Bir Anlık Hata Hayatını Altüst Etti: Kaburgaları ve Eli Kırıldı

Geçmiş olsun. .Eğitim ve pratik mümkün olduğunca uygun yerlerde arttırılmalı...

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Geçmiş olsun. Ben darlık tarafına 2 sene önce gittiğimde normal seyrinde kullanan insanlar vardı. Geçen sene ne olduysa ele ayağa düştü. Bu sene de darlıkta bi çay içelim dedik gitmez olaydım. 250cc motorlarla tapagaz giden mi dersin, karşı şeride geçen mi dersin, olur olmadık yerde durmuş motoru sağa çekmiş izleyen mi dersin. Saçma sapan bir yer olmuş. Şimdi kendime aynı kıvamda başka yer buldum oralarda takılıyorum. Bırak kalabalığı motor bile geçmiyor. :D Hem de daha güzel manzaralı.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yalnız iyi ki bu darlık ve çevresi var da hep böyle tipler oralara doluşmuş, bizim iğneada virajları İstanbul'a uzak kalıyor da böyleleri ile karşılaşmadan rahat rahat gezebiliyoruz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Video çekip siteye koyacağım diye sürati fazla, yatması fazla , ama kalkması o kadar orantılı olmamış..
Tam çıkışta gaz verip doğrultması lazımken, gazı kapatınca motor dikilmemiş kanala girmiş... Olayın açıklaması bu..

Motosikleti
Motorsuz
Aslında viraja gayet güzel girmiş peg sürtünce heyecan yapıp mı kalkamadı acaba

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Valla virajı alsaydı emin olun videosu bu kadar izlenmezdi.

Benim ustam da geçenlerde Darlık'ta 1000 RR ile patlamış, videoyu izledim fecaat. Kendisinde full ekipmandan ötürü hiçbir şey yok ama motorun ırzına geçmiş. Dalga geçmesinler diye de sosyal medyaya koyamamış.

Motosikleti
cbf 150
Geçen ay ingilteredeydim, otelin önünde ufak tan bir dönemeç vardı. Bir polis bmw si hemen döndü önümden. İnanın alt takımı gördüm motorun. Herif nasıl yattı hayvan gibi motorda inanamadım hemde çok düşük hızda. Tabi çok eğitimliler. Şimdi hanım kızımızda istiyor birşeyler yetenekde vardır belkide ama erkek kadın fark etmez herkes eğitimsiz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçen ay ingilteredeydim, otelin önünde ufak tan bir dönemeç vardı. Bir polis bmw si hemen döndü önümden. İnanın alt takımı gördüm motorun. Herif nasıl yattı hayvan gibi motorda inanamadım hemde çok düşük hızda. Tabi çok eğitimliler. Şimdi hanım kızımızda istiyor birşeyler yetenekde vardır belkide ama erkek kadın fark etmez herkes eğitimsiz.
Arada bir Amerikan polislerinin parkurda o lenduha gibi Harley.lerle gymkhana yaptıklarını görüyorum da hakikaten yetenek+eğitim+tecrübe kombosu bambaşka bir şey.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ben 6 ay işimden gücümden oldum, bacağımda parçalı kırık oldu, kamyon çarpmasıyla ölüyordum ama ayağa kalkınca ilk iş motora binmek oldu..

insan sevdiği şeyi bırakmaz.. bunlar aslında başlamak ile hata yapıyorlar çünkü motorcu değiller, motosikleti sevmiyorlar, öncelikli amaçları gösteriş yapmak, bu güzelim makineleri kullanma amaçları hava civa o kadar...

geçmiş olsun, artık gösteriş yapmak için şov yapmak için başka arayışlara devam, hadi bakalım.

Motosikleti
cbf 150
Son arkadaş doğru yazmış, artık sadece tiktok ziksok için biniyorlar ama sırf motor herşeyfe öyle mesela hayvan gibi köpek alıyorlar iki vidyo sonra bakması zor gelince hemen sokağa atıyorlar. Bazıları çanta tipi köpek alıyor ıöpeği çantada taşıyor. Bazısı göt açıyor bakalım diye. İnanın spor salonundaki her kız lululemon marka tayt giyip göt arası gösteriyor bu teşhirden başka birşey değil. Like almak için herşeyi yapıyorlar ama benden like alamazlar. Genç olaydım alırlardı ama :))

Ortada bir gazlama kazası yok ama gazlama kötüleme postları da aldı yürüyor. Koymayın bari instagram'a diyeceğim de tabi cincik gibi etkileşim sonuçta.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ortada bir gazlama kazası yok ama gazlama kötüleme postları da aldı yürüyor. Koymayın bari instagram'a diyeceğim de tabi cincik gibi etkileşim sonuçta.
Yani evet, binicinin hızı "gazlıyor" diyebileceğim bir seviyede sayılmaz açıkçası. Ya da benim "gazlama" teriminden anladığım şey farklı...

Yani evet, binicinin hızı "gazlıyor" diyebileceğim bir seviyede sayılmaz açıkçası. Ya da benim "gazlama" teriminden anladığım şey farklı...

Hayır hızı yüksek de olabilir. Buradan olan tek şey poz vericem diye anlamsız derece sarkıp, motoru kontrol etmeyi unutup poz anında takılı kalması. Çok daha dramatik, çok daha anlamsız ve işte durduk yere "bu darlığa gidenleeğr" söylemlerine neden olacak bir durum.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Hayır hızı yüksek de olabilir. Buradan olan tek şey poz vericem diye anlamsız derece sarkıp, motoru kontrol etmeyi unutup poz anında takılı kalması. Çok daha dramatik, çok daha anlamsız ve işte durduk yere "bu darlığa gidenleeğr" söylemlerine neden olacak bir durum.
Hiç takılmaya gerek yok, ülkemizin insan kalitesi belli; herhangi aklı başına bir şey için bile bu tarz yorum yapan dünya kadar davar çıkar. Bizim insanımız kendisini sevmiyor ki başkasını (kendi gibi olmayanı) sevebilsin / sayabilsin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar