Ürün tavsiyesinde bulunuyorum

Motosikleti
Triumph Trident 660
Selamlar efenim, bu konu daha önce kesinlikle açıldı tabii ki de ancak yeni üyeler veya kafasında soru işareti olanlar için bir fikir mahiyetinde tanıtıyorum(reklam değil hacı)

Sizlerde benim gibi ulan motoru kim yıkıcak şimdi ya diye üşeniyor musunuz ,hem yıkayınca yağmur yağıyor (mesala bugün yıkadım kesin yağmur yağar 2 güne)
Benzinlikte yıkamak için haftasonu sıra bekliyorsun ,hafta içi işten geldin yorgunsun.
Piyasada 1500-2500 tl arası satılan basınçlı su tabancası alıyorsunuz benim kullandığım cihazın adı okaoda şu an trendyolda 1460 küsur tl. Paranızı benzincide yıkamaya göre her türlü amorti ediyorsunuz.

Ürünün içinde
iki adet şarj bataryası
Hortumlar
Filtreler
Şampuanlık(yeterli gelmedigi için kola şişesi tavsiye ederim)
Bez
Ayarlanabilir modlu nozul 6-7 tane modu var.

2 kez kullandım yorumlarda genellikle memnunlar ben de memnunum.
Nasıl kullanılabilir anlatayım.(Kitapçığı daha detaylı ben pratik açıdan anlatıyorum)
1 tane 5 litrelik şişeyi su koyup hortumu onun içine atıyorsunuz.
1 tane de 2,5 litrelik kola şişesini şampuanlı su yapıyorsunuz(cihazın içindeki hortumlu aparat kola şisesi ile tabanca arasındaki bağlantıyı sağlıyor.
Bu şekilde yıkamak 10 dakikayı geçmiyor hem de basınç greneja veya kablo tesisatına zarar verme ihtimali daha düşük
Çok kirli ise extra 1 litre su almak yararlı olacaktır.
Buraya kadar okuduysanız beğenmeyi ve kanalıma abone olmay...

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
TepsiBurada sitesinde bir kullanıcının fotoğraflı yorumu: :ROFLMAO:
F**** Ö* 20 Haziran, Cuma
"Ürün çok güzel eşim çok beyendi harika bir ürün eşim bir tane daha verelim karşılıklı olsun dedi hızlı kargo"
730pna6.jpg

Bu da bir başka yorum:
KB 16 Nisan, Çarşamba

Kubilay B****
"Ürünü yorumlara bakarak aldım , siparişimden yarım saat sonra satıcı kargoya verdi , ertesi gün elime ulastı. Ilk intibahım plastik kalitesi ve ele uyumu güzel , kafa karıstırıcı ekipmani yok. 58 yaşında biri olarak kendimi uzay savaşlarındaymış gibi hissettim zira uzay silahı gibi :), kullandıktan sonrada bir yorum yapacağım . Ayrıca satıcı sanki ihtiyacımı bilmiş gibi bir de ufak hediye yollamış , inanılmaz şirin bisey traş olurken ihtiyaç duyduğum bişeydi. Teşekkür ediyorum."

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sanal pazaryerleri yorumlarına bakınca ben şunu öğrendim; bu ürünü kullanan manyak oluyor, kendini deliliğe vuruyor. Zaten 2 gram akılları var, bu ürünü kullandıktan sonra onlar da gidiyor.

Son düzenleme:
Motosiklet yıkanan birşeymiydi yav unutmuşum 😂
Islak bezle siler geçerim camda sinek böcek varsa , denk gelirsem birader falan araba yıkarken , kova su deterjan fırça bulmuşken bende yıkarım ama iki sene olmuştur denk gelemedim 😬

Motosikleti
Ns200 15"
Islak bezle siler geçerim camda sinek böcek varsa , denk gelirsem birader falan araba yıkarken , kova su deterjan fırça bulmuşken bende yıkarım ama iki sene olmuştur denk gelemedim 😬
Abi galiba mekanik işleri yapıp kendi araçları üzerinde uğraşan insanların ortak özelliği araçlarını yıkamaya üşenmesi. :D

Yağmurdan yağmura su değiyor oda gayet yeterli oluyor işte, benim için önemli olan temizlik amortisörün ve motorun yağ kaçırmaması. :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bende bunun benzeri var, bir kere arabayı yıkadık, motor yıkamak için de ikiz kez kullandım, xmax'ı ve vstrom'u yıkamıştım.
en son vstromu yıkadım, ertesi gün Kırklareli'ne köfte turuna giderken çamurdan geçmiştik, en az bir buçuk ay olmuştur, arka maşada hala o çamurlar duruyor.

Hortumu 5litre pet şişeye sokunca hortum kıvrılıyor diye plastik boru gibi bir çubuk taktım, 1 milyoncu dükkanında hırdavat bölümünde bulmuştum o plastik çubuğu, sanırım sifon rezervuarın iç takımlarının bir parçası, 25 lira mı neydi, o parçayı hortuma takınca şişeye daldırma sorunu da kalmadı.

Motosikleti
Dominar D250
valla ben beğendim alsam mı diye düşünüyorum, motoru yıkarken zaten tazyiki dibine dibine tutmadığımız için motorda iş görür diye düşündüm.

