- Motosikleti
- Triumph Trident 660
- Konu Yazar
Selamlar efenim, bu konu daha önce kesinlikle açıldı tabii ki de ancak yeni üyeler veya kafasında soru işareti olanlar için bir fikir mahiyetinde tanıtıyorum(reklam değil hacı)
Sizlerde benim gibi ulan motoru kim yıkıcak şimdi ya diye üşeniyor musunuz ,hem yıkayınca yağmur yağıyor (mesala bugün yıkadım kesin yağmur yağar 2 güne)
Benzinlikte yıkamak için haftasonu sıra bekliyorsun ,hafta içi işten geldin yorgunsun.
Piyasada 1500-2500 tl arası satılan basınçlı su tabancası alıyorsunuz benim kullandığım cihazın adı okaoda şu an trendyolda 1460 küsur tl. Paranızı benzincide yıkamaya göre her türlü amorti ediyorsunuz.
Ürünün içinde
iki adet şarj bataryası
Hortumlar
Filtreler
Şampuanlık(yeterli gelmedigi için kola şişesi tavsiye ederim)
Bez
Ayarlanabilir modlu nozul 6-7 tane modu var.
2 kez kullandım yorumlarda genellikle memnunlar ben de memnunum.
Nasıl kullanılabilir anlatayım.(Kitapçığı daha detaylı ben pratik açıdan anlatıyorum)
1 tane 5 litrelik şişeyi su koyup hortumu onun içine atıyorsunuz.
1 tane de 2,5 litrelik kola şişesini şampuanlı su yapıyorsunuz(cihazın içindeki hortumlu aparat kola şisesi ile tabanca arasındaki bağlantıyı sağlıyor.
Bu şekilde yıkamak 10 dakikayı geçmiyor hem de basınç greneja veya kablo tesisatına zarar verme ihtimali daha düşük
Çok kirli ise extra 1 litre su almak yararlı olacaktır.
Buraya kadar okuduysanız beğenmeyi ve kanalıma abone olmay...
Sizlerde benim gibi ulan motoru kim yıkıcak şimdi ya diye üşeniyor musunuz ,hem yıkayınca yağmur yağıyor (mesala bugün yıkadım kesin yağmur yağar 2 güne)
Benzinlikte yıkamak için haftasonu sıra bekliyorsun ,hafta içi işten geldin yorgunsun.
Piyasada 1500-2500 tl arası satılan basınçlı su tabancası alıyorsunuz benim kullandığım cihazın adı okaoda şu an trendyolda 1460 küsur tl. Paranızı benzincide yıkamaya göre her türlü amorti ediyorsunuz.
Ürünün içinde
iki adet şarj bataryası
Hortumlar
Filtreler
Şampuanlık(yeterli gelmedigi için kola şişesi tavsiye ederim)
Bez
Ayarlanabilir modlu nozul 6-7 tane modu var.
2 kez kullandım yorumlarda genellikle memnunlar ben de memnunum.
Nasıl kullanılabilir anlatayım.(Kitapçığı daha detaylı ben pratik açıdan anlatıyorum)
1 tane 5 litrelik şişeyi su koyup hortumu onun içine atıyorsunuz.
1 tane de 2,5 litrelik kola şişesini şampuanlı su yapıyorsunuz(cihazın içindeki hortumlu aparat kola şisesi ile tabanca arasındaki bağlantıyı sağlıyor.
Bu şekilde yıkamak 10 dakikayı geçmiyor hem de basınç greneja veya kablo tesisatına zarar verme ihtimali daha düşük
Çok kirli ise extra 1 litre su almak yararlı olacaktır.
Buraya kadar okuduysanız beğenmeyi ve kanalıma abone olmay...