Tasarımını sevdiğiniz motosiklet markası ve modeli nedir

Motosikleti
cbf 150
Liseliler Cbr 1100 Xx Super Black bird'ü bilmez, aşağıya bir resim atıp amme hizmetimizi yerine getirelim.

Sıfırı olsaydı hayabusayı aldıgım vakit hiç düşünmeden bunu alırdım ama sıfır yoktu keratanın. Bunun Türkiyedeki kullanıcı kitleside eski ZZR ciler. bu adamlar bakkala bile 300km hızla gidiyorlar öyle bir kitle siz düşünün. Tek teker arif camiası özetle.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sıfırı olsaydı hayabusayı aldıgım vakit hiç düşünmeden bunu alırdım ama sıfır yoktu keratanın. Bunun Türkiyedeki kullanıcı kitleside eski ZZR ciler. bu adamlar bakkala bile 300km hızla gidiyorlar öyle bir kitle siz düşünün. Tek teker arif camiası özetle.
Geçmiş güzel günler..

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Geçmiş güzel günler..
Gücün karanlik tarafindayken ben . Simdi hoca olduk , yas kemale erdi millete bizde olmayan akli dagitmaya calisiyoruz. ABS olmayan , traction control ün adini dahi duymadigimiz , bugünki gencler gibi "hangi lastik iyidir " diye düsünemedigimiz , motorun orijinal ölcüsünde lastik buldugumuzda sevincten havalara uctugumuz güzel ama karanlik zamanlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar