Sense of speed muhabbeti

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Hmmm acaba hangi motor bu, v ile mi basliyor acaba🤔
Param olunca gs alcam ben, şilede gozlemenin dibine vurcam. Yolda milletin ustune umarsizca surup geccem, fistik benim olacak vurcam kirbaci vurcam kirbaci😈
GS almam herhalde, anlamsız paralar. Paralever, telelever seviyorum ama eskisinin derdi ile uğraşamam, yeniler de 45-50.000$. Şirkete falan alıp gider yazmıyorsan akıllı işi değil bir motosiklete o kadar para vermek. O bedellere karakterleri birbirinden çok farklı iki motosiklet edinip daha çok keyif alınabilir. (Bir adventure + bir supermoto vb. âlâkasız kombinasyonlar falan...)

Motosikleti
Triumph Trident 660
Toruing almam için eşim olmalı ve o da motosiklete binmeyi benim gibi sevmeli.
Tek başıma işe git gel ve kafam eserse gezeceğim motosiklet için touring ağır kaçar.
Gidondan dolayı alçak hissettim galiba hafif yarasa gidon olsa belkide öyle hissetmezdim.
Neden bilmiyorum ama trident üstündeykende altımda kalıyor gibi hissettim.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
GS almam herhalde, anlamsız paralar. Paralever, telelever seviyorum ama eskisinin derdi ile uğraşamam, yeniler de 45-50.000$. Şirkete falan alıp gider yazmıyorsan akıllı işi değil bir motosiklete o kadar para vermek. O bedellere karakterleri birbirinden çok farklı iki motosiklet edinip daha çok keyif alınabilir. (Bir adventure + bir supermoto vb. âlâkasız kombinasyonlar falan...)
🤷🏻‍♂️ benim zaten alacak param yok, o yuzden paralevel telelever bilemicem. Bildigim tek lever unilever olarak kalacak gibi🤪
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Toruing almam için eşim olmalı ve o da motosiklete binmeyi benim gibi sevmeli.
Tek başıma işe git gel ve kafam eserse gezeceğim motosiklet için touring ağır kaçar.
Gidondan dolayı alçak hissettim galiba hafif yarasa gidon olsa belkide öyle hissetmezdim.
Neden bilmiyorum ama trident üstündeykende altımda kalıyor gibi hissettim.
E cunku oyle kaliyor trident, kucuk boyutlu bisey. Teker acikligi dusuk, sasi kisa, kuyruk kisa, burun yok, tam bir caddede gazlama makinasi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar