- Motosikleti
- Hero Dash 125
africa twin tabikiiii
africa twin tabikiiii
Doğrudur ama Hayabusa'nın şekli şemali o dönem zamanın ötesindeymiş.Suzuki'nin karşısıma Hayabusa'yı rakip çıkardığı motosiklet değil mi bu?
Sıfırı olsaydı hayabusayı aldıgım vakit hiç düşünmeden bunu alırdım ama sıfır yoktu keratanın. Bunun Türkiyedeki kullanıcı kitleside eski ZZR ciler. bu adamlar bakkala bile 300km hızla gidiyorlar öyle bir kitle siz düşünün. Tek teker arif camiası özetle.
Geçmiş güzel günler..Sıfırı olsaydı hayabusayı aldıgım vakit hiç düşünmeden bunu alırdım ama sıfır yoktu keratanın. Bunun Türkiyedeki kullanıcı kitleside eski ZZR ciler. bu adamlar bakkala bile 300km hızla gidiyorlar öyle bir kitle siz düşünün. Tek teker arif camiası özetle.
Sıfırı olsaydı hayabusayı aldıgım vakit hiç düşünmeden bunu alırdım ama sıfır yoktu keratanın. Bunun Türkiyedeki kullanıcı kitleside eski ZZR ciler. bu adamlar bakkala bile 300km hızla gidiyorlar öyle bir kitle siz düşünün. Tek teker arif camiası özetle.
Gücün karanlik tarafindayken ben . Simdi hoca olduk , yas kemale erdi millete bizde olmayan akli dagitmaya calisiyoruz. ABS olmayan , traction control ün adini dahi duymadigimiz , bugünki gencler gibi "hangi lastik iyidir " diye düsünemedigimiz , motorun orijinal ölcüsünde lastik buldugumuzda sevincten havalara uctugumuz güzel ama karanlik zamanlar.Geçmiş güzel günler..