Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir Anlık Hata Hayatını Altüst Etti: Kaburgaları ve Eli Kırıldı
Ortada bir gazlama kazası yok ama gazlama kötüleme postları da aldı yürüyor. Koymayın bari instagram'a diyeceğim de tabi cincik gibi etkileşim sonuçta.
"Bu darlığa gidenler" derken böyle tipler yüzünden oraya doğru düzgün yollarda doğru düzgün gazlayalım diye gidenlere de yazık oldu anlamında söylüyorum.
İstanbul anadolu yakasındakilere Darlık yakın, yolları virajları güzel ama malesef herkes doluştu.
"Bu darlığa gidenler" derken böyle tipler yüzünden oraya doğru düzgün yollarda doğru düzgün gazlayalım diye gidenlere de yazık oldu anlamında söylüyorum.
İstanbul anadolu yakasındakilere Darlık yakın, yolları virajları güzel ama malesef herkes doluştu.
2 Sene önceye kadar ben de Darlık'a çok sık gidiyordum. Moto Peak tayfasını düzenli olarak Ducatileriyle görüyordum, bir de ara ara denk geldiğim Aprilia Rs 660/Tuono 660 tayfası vardı, killingroad muhtemelen 2 grubu da çok iyi tanıyor. Şu an SS görünümlü, düşük cc Çin motoru kullanan genç tayfa muhtemelen her hafta sonu dandik lastikleri ve aksiyon kameralarıyla doluşuyor oralara.
Yok abi sana ya da herhangi birine direkt olarak bir şey söylemedim. Abuk subuk tipler doluşuyor oraya burası doğru da, doğru düzgün motor sürebilen bir çok insanın sırf tempolu da sürüyorlar diye öcüleştirildiği bir kafa var. Bu çok yayılıyor son zamanlarda, ben ona takılıyorum. Süremiyor kimse doğru düzgün motor, sürebilene de kafadan katil çakıyor - arada katil yok mu sürü sepet var ama böyle bir ayrım yok, tempo varsa laps - sonra en ufak bu yönde bir şey öğrenmek istenince var pistte değilsen ona gerek yok buna gerek yok - yani pistte değilsek iki silindire de gerek yok olacak neredeyse =)
Ne konuştum be.
2 Sene önceye kadar ben de Darlık'a çok sık gidiyordum. Moto Peak tayfasını düzenli olarak Ducatileriyle görüyordum, bir de ara ara denk geldiğim Aprilia Rs 660/Tuono 660 tayfası vardı, killingroad muhtemelen 2 grubu da çok iyi tanıyor. Şu an SS görünümlü, düşük cc Çin motoru kullanan genç tayfa muhtemelen her hafta sonu dandik lastikleri ve aksiyon kameralarıyla doluşuyor oralara.
Yok benim birlikte sürdüğüm ve tanıyorum dediğim kişi sayısı aslında azdır ama çoğunu orada burada görmekten duymaktan izlemekten falan da biliyorum doğru. Son zamanlarda artık tabii ki herkes geliyor, gelsinler de zaten halka açık yol. Ama böyle heveslenip gelip orada bulunacağım diye abuk gubuk yol kenarına motor çekiyorlar, sakatlık çıkacak diyorum, bakıyoruz diyorlar.
Bir de Avlak mevzusu var tabii, oranın gerçekten cılkı çıktı. Örnek işte konu başlığı ablamız.
yok, killingroad beni kastetmemiştir, kastetmiş olsa bile niye bi yanlış anlaşılma mı oldu niye alındı der küsmem ona, sorun olsa konuşa konuşa halledebilecek kadar hukumuz var.
ezginlik neydi yaw dedim yorgun bitki olma haliymiş sıkıntı üzgün de demekmiş yarım biliyormuşum
yok be abi böyle dedim diye ben de motora her kıçımı koyduğumda allahu ekber diye sürmüyorum ki. ha yalan yok öyle günler oluyor, işte geçenlerde bir günde alpina+fagaraşan yaptık. şimdi kıçımın altında v4 nasıl düzgün süreyim ama tam tersi böyle sala sala yayıla yayıla gitmeyi de çok seviyorum.
hatta genelde uzun yolda otoban falansa öyle sürmeyi seviyorum. en son işte trakyadan dönerken 120 sabitleyip geliyordum, istanbul'a yaklaşıp trafik artıp o sabiti bozunca. bak hatta köfteye gittiğimiz gün @Cyan 'la dönerken de öyle oldu subaşı yolunda. sakin sabit gidebiliyorsam gidiyorum, ne zaman trafik dengemi bozuyor ben de emanete sarılıyorum.