Abi galiba mekanik işleri yapıp kendi araçları üzerinde uğraşan insanların ortak özelliği araçlarını yıkamaya üşenmesi. :D

Yağmurdan yağmura su değiyor oda gayet yeterli oluyor işte, benim için önemli olan temizlik amortisörün ve motorun yağ kaçırmaması. :)
Evet yav zincirli motor kullanırkende o zincirin etrafa sıçrattığı yağları kafaya takardım , kaşık fırçayla araları dereleri temizlerdim de kovaya su koyup komple yıkamak içimden gelmezdi 😬
Yeni aldığım Joyride siyah , ilk defa siyah bir taşıt satın aldım ve anladım ki senin benim gibi yıkama özürlülere hiiç uygun bir renk değilmiş siyah 😁

Motosikleti
Ns200 15"
Evet yav zincirli motor kullanırkende o zincirin etrafa sıçrattığı yağları kafaya takardım , kaşık fırçayla araları dereleri temizlerdim de kovaya su koyup komple yıkamak içimden gelmezdi 😬
Yeni aldığım Joyride siyah , ilk defa siyah bir taşıt satın aldım ve anladım ki senin benim gibi yıkama özürlülere hiiç uygun bir renk değilmiş siyah 😁
Abi benim arabamda motosikletimde siyah, arabamda bu konuda biraz özen gösteriyorum ama gene tozlu ama iç kabini tertemizdir. Çok sık kullandığım bir aracı yıkamam ama ara sıra kullandığım aracı yıkamakta hoşuma gitmiyor değil :) yatan araç hem kirlenmiyor, kirlenmediği içinde yıkanması gerekmiyor böyle çok güzel kısır bir döngü var. :D

Siyah o kadar nankör bir renk olamaz, aracı yıkayın kurulayın 1 saat kullanın üstünde ince bir toz tabakası beliriyor hemen o yüzden beyaz veya gümüş gri candır. :)

Birde abi janttaki sıçramaların gözükmemesi için mat siyah jant birebir, zaten kirlendiği zamanda mat siyah olduğu için hiç sırıtmıyor. :)

Birde abi janttaki sıçramaların gözükmemesi için mat siyah jant birebir, zaten kirlendiği zamanda mat siyah olduğu için hiç sırıtmıyor. :)
Bak şimdi yemin etmeyecem ama inanmayacaksın şu Nht200 ü hepi topu 2000 km kullanmamın bir sebebi o ayna gibi nikelajlı jantları , en ufak birşey gelse üstüne mok gibi görünüyor , bir yere gittim park ettim elimde bez kendimi jant silerken buluyorum , elim ayağım leş oluyor , sinir oluyorum sonra 🥵

Motosikleti
Ns200 15"
Bak şimdi yemin etmeyecem ama inanmayacaksın şu Nht200 ü hepi topu 2000 km kullanmamın bir sebebi o ayna gibi nikelajlı jantları , en ufak birşey gelse üstüne mok gibi görünüyor , bir yere gittim park ettim elimde bez kendimi jant silerken buluyorum , elim ayağım leş oluyor , sinir oluyorum sonra 🥵
Abi bence adadan elenecek olan motosiklet sadece Nht200 olsun :D Gs bildiğim kadarıyla sana böyle kelekler yapacak huyu yok.

Abi bence adadan elenecek olan motosiklet sadece Nht200 olsun :D Gs bildiğim kadarıyla sana böyle kelekler yapacak huyu yok.
Yok yav GS e şaftlı olduğu için aşığım zaten 😁 zincir temizlik , yağlama takıntısından kurtardı beni , sukuturda da en nefret ettigim şey yağ çubuğu , viteslide ne güzel camdan bakıyordum , ben her sabah yağına suyuna bakarım illa 😁

Motosikleti
Ns200 15"
Yok yav GS e şaftlı olduğu için aşığım zaten 😁 zincir temizlik , yağlama takıntısından kurtardı beni , sukuturda da en nefret ettigim şey yağ çubuğu , viteslide ne güzel camdan bakıyordum , ben her sabah yağına suyuna bakarım illa 😁
X-Max'e geri dönmen için sebep buldum sayılır abi, yanlış hatırlamıyorsam X-Max'lerde seviye camı vardı. :)

Motosikleti
Triumph Trident 660
İlk motorumu aldığım adamda ben motorumu yıkamam yağmur yağıyor temizleniyor demişti pek anlamıyordum tabii, zincirin olduğu yer yağ tabakası oluşmuştu veya başka bir şey, gaz yağı,mazot ne denersem deneyim düzgünce temizleyemedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanal pazaryerleri yorumlarına bakınca ben şunu öğrendim; bu ürünü kullanan manyak oluyor, kendini deliliğe vuruyor. Zaten 2 gram akılları var, bu ürünü kullandıktan sonra onlar da gidiyor.
Atılan fotoğrafları görünce ben de utanmaya başladım 🥲
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valla ben beğendim alsam mı diye düşünüyorum, motoru yıkarken zaten tazyiki dibine dibine tutmadığımız için motorda iş görür diye düşündüm.
Araba bile yıkayabilirsin ,tek sorunu apartman tarzı yerde oturuyorsan o kadar suyu kim taşıyacak 😆

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar