Ben Apache motosikleti 5 yıl bir fiil kullandım.Rks`den önce en son motorum 2008 kasa Apacheydi.2008 kasa (ilk kasa)1 yıl,2012 kasa(orta kasa) 2 yıl,2014 kasa(yeni ve hala mevcut kasa) 3 yıl kullandım.Her türlü Apache motoru çok ama çok iyi bilirim ve size en ufak detayları bile verebilirim kendi çapımda.Sadece sesinden neyi var neyi yok söylerim.Bu kadar Apache hayranı ve sıkı bir kullanıcısı olarak 1.fiyatları rks ye göre bir tık daha pahalı 2.Apache kadar kaliteli malzeme olmasa bile apacheyi aratmadı ve bence malzeme kalitesi Çinlinin üstü japonun altı ve hintlinin ayarı diyebilirim.Siz 125 lik modelini kullanmışsınız ve 125 lik modelin çöp olduğunu biliyorum.Benim motosikletim 2015 model ayak marşsız düz Titanic modeli,r veya s değil.İsterseniz kullanmadan önce bir üstüne binip test edin sonra yorum yapın.Daha 3 gün önce SAKARYA-İZMİT-İSTANBUL turundan eşimle birlikte yeni geldim.Motoru bir kez bile dinlendirme den gittim ve geldim.Toplam 343 kilometre yol yaptım.5 yıl Apache kullanmış ve şuan rks Titanic kullanan birisi olarak bunları yazıyorum.Profesyonel değilim acemi hiç değilim.Ben kafadan atarak veya kulaktan dolma konuşmuyorum.Kendim bizzat deneyerek ve gerekirse saatlerce tasarımına kadar inceleyerek ve üstünde yol yaparak en sağlıklı test ile konuşuyorum.Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim ve hatta isteyen olursa yerim İstanbul gelip motoru inceleyebilirler.Kapım herkese açık.Alacak olan merak eden veya incelemek isteyen karşılık beklenmeden ziyaretime gelebilir.Her kelimemin arkasındayım...
Öncelikle malzeme kalitesi demişsiniz hintli ile bir tutmuşsunuz, Hintli olarak Apacheyi varsayaraktan hemen hemen aynı kalitede demişsiniz, yanına bile yaklaşamaz diyorum ve japondan bile daha sağlam olduğunu iddia ediyorum, gerek metal aksamı gerekse plastik aksam olarak. Kaza yapmadan şasesi kırılan rks de gördüm, metal parçalarını elimle yamultabildiğim Rks de kullandım. 343 km durmadan gitmeniz İki kişi ile pek inandırıcı gelmedi, motor açısından değil motor gider her türlü yol şartları uygunsa. iki kişi 343 km yolu nereden baksan minimum 4,5 saat sürer.
Bayi ismi vermeyeyim Rks yetkili servisindeki ustası ve servis danışmanı benim yakın arkadaşlarım. Haftanın 2-3 günü yanlarındayım benim Rks yi tamir ederken malzeme kalitesinin dandik olduğunu birebir söylediler, bende binince öğrendim zaten. Çok kötü çok dandik demiyorum hatta mondial ve Kübadan vs daha iyidir diyorum, burada dikkat çekmek istediğim konu Apache ile Rks yi bir tutmanız, tekrar ve ısrarla söylüyorum yanından bile geçemez. Yeni kasa 2014 değil 2013 ten başlamaktadır. Kullandığınız 2014 se doğrudur. Ben de iki Apache ile 50 bin km yol yapmış, mondial, rks, sym, bajaj, yamaha kullanmış biriyim. Son motorumda yine Apache oldu daha dün aldım ☺