En gariban Harley, sırf aralarında benim için bir ulaşılabilir model olsun diye ekledim
Denk gelirse royal enfield mağazasına uğra derim abi
Onlar da çok güzel ve benzer; + klasik İngiliz standart motosikletleri diye ekleyelim madem. O tarz tüm motosikletler yani. Moto Guzzi V7 falan da girer.Denk gelirse royal enfield mağazasına uğra derim abi
Vstrom da şöyle bir durum var , Suzuki bu motoru her güncel kasasında gittikçe gudubet bir şeye çevirdiForum yazarlarından bakalım ilk kim "V-Strom" diyecek?![]()
Touringin tasarım harikası ducati ve mv agusta ya.Vstrom da şöyle bir durum var , Suzuki bu motoru her güncel kasasında gittikçe gudubet bir şeye çevirdi![]()
R Nine T de ulaşılabilir aslında. Belki sıfırları değil ama 2015-2017 modelleri alınbilir fiyatlarda. Benim de hayalimde ve radarımda.![]()
![]()
![]()
En gariban Harley, sırf aralarında benim için bir ulaşılabilir model olsun diye ekledim![]()
Yine de şu bir gerçek ki, Avrupa'lılar ve özelinde İtalyan'lar, tasarım ve estetik konusunda gerçekten birkaç level yukarıdalar.
Dün fakülteden şehir merkezine döneyim derken yanlışlıkla o yola çıktım (Google maps sağolsun köyleri gezdirdi bana 5-10 kmlik yol 80 km olduHaa, sahibi olmak istemem ama bizim Trakya'daki Edirne - İstanbul arası TEM otobanında düz yolda Triumph Rocket 3 ile gazlamak isterim, 3 silindir 2500cc motorun torkunun tadını almak isterdim.