l debriyajdan elimi çekince motor ileri atıyo kendini

Motosikleti
Mondial Drift l 125 2023 CBS
Arkadaşlar 2300 km de drift l em var kalkarken debriyajı hafifce salıyorum motor hareket ederken gaz veriyorum sonra debriyajı çekince elimden motor ileri zınk diye atıyor kendini hani istop edince atar ya öyle atıyor işte bunun sebebi nedir?Motor istop etmiyor ama sadece kalkarken debriyajdan elimi çekince motor kendini ileri atıyor.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Debriyajdan yavaş yavaş çek elini. Tam kavramdan birden çekliyorsan öne atması normal.

Motosikleti
Ns200 15"
Saclarınız bir ihtimal yanık olabilir, düzensiz kavramanın bir sebebide yanık saclardır.

Şampuanı değiştir. Head&shoulders kullanmadan önce bende de aynı sorun oluyordu. Debriyaj da bitmişti gerçi.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Şampuanı değiştir. Head&shoulders kullanmadan önce bende de aynı sorun oluyordu.
Alırken marketçiye ne diyeceğiz?
En2tVieW4AA__J0.jpg

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Arkadaşlar 2300 km de drift l em var kalkarken debriyajı hafifce salıyorum motor hareket ederken gaz veriyorum sonra debriyajı çekince elimden motor ileri zınk diye atıyor kendini hani istop edince atar ya öyle atıyor işte bunun sebebi nedir?Motor istop etmiyor ama sadece kalkarken debriyajdan elimi çekince motor kendini ileri atıyor.
manetteki debriyaj ayarından dolayı bana da aynısı olmuştu servise götür ayarı yapsınlar

Motosikleti
Ns200 15"
Ben de şuraya çekeyim karnım aç olduğundan..
Yanık saç ta kavurma nasıl yapılır ?... Soğanı biberi önce mi atıcaz ?..
Kavurmayı bilmem ama kokoreçin yağını yok etmeyecek kadar ama uzamayacak kadar pişirmek gerekir, sonra ekmeğin içini kabuğu kalana kadar alıp kokoreçin yağının üstünde içini ısıtıp isteğe göre dometes ve biber ekleyip afiyetle yenir. :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kavurmayı bilmem ama kokoreçin yağını yok etmeyecek kadar ama uzamayacak kadar pişirmek gerekir, sonra ekmeğin içini kabuğu kalana kadar alıp kokoreçin yağının üstünde içini ısıtıp isteğe göre dometes ve biber ekleyip afiyetle yenir. :)
Kokoroce domates biber girince ekmek ıslanıyor... Sevmiyorum...
Ayrı ayrı yemek lazım.. Hem tadı kaçmıyor , hem de tadına varıyorsun.. 👍

Motosikleti
Ns200 15"
Kokoroce domates biber girince ekmek ıslanıyor... Sevmiyorum...
Ayrı ayrı yemek lazım.. Hem tadı kaçmıyor , hem de tadına varıyorsun.. 👍
Ekmeğin içini alıp biraz yakarsak domatesleride küçük küçük doğrarsak problem olmuyor, canım kokoreç çekti iyimi. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar