RKS alınır mı?

.... Daha 3 gün önce SAKARYA-İZMİT-İSTANBUL turundan eşimle birlikte yeni geldim.Motoru bir kez bile dinlendirme den gittim ve geldim.Toplam 343 kilometre yol yaptım.

...Eşimle gittim.Sakarya da önce komutanım yanına Ziyaret yaptım sonra İzmit'e eşimin dayısının yanına...

...Toplam hafta sonu gezisinde 343 kilometre yol yaptım.İstanbul Sakarya arası dinlenmeden tek seferde dip gaz gittim.Gram sorun ses yoktu.Sakarya'da biraz gezip oradan İzmit'e geçtim ve sonra İstanbul.

Siz, 3 gün önceki mesajınızda "motoru hiç dinlendirmeden 343 km yaptım" deyince ben hiç durmadan tapa gaz 343 km gittiniz samıştım.
Ama şimdiki mesajınıza bakınca Sakarya'da komutanınızı ziyaret ettiğiniz daha sonra eşinizin dayısına gittiğinize göre buralarda mola verdiniz ve hem siz hemde motor dinlendi olarak anlıyorum.

İlk okuduğumda oldukça ilgimi çekmiş ve motoru incelemeye başlamıştım.
343 km yol, hiç durmadan tapagaz, artçıyla 4.5 saat civarı yapar.
Hem motorun ısınmaması, şişmemesi açısından ilginç gelmiş,
Hemde 4,5 saat durmadan, tapagaz gidilmesine rağmen, titreşim olmaması, selesinin hiç rahatsız etmemesi gerek diye düşünmüştüm.

Sorular :

1-.... Sakarya'da komutanınızı ziyaret sırasında mola verip hem siz hem motor az da olsa dinlendi mi?

2-.... Kocaeli'de eşinizin dayısını ziyaret sırasında hem siz hem motor dinlendi mi?

3-.... Yoksa 343 km yolu, eşiniz artçı olduğu halde hiç durmadan, mola vermeden, tapagazmı gittiniz?

Hangisi veya hangileri ?

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CB125F
RKS benim sahip olduğum ilk motor markasıdır. RKS Cityblade modeller sayfasına bakarsanız yaşadığım sorunların ufak bir kısmını okuyabilirsiniz. Satın aldığınız bir ürün sorunlu çıkabilir neticede kul yapısıdır. Benim için bir markanın esas kalitesi satış sonrası hizmetlerinde ortaya çıkar. İstanbul'un göbeğinde gittiğim dört farklı servis motora bakmamak için elinden gelen her çabayı gösterdi. (Mecidiyeköy Prestij Motor hariç. Gerçekten çok yardımcı oldu) Genel merkez müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmeyi keşke burada yayınlayabilseydim eminim çok gülerdiniz. Yıllardır otomotiv sektöründe çalışan biri olarak böyle ciddiyetsiz bir firma ve servis ağı hiç görmemiştim. Eminim bu marka altında işini güzel yapan servisler ve insanlar muhakkak vardır ama bana pek denk gelmedi. Benim gözümde bu marka yazı tura atmak gibi, ürün iyi çıkabilir sorunsuz kullanırsınız yada sorunlu çıkar servisler ve markanın kendisini canınızı hayli yakar.

Siz, 3 gün önceki mesajınızda "motoru hiç dinlendirmeden 343 km yaptım" deyince ben hiç durmadan tapa gaz 343 km gittiniz samıştım.
Ama şimdiki mesajınıza bakınca Sakarya'da komutanınızı ziyaret ettiğiniz daha sonra eşinizin dayısına gittiğinize göre buralarda mola verdiniz ve hem siz hemde motor dinlendi olarak anlıyorum.

İlk okuduğumda oldukça ilgimi çekmiş ve motoru incelemeye başlamıştım.
343 km yol, hiç durmadan tapagaz, artçıyla 4.5 saat civarı yapar.
Hem motorun ısınmaması, şişmemesi açısından ilginç gelmiş,
Hemde 4,5 saat durmadan, tapagaz gidilmesine rağmen, titreşim olmaması, selesinin hiç rahatsız etmemesi gerek diye düşünmüştüm.

Sorular :

1-.... Sakarya'da komutanınızı ziyaret sırasında mola verip hem siz hem motor az da olsa dinlendi mi?

2-.... Kocaeli'de eşinizin dayısını ziyaret sırasında hem siz hem motor dinlendi mi?

3-.... Yoksa 343 km yolu, eşiniz artçı olduğu halde hiç durmadan, mola vermeden, tapagazmı gittiniz?

Hangisi veya hangileri ?

Adamsın aynı şeyleri düşünerek bende inandırıcı gelmediğini söyledim ama abimiz dinlendirmeden 3,5 saatte gitmiş :) 4,5 saatten bile fazla sürebilir diye düşünüyorum, yokuşlarda vs hız iki kişi ile baya bir düşecektir.

RKS'nin tutulmuş modellerine yönelmeni tavsiye ederim.Çünkü bu tip firmalar çinden motoru getirip denerler.Ya satılmazsa keserler yada motor çok arıza verirse. Tabi mümkün olduğunca japona yönelmeni tavsiye ederim.

Motosikleti
Yok
Srk 250 mı 250s mi ve yedek parçada sorun olur mu acaba İstanbul Kocaeli civarları için. Düz model çift silindir sanırım .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

konuyu cok onceden acmıstım :D üstünden yıllar gecti :D

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
7 Sene önce ne kadar efendi, ne kadar kibar bir insanmışım. Bir de arndiol kardeşime uzun uzun, detaylı detaylı anlatmışım. Şu an olsa ya "al da sanayide ustalarla kanka ol" ya da "len manyak mısın Nk 150 al, geç" gibi şeyler yazardım.

Motosikleti
Triumph Trident 660
7 Sene önce ne kadar efendi, ne kadar kibar bir insanmışım. Bir de arndiol kardeşime uzun uzun, detaylı detaylı anlatmışım. Şu an olsa ya "al da sanayide ustalarla kanka ol" ya da "len manyak mısın Nk 150 al, geç" gibi şeyler yazardım.
Bu forumu keşfedenler bence bir şeylerden emin olmak için soruyor çünki alacak adam youtubeden çevreden duyup bakıyor hala rks alınır mı çinli alsam mı diye baslık açan olunca içinden öffhhh amq oluyorsun yani

Motosikleti
Motoru satıldı...
Yaşlı huysuzluğu diye birşey gerçek :D
Gerçi motosiklet net yaşlılarının ruhu genç.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu forumu keşfedenler bence bir şeylerden emin olmak için soruyor çünki alacak adam youtubeden çevreden duyup bakıyor hala rks alınır mı çinli alsam mı diye baslık açan olunca içinden öffhhh amq oluyorsun yani
Arndiol kardeşimiz eskiden böyle antin kuntin sorularla bizi kilitlerdi. İyi ki Dominar aldı da forum olarak rahatladık. Geçmişte güzel kavgaları da olmuştu milletle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaşlı huysuzluğu diye birşey gerçek :D
Gerçi motosiklet net yaşlılarının ruhu genç.
Dediğin doğru, kendimizi hala genç sansak da dötümüzün kılları kadayıf oldu.

İsmet abimiz ne yapsın? Adam yaşlılığı kabullenmiş ve nick olarak seçmiş bir de :)

Motosikleti
D400
Artık kavga etmiyorum insanlarla; çok ılık g.tlü oldular hemen takıntı haline getiriyorlar seni :D

Seneye motoru yükselteceğim zaman yeni antin kuntin sorularla geleceğim. Var aklımda birkaç soru ve model, ama zamanı gelmedi :D

--

Bu arada bu konudan sonra vulture 150 almıştım, çok iyi bir karardı bence.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Artık kavga etmiyorum insanlarla; çok ılık g.tlü oldular hemen takıntı haline getiriyorlar seni :D

Seneye motoru yükselteceğim zaman yeni antin kuntin sorularla geleceğim. Var aklımda birkaç soru ve model, ama zamanı gelmedi :D

--

Bu arada bu konudan sonra vulture 150 almıştım, çok iyi bir karardı bence.
V-Strom al geç bizi germe :)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
markası olmayan motorları çinden getirtip üstüne sticker basıp ekranına ismini yazan markalara güvenmiyorum

Motosikleti
Yok
Al sat da düşünmüyorum gittiği yere kadar kullanma kafasındayım bir yanda honda kalitesi var ancak 2. el(cb250r ancak 22 model 10binde) bir yandan da sıfır teknik servisinde tereddütlerin olduğu daha uyguna bir motor.

markası olmayan motorları çinden getirtip üstüne sticker basıp ekranına ismini yazan markalara güvenmiyorum
Rks öyle değil ki. Dayang, QJ, Benelli, Zontes falan adamların altyapısı. Bu saydığım Çinlilerin hepsi de globalde elit Çinliler. Rks o yüzden zaten adının yanına premium da ekledi. Adamların yolu doğru önümüzdeki 3 yada 5 yıla hepten billurlu marka haline gelecekler ki zaten en çok satan marka rks

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Rks öyle değil ki. Dayang, QJ, Benelli, Zontes falan adamların altyapısı. Bu saydığım Çinlilerin hepsi de globalde elit Çinliler. Rks o yüzden zaten adının yanına premium da ekledi. Adamların yolu doğru önümüzdeki 3 yada 5 yıla hepten billurlu marka haline gelecekler ki zaten en çok satan marka rks
qj zontes benelli zaten bunlar tüm dünyada bayileri olan markalar kendi isimleriyle satılıyor yurt dışında burada rks adı altında toplanıyor benim bahsettiğim onlar değil rks r250 mesela blackwolf bunlardan bahsediyorum rks qj motor değil de sadece rks adı altında çıkanlardan

Motosikleti
Yok
qj zontes benelli zaten bunlar tüm dünyada bayileri olan markalar kendi isimleriyle satılıyor yurt dışında burada rks adı altında toplanıyor benim bahsettiğim onlar değil rks r250 mesela blackwolf bunlardan bahsediyorum rks qj motor değil de sadece rks adı altında çıkanlardan
Qj motor olanlarına da güven olup alınır yani. Servis, yedek parça? Bunlar ne olacak Yamaha , Honda bunların kalitesi parça kaynaklı mı sadece . Namı yürüsün Avrupa’da burada desteğini alamadıktan sonra banane oralardaki popülerliğinden değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar