yamaha super tenere 1200 hakkında düşünceler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Te Allah'ım çocuk polemiği seviyor evet haklısın 😁
Normalde burdaki gibi değil şirinleri görmüştür bu çok uslu dersin 🤣

puhaha

ya bırak şunu. bişey alacağı yok zaten. en fazla nc 700 alır. o bile zor ya.

ayrica sampsonte balya balya paralarla gelse yine satmam ona..

akpli, mhp li, badem bıyıklı, ergen, 200cc den africa almaya calışan adama motor yok.

benim motor anca elit bir sürücüye gider.

not: motorum şu an satılık değil ısrar etmeyin..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dünyanın en iyi afrikası olsun yine burağın africası diye almam

zaten dunyanın en iyi africası.

65.000 km ortalaması 4.1 lt.

dunyada eşi yok.

ayrica satılık değillllll.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ulan daha geçen ay protestolara katıldım diye 3 gün gözaltına aldılar yine akpli olduk ya

olm aradaki viguller "OR" oluyor "AND" değil.

sen ergenlikten ve 200 cc den africa ya gecmekten yasaklısın.

gosteri sonucu gozaltına alındıysan geçmiş olsun. akpli ve mhpliye tahammulum yok. dğerleri bir sekilde zamanla duzelir.

Motosikleti
Hero x pulse
2019-2023 Arası Yaklaşık 35.000 km 2016 Model Elektronik Süspansiyonlusunu Kullandım.2 Kez Transfagarasan 1 kez Alplere gittim.Konforu güzeldir ama gidiş tarafından 1200'lük gibi yürümez yavaştır.Yön değiştirmeleri yavaş ve hantaldır.Yağ soğutmalı K25 Kasa GS'lere rakip olarak üretilmiştir.2013 de Su Soğutmalı GS'ler çıkınca Supertenere 2014 makyajına rağmen hem güç hem de teknoloji olarak geri kalmıştır.Gazlamalı sürüşlerde arka jant telleri kopması haricinde bir kronik sorun yaşamadım.(Sürekli yetkili servise götürüp şu telleri kontrol edin gerekiyorsa doğru torkla torklayın dememe rağmen yapmamış zalimlar) Rüzgar koruması güzeldir.Road Modunda Yürümez , Sport Modunda da gaz tepkisi lineer gelmez.Yabancıların Jerky Throttle dedikleri bir gaz tepkisi vardır.Bu sebeple Amerikada tüm kullanıcılar Ecu-Flash Yani yazılım revizyonu ile yakıt haritalarını değiştirerek kullanırlar.Hız delisi değilseniz , tatlı tatlı 3 çantalı ve artçılı dünyayı gezmek istiyorum derseniz alınır , ecu flash yaptırılır ve ölümsüz olur.Malzeme ve Boya kalitesinde bugune dek benim gördüğüm en iyi japondur. Frenleri ağırlığına göre iyidir.Elektronik Süspansiyonlar da Avrupalılar seviyesinde olmasa da işini iyi yapar.
Ecu flash tam olarak ne oluyor ve nasıl yaptırılıyor

Ecu ( Electronic Control Unit) Motorun Beyni.....Ecu Flash da fabrika çıkışı ecu'deki yazılımı performans almak veya Emisyon Regulasyonları sebebi ile performans kısıtlamalarını kaldırmak için yapılan Ecu'ye yeni bir yazılım yükleme işi.

Her şey emisyon regülasyonlarının motorların canını alması veya tatsız gaz kolu tepkileri ve Motosiklet üreticilerinin regulasyolara uyması için araçların güç ve performansını potansiyelinden daha düşük bir halde satması ile başlıyor...Birtakım kullanıcılar daha iyi performans için bir takım kullanıcılar maksimum hız sınırı kaldırılması için (Triumph ve Harleyciler vs ) , bazıları fanın daha düşük derecede devreye girmesi için bir takım benim de dahil olduğum kullanıcılar ise motorun gaz tepkisinin daha lineer hale getirmek için yaptırıyor.

Büyük şehirlerde bu işleri yapanlar var.Arayan buluyor. Bu işi mümkünse araca ve ihtiyaca özel yazılım yapan ve Dyno'da ölçümleyen birisine yaptırmak önemli...Bu imkan yoksa da size uygun hazır paket yazılımı indirip yükleyebilen birine yaptırabilirsiniz...Dyno işi olmaz hazır paket yazılım yüklenecekse Ecu'yu söktükten sonra 1 saatte iş bitiyor.

Ben bu işlerden anlarım , Ecu'yu sökerim diyen Ecu'sü ile uyumlu bir jak alıp kendisi de bu aşağıdaki siteden ilgili yazılımı alıp yükleyebilir. https://www.woolichracing.com/ (Motorunuzda yapacağınız her işlemin kararı hür iradeniz ile tarafınızca verildiği için ortaya çıkan olumlu/olumsuz her türlü sonuç ve muhtemel zararda da sorumluluk tabi ki sizlere aittir)

Ben işlemi Motoru aldıktan 2 sene sonra Ankara'da yaptırmıştım.İstanbula dönerken gazı açtığımda motor çok keyifli bir hale geldi ve neden 2 sene beklediğim için pişman oldum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bak yine aklıma getirdiniz o super tenereyi forumdan biri aldıysa hakkımı helal etmiyorum

Motosikleti
Honda CBR500R
Bu konudan sonra Super Tenere bakmaya başladım harbiden güzel makine

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Sen alacağın makineyi buraya yazma. Millet "aaa bu da mı varmış? güzel makineymiş" diyerek satın alıyor.
yok akıllandım şu ilanı tutuyordum motorlarımdan biri satılsaydı alacaktım ilandan kalktı :(
olsicxr.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama numarasını yazdım kenara motorum satılırsa ilk iş arıyacam belki satmamıştır biniyordur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar