Geçmiş olsun. .Eğitim ve pratik mümkün olduğunca uygun yerlerde arttırılmalı...
High side muhtemelen. Tam o anda da kameranın kadrajından çıkmış.anlamadım karşı tarafa uçması lazımdı içeriye düşmeyi nasıl becerdi
geçmiş olsun YAVAŞ SÜRÜN KURTARIRSINIZ
Arada bir Amerikan polislerinin parkurda o lenduha gibi Harley.lerle gymkhana yaptıklarını görüyorum da hakikaten yetenek+eğitim+tecrübe kombosu bambaşka bir şey.Geçen ay ingilteredeydim, otelin önünde ufak tan bir dönemeç vardı. Bir polis bmw si hemen döndü önümden. İnanın alt takımı gördüm motorun. Herif nasıl yattı hayvan gibi motorda inanamadım hemde çok düşük hızda. Tabi çok eğitimliler. Şimdi hanım kızımızda istiyor birşeyler yetenekde vardır belkide ama erkek kadın fark etmez herkes eğitimsiz.
Kimseye hiçbir şey ispat etmeden ve/veya bu çabaya girmeden herkes kendi limitleri ile sürmeli.Bunu başasamıyorsa da başkasının canını tehlikeye atmamalı.
Yani evet, binicinin hızı "gazlıyor" diyebileceğim bir seviyede sayılmaz açıkçası. Ya da benim "gazlama" teriminden anladığım şey farklı...Ortada bir gazlama kazası yok ama gazlama kötüleme postları da aldı yürüyor. Koymayın bari instagram'a diyeceğim de tabi cincik gibi etkileşim sonuçta.
Yani evet, binicinin hızı "gazlıyor" diyebileceğim bir seviyede sayılmaz açıkçası. Ya da benim "gazlama" teriminden anladığım şey farklı...
Hiç takılmaya gerek yok, ülkemizin insan kalitesi belli; herhangi aklı başına bir şey için bile bu tarz yorum yapan dünya kadar davar çıkar. Bizim insanımız kendisini sevmiyor ki başkasını (kendi gibi olmayanı) sevebilsin / sayabilsin?Hayır hızı yüksek de olabilir. Buradan olan tek şey poz vericem diye anlamsız derece sarkıp, motoru kontrol etmeyi unutup poz anında takılı kalması. Çok daha dramatik, çok daha anlamsız ve işte durduk yere "bu darlığa gidenleeğr" söylemlerine neden olacak bir durum